QUOTE(gaily @ 2013 12 17, 17:35)
Sia knyga skaicius esu, va atsiminiau, kad norejau filma paziuret, reiks paziuret ir palygint, nes knyga labai patiko, labai sukrete.

irgi macius vos pora filmu su juo. Pavadintas istorine drama, vaizduoja L. Tolstojaus paskutinius metus. irgi uzskaitau, nes J. McAvoy man patikt pradejo
 irgi macius vos pora filmu su juo. Pavadintas istorine drama, vaizduoja L. Tolstojaus paskutinius metus. irgi uzskaitau, nes J. McAvoy man patikt pradejo   

Man visi išvardyti aktoriai ir aktorės daugiau ar mažiau patinka, net ir daugelio nemėgstamas Affleckas, o Kirsten Dunst, Meryl Streep ir Leo išvis vieni iš pačių mylimiausių aktorių.
 Man visi išvardyti aktoriai ir aktorės daugiau ar mažiau patinka, net ir daugelio nemėgstamas Affleckas, o Kirsten Dunst, Meryl Streep ir Leo išvis vieni iš pačių mylimiausių aktorių.  Nors neseniai mačiau jį rimtame filme rimtame vaidmenyje- ne ką geriau pasirodė.
  Nors neseniai mačiau jį rimtame filme rimtame vaidmenyje- ne ką geriau pasirodė. 
  .
 . 

-o ką jiem daryt. valgyt mokescius moket reikia, o jei duomenys ir charizma neduota, nu tai neduota.
 -o ką jiem daryt. valgyt mokescius moket reikia, o jei duomenys ir charizma neduota, nu tai neduota.  Tai asmeniškumai
 Tai asmeniškumai