Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

QUOTE(Balanda @ 2013 12 09, 18:57)
Carnage - sugaišau brangų laiką  biggrin.gif  labai toks buitinis, paprastas pasirodė.

Man būtent tuo ir patiko, kad parodyta, kas neverta veltis į tokius buitiškumus dėl nesvarbių dalykų... kad nelaimingų atsitikimų dalyviai, jei galima taip pavadinti, tuos atsitikimus vertina visai kitaip [COLOR=yellow] kaip paaiškėjo paskutinę filmo minutę[COLOR=yellow].[COLOR=yellow]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvepia liepos: 09 gruodžio 2013 - 20:47
QUOTE(Vajuza @ 2013 12 08, 19:00)

O siandien ziurejau Samsara,kuri matyt daugelis matete,rekomenduociau ramiam vakarui  wub.gif

Samsarą žiuredama verkiau kruvinom ašarom. Pabaigoj smile.gif Tai ne ramiam vakarui sakyčiau, o labai rimtam nusiteikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynos akys @ 2013 12 09, 22:17)
Samsarą žiuredama verkiau kruvinom ašarom. Pabaigoj smile.gif Tai ne ramiam vakarui sakyčiau, o labai rimtam nusiteikus smile.gif

O ko ten verkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 12 09, 22:43)
O ko ten verkti?

Na nežinau, kaip tokį filmą galima priskirti ramiam vakarui unsure.gif Labai rimtas, labai sukrečiantis, žiaurus...
Atsakyti
Mano geriausias kada nors matytas filmas su S. Bullock Premonition. Žiūrėjau du kartus, nerealus, sukrečiantis, jausmingas, pilnas tikrų, gyvenimiškų emocijų, žliumbiau kaip vaikas, žodžiu... kas norite tikrų jausmų dramos - šis filmas suteiks pilną jų paletę.
Atsakyti
Norejosi kazko kriminalinio:
Dingusioji (2007) "Gone Baby Gone"
Kaliniai (2013) "Prisoners"
Abu kriminaliniai, abu apie dingusius vaikus, ziaurumo abejose netruksta, pabaigos nenuspejamos, ir vertinami abu panasiai gerai, bet mane Kaliniai labiau uzkabino ir daug labiau patiko.
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2013 12 09, 21:57)

Carnage - sugaišau brangų laiką  biggrin.gif  labai toks buitinis, paprastas pasirodė.

nu nieko sau!
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 12 10, 09:18)
nu nieko sau!

Keisti tie žmonės drinks_cheers.gif biggrin.gif nesupykit, juokas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynos akys @ 2013 12 09, 22:17)

As neverkiau,bet labai ramiai praziurejau,idomu,patiko,tik pradzioje ijungeme,kartu su vaikais ziureti,bet nutarem,kad jiems geriau neziureti,kai kuriu vietu,tad kai uzmigdeme,tada su vyru paziurejome. O vat Baraka galima ir su vakais ziureti.
Aciu uz rekomenduota S.Bulok filma "Premonition",reiks paziureti siandien.
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2013 12 09, 22:51)
Na nežinau, kaip tokį filmą galima priskirti ramiam vakarui  unsure.gif  Labai rimtas, labai sukrečiantis, žiaurus...

Taip. Ypatingai rimtas ir sukrečiantis. Žiaurus tai ne tiesiogiai, bet greičiau sakyčiau ypatingai tragiškas. Aš ji įsirašiau, kad turėčiau, kaip brangų daiktą smile.gif Su vaikais ar galima, tai nežinau, jei maži visai, tai tos dvi sekso scenos (labai subtiliai ir estetiškai pateiktos), gal ir paliktų jiem koki įspūdį, bet greičiau jie užmigtų, nes tas rytietiškai lėtas tempas mūsų kultūrai sunkus dažnai būna, vaikam ypač. smile.gif Almodovaro pvz filmus žiūriu su dukra, tai jau toks kaip Samsara tikrai nieko tokio. Tik kad ne vaikam tema pati, čia reik iš anksto truputėlį žinot apie visa tai. O jei esmė nedomina, jokio tragizmo ir nematai, tada jo, ramus, nešaudo, negaudo, priešam galvų nekapoja, auto nedaužo vienų į kitus... ramus biggrin.gif

Čia visų išgirtą The Hunt pažiūrėjau. Na viskas ok, žiūrėjau tarkuodama bulves kugeliui rankomis ir galvojau, nuspėjamumas neįtikėtino lygio, nu nejaugi taip ir bus kaip manau doh.gif Akurat biggrin.gif. A ką Jūs tame pagrindiniame aktoriuje matot? Skaičiau anksčiau, kad meilė daugumos cool.gif žodžiu, scenaristui dvoikė, režisūrai 6, vaidybai nu ok, 7,5 smile.gif

Su Johny Deppu pagrindiniam vaidmeny yra geras filmas (na jis jaunas ir gražus dar ten) Arizona Dream. Emiro Kusturicos darbas. Tas va vienintelis kur irgi už širdies griebia iš tų su Deppu, ir to jau nepažiūrėsi bulves skusdama.
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2013 12 09, 23:51)
Na nežinau, kaip tokį filmą galima priskirti ramiam vakarui  unsure.gif  Labai rimtas, labai sukrečiantis, žiaurus...

Pirmiausia man samsara kaip filmas patiko. Tiesiog jame neparode ko nezinociau ar anksciau nebuciau maciusi, todel ir nesukrete. Ispudi padare, kad viskas sudeta i viena vieta. Viename filme pamatai viska, civilizacijos nuosmuki, pakilima, gamtos stebuklus ir katastrofas, todel tai privercia susimastyti apie savo gyvenima, jo buda. Bet tai nebuvo kazkokia naujiena.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 12 10, 12:20)
Pirmiausia man samsara kaip filmas patiko. Tiesiog jame neparode ko nezinociau ar anksciau nebuciau maciusi, todel ir nesukrete. Ispudi padare, kad viskas sudeta i viena vieta. Viename filme pamatai viska, civilizacijos nuosmuki, pakilima, gamtos stebuklus ir katastrofas, todel tai privercia susimastyti apie savo gyvenima, jo buda. Bet tai nebuvo kazkokia naujiena.

oo, matai kaip įdomiai. aš visai kitaip mačiau filmą šitą. Man tai buvo asmeninių dvasinių paieškų klystkeliai. Labai asmeninių. Apie civilizaciją nė sekundės nepagalvojau smile.gif
Gal mes ne apie tą patį filmą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlynos akys: 10 gruodžio 2013 - 13:04