Penktadienį kine žiūrėjau "Rush / Lenktynės" - geros dramos (ir ypač Formulės 1 gerbėjams) siūlyčiau nepraleisti, vienas geresnių šių metų filmų (nors dar daug ko nemačiau). Ką tik aprašiau savo blog'e, jei ką domina - galite paskaityti čia.
Where God Left His Shoes (2007) - labai neblogas filmas, gyvenimiškas, įtraukiantis. Labai tinkamas peržiūrai šiuo metu, nes rodomas kalėdinis laikotarpis. Taip pat tinka besiskundžiantiems gyvenimu, darbu ir pan....nes pamatysit kad būna ir blogiau. ..Patiko žiūrėt kaip žmonės kabinasi į gyvenimą, na ir pabaigos norėjos kitokios

QUOTE(klementyna @ 2013 12 08, 18:03)
aš iš rutracker, berods siunčiausi

QUOTE(katilina @ 2013 12 07, 15:47)
Kai kur jį rodė septynių dalių, kai kur šešių (bet ilgesnių). Aš žiūrėjau šešių. Tik man jis nelabai nuspėjamas buvo, na bent jau ne visas. O pati pabaiga šiek tiek sunervino, norėjosi daugiau aiškumo.
Aš žiūrėjau naktį, tai pats tas buvo. Tamsu, tylu, tik kompas ir aš su ausinėm. Labai tinkamos sąlygos įsijausti
Aš žiūrėjau naktį, tai pats tas buvo. Tamsu, tylu, tik kompas ir aš su ausinėm. Labai tinkamos sąlygos įsijausti

pažiūrėjau ir aš jau. 7 dalių. nuo vidurio pagrindinė aktorė šiek tiek pradėjo nervinti su savo vienoda išraiška, ar verkia, ar šypsosi. kaip būdinga serialams, paskutinėj serijoj per daug veiksmo, viskas į paskutinę seriją sukišta, buvo nemažai nelogiškumų. bet viską sudėjus, visai neblogas serialas. kas mėgsta kriminalines dramas, rekomenduotinas. ir dar pliusas, kad trumpas

QUOTE(mjforever @ 2013 12 08, 21:50)
mmm, šito nenaudoju

QUOTE(klementyna @ 2013 12 09, 00:22)
mmm, šito nenaudoju
taip užsimaniau jį pažiūrėti, reikės per ką nors kitką ieškotis siųstis, gal kur online rasiu, nes ispaniškai suprantu 

dar rutor'e mačiau yra. bet geriausia, aišku, ispaniškai žiūrėti ir klausyti- ten daug kas dainomis pasakyta , ko aš, deja, nesupratau

ALL GOOD THINGS - manau dauguma jau mačiusios šį filmą. Visai įdomiai susižiūrėjo, įtraukė nuo pat pradžių,vis norėjosi sužinoti, kaip viskas išsirutulios. Norėjosi kitokios pabaigos, kokios nors įspūdingesnės, kad ta moteris netikėtai atsirastų.
The Blind Side (2009) su Sandra Bullock.Labai mielas,pozitivus filmas.Taip kazkaip gera sirdi po filmo perziuros
Labai pagrindinis aktorius patiko,toks meilus,ta tokia vaikiska sypsena,paperka
Gal galetumete su Sandra Bullock koki,jums patikusi,filma rekomenduoti?

QUOTE(Monmorensi @ 2013 12 08, 22:30)
pažiūrėjau ir aš jau.
O kaip manai, jie iš tikro brolis ir sesuo ar ne?
QUOTE(Nanita @ 2013 12 09, 16:24)
Speed, 1994
While you were sleeping, 1995
The net, 1995
A time to kill, 1996
Practical magic, 1999
28 days, 2000
Crash, 2004
The lakehouse, 2006
Premonition, 2007
Kelis paskutinius jos filmus irgi giria, bet aš dar nesu mačiusi.
QUOTE(katilina @ 2013 12 09, 17:33)
net nežinau

QUOTE(Prietarai @ 2013 12 05, 22:02)
Dėkui labai

Būtent šis video paskatino neatidėlioti ir Stoker (2013) pažiūrėt. Tiesiog puiki vizualinė pusė, muzikinis takelis irgi labai žavus, aktorių vaidyba labai patiko ir bendra atmosfera išlaikyta labai gerai. Siužetas tik vietomis kliuvo, bet šiaip jau patiko, tokį keistą įspūdį paliko.
QUOTE(Nanita @ 2013 12 09, 16:24)
Jei dar nematėt, tai išskirčiau The Lake House , turėtų patikti.
O šiaip katastrofa - pasiskaitinėju čia, žymiuosi ką norėčiau pamatyt, o sąrašas vis ilgėja ir ilgėja, neturiu laiko tiek filmų peržiūrėt

Carnage - sugaišau brangų laiką