Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

QUOTE(gaily @ 2013 12 17, 17:35)
Siandienos puikus filmai didis.gif]
Desert flower

Sia knyga skaicius esu, va atsiminiau, kad norejau filma paziuret, reiks paziuret ir palygint, nes knyga labai patiko, labai sukrete.
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 12 17, 15:35)

abu mano norimu pamatyti filmu sarase smile.gif

**
per paskutinius kelis vakarus matyti:

Albert Nobbs (2011). Norejau paziureti del M. Wasikowskos, nes macius vos pora filmu su ja, tad buvo idomu. bet sitame filme nepasizymejo ji. Filmas visai nieko, nera labai itrakiantis, bet pamastyti yra apie ka. Pasakojama apie moteri, 19 amziaus Airijoje apsimetancia vyru, kad galetu isgyventi, dirbti, buti nepriklausoma. uzskaitau.

The last station (2009) ziurejau del J. McAvoy hihihi.gif irgi macius vos pora filmu su juo. Pavadintas istorine drama, vaizduoja L. Tolstojaus paskutinius metus. irgi uzskaitau, nes J. McAvoy man patikt pradejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 12 17, 16:23)
ONCE - http://www.youtube.c...h?v=I6xIF92OUos
man labai labai sis filmas, bet jis neholivudinis, ir ne su nusaldintais, nutušuotais personažais. labai gyvas ir tikroviškas, na jei pagrindinė šio filmo daina nepravirgdis, tai bent jau tikrai sujaudins. 4u.gif

Uzkabino treileris,reiks siandien paziureti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bim-bam @ 2013 12 17, 11:49)
sitos ir as nelabai megztu, dar Julios Roberts kazkodel  rolleyes.gif

vakar n-taji karta paziurejau Dzeine Eir  wub.gif

O man visos sios aktores kaip tik patinka, o nemegstu labai Meryl Streep smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2013 12 17, 19:33)
The last station (2009) ziurejau del J. McAvoy hihihi.gif irgi macius vos pora filmu su juo. Pavadintas istorine drama, vaizduoja L. Tolstojaus paskutinius metus. irgi uzskaitau, nes J. McAvoy man patikt pradejo  biggrin.gif

McAvoy šitam filme neblogas, bet Helen Mirren tai nuostabi.

Žiūriu, kiek daug čia išrankių yra. Tai tas nepatinka, tai tas. smile.gif Man visi išvardyti aktoriai ir aktorės daugiau ar mažiau patinka, net ir daugelio nemėgstamas Affleckas, o Kirsten Dunst, Meryl Streep ir Leo išvis vieni iš pačių mylimiausių aktorių.
Turiu ir aš savo nemeilių. Ilgą laiką tokiu buvo Christianas Bale'as. Nors filmų su juo nevengiau ir kartais jis net patikdavo, vis tiek jaučiau kažkokią antipatiją, kuri, tiesa, paskutiniu metu gerokai apmažėjusi.
Dar labai nemėgstu Annos Faris, bet ir su ja filmus žiūriu, jei ten būna ir mėgstamų aktorių.
Ir Willo Ferrello nepernešu- jau koks jis man nejuokingas visose tose savo komedijose. schmoll.gif Nors neseniai mačiau jį rimtame filme rimtame vaidmenyje- ne ką geriau pasirodė.

Ne le dis a personne/Tell no one (2006)- prancūzų drama/trileris apie vyrą, kuris po aštuonerių metų nuo žmonos nužudymo gauna žinių, kad ši gali būti gyva. Visai neblogas filmas, gana lėtas, bet nenuobodus, pakankamai tikroviškas (eilinis gydytojas netampa supermenu), aktoriai irgi patiko.

Galadriele, prisijunk. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 12 17, 22:20)

Ne le dis a personne/Tell no one (2006)- prancūzų drama/trileris apie vyrą, kuris po aštuonerių metų nuo žmonos nužudymo gauna žinių, kad ši gali būti gyva. Visai neblogas filmas, gana lėtas, bet nenuobodus, pakankamai tikroviškas (eilinis gydytojas netampa supermenu), aktoriai irgi patiko.

Man irgi gerą įspūdį paliko šitas filmas drinks_cheers.gif .
Išvis, pamėgau François Cluzet, dar kompiuteryje laukia eilės A l'originale su juo peržiūrėti thumbup.gif

Stuck in love. Filmas apie šeimos santykius. Be didesnių įvykių, bet patiko, mielas, lengvas, paprastas filmas sekmadienio popietei biggrin.gif
Atsakyti
tai kad tų trečiarūšių aktorių vežimais vežt kiek jų yr ir kiek filmuojasi, epizoduose, masuotėse, reklamoj, būna ir į pirmas gretas patenka, sėkmė - aikštingas dalykas smile.gif -o ką jiem daryt. valgyt mokescius moket reikia, o jei duomenys ir charizma neduota, nu tai neduota.

bet Sandra Bulloc nėra prasta aktorė, ji savo darbą liuks išmano, bet aš negaliu į ją žiūrėt, jos dideli žabtai biggrin.gif Tai asmeniškumai biggrin.gif

Jima Jarmushą išsitraukiau, tvarkydama senus dvd. Jaučiu pradėsiu nuo Deadman Šįvakar.
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2013 12 17, 22:31)
Išvis, pamėgau François Cluzet, dar kompiuteryje laukia eilės A l'originale su juo peržiūrėti  thumbup.gif

Aš visą filmą galvojau, koks tas Cluzet į Dustiną Hoffmaną panašus, bet nepažinau, kad čia tas pats aktorius iš "Intouchables". smile.gif

QUOTE(Mėlynos akys @ 2013 12 17, 22:42)
Jima Jarmushą išsitraukiau, tvarkydama senus dvd. Jaučiu pradėsiu nuo Deadman Šįvakar.

Man labai patinka Jarmuschas. Porą jo filmų liko nematyti, ypač naujausio (Only lovers left alive) laukiu.
Atsakyti
Kynodontas / Dogtooth (2009) - pasakojama apie šeimą, kuri gyvena utopiniame pasaulyje. t.y. jų namuose galioja savos taisyklės, kai už tvoros vyksta normalus šiuolaikinis gyvenimas. Pradžioje tai mane kiekviena scena vis stebino ir galvojau, na, kas gi dar išaiškės iš šeimos gyvenimo įdomybių. Įtraukia nuo pat pirmų minučių ir po to visą laiką bežiūrėdama galvojau, kaip viskas pasisuks, kuo užsibaigs, didelės kulminacijos nebus, daug klausimų apie net ir netolimą ateitį taip ir lieka neatsakyti, tad belieka pačiai susigalvot atsakymus. Rekomenduoju.
Atsakyti
šio vakaro filmas: Desert flower - rekomenduoju, labai gyvenimiškas, be pagražinimų, ir man toks žiaurumas buvo naujovė (čia kalbant apie tą santykį su moterim ir apipjaustymus)
Atsakyti
user posted image

graži istorija su užuominomis apie nesuvokiamas musulmoniškas tradicijas ir kultūrą. Wadjda, tai mergaitė, bandanti sulaužyti tabu ir sėsti ant dviračio... geras filmas, sugraudino, ir kaip visada, krūpteli, žiūrint į kitokių vertybių pasaulį.
Atsakyti
QUOTE(Mėlynos akys @ 2013 12 17, 10:15)
Sandra Bullok

QUOTE(mjforever @ 2013 12 17, 11:50)

QUOTE(Mėlynos akys @ 2013 12 17, 21:42)
Sandra Bulloc

BULLOCK, ***** biggrin.gif
Atsakyti
Paziurejau katik Once 2006m, visai neblogas..paprastutis,romantiskas,vakarui visai jaukiai susiziurejo per loptopa su ausinem smile.gif Ziauriai patiko dvi dainos,reiks ieskotis,dar ir dabar skamba galvoje wub.gif
Atsakyti