Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

QUOTE(katalike @ 2013 12 18, 00:05)
BULLOCK, ***** biggrin.gif

*****, kaip atsimint, gal tiesiog Sandrule vadinkim biggrin.gif
o is vyru kazkaip nera tu tokiu atstumianciu (sitie visi svarcnegeriai ir ju pusbroliai, ,kuriu gelbeja pasauli ir saudo gaudo, nesiskaito, ten tie filmai atskira kategorija).
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 12 18, 17:39)
man asmeniškai tai nieka;as. o tu holivudinių nori? iš holivudinių vertas dėmesio "like crazy".

Ne, nenoriu holivudiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 12 18, 13:17)

Ar vertas demesio The Perks of Being a Wallflower? Susiradau ir nezinau ar ziuret, imdb watchliste itrauktas pas mane  g.gif

Man tai ne niekalas blush2.gif .
Patiko, net gan smarkiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mėlynos akys @ 2013 12 18, 18:44)
o is vyru kazkaip nera tu tokiu atstumianciu (sitie visi svarcnegeriai ir ju pusbroliai, ,kuriu gelbeja pasauli ir saudo gaudo, nesiskaito, ten tie filmai atskira kategorija).

Aš galiu išvardint tris siaubus baubus, kur bėgu per kilometra nuo TV, jei pamatau filmą su jais lotuliukas.gif : Steven Seagal, Dolf Lundgren ir ir dar kažkoks juodukas, nebepamenu vardo, bet jau toks ne iš pačių naujausių filmų, gal 15-20 metų atgal lotuliukas.gif
Atsakyti
nu tai cia lkur isvardinai ir yra Svarcnegerio pusbroliai, filmu turinys atitinkamas biggrin.gif pas mus namie nera diedo, tai tokie filmai net fone neina biggrin.gif panasiai kaip kad greitas maistas - nei skonio, nei kvapo, o sveikatai negerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 12 18, 13:48)
Falling slowly- pagrindine filmo daina, man kazkas tokio, per kuna siurpuliukai laksto klausant sios dainos

drinks_cheers.gif wub.gif
O man gal net labiau patiko ' When your mind's made up' , ji tokia emocingesne,stipresne gal net,ziauriai gera,net i telefona persmeciau biggrin.gif
ir dar 'Lies' gera wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 18 gruodžio 2013 - 21:13
QUOTE(gaily @ 2013 12 18, 18:54)
Ne, nenoriu holivudiniu smile.gif

"Like crazy" nors ir holivudinis, bet geras. daug meilės, emocijų, romantikos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 12 18, 14:49)
Nights in Rodanthe (oi verkiau per šitą ax.gif )

kątik pažiūrėjau. ką galiu pasakyti: vienas iš nesąmoningiausių kada nors matytų filmų, kurio neišgelbėjo net mano mylimas Ričardas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 12 18, 18:44)
Rock of ages (2012)- vienas ilgas vaizdo klipas.  smile.gif Kaip ir nieko naujo neparodė, bet šiaip smagu buvo pamatyti Cruise'ą tokiam, na kitokiam, vaidmeny, išgirsti daug aktorių dainuojant ir prisiminti nemažai senų dainų. Pasijuokiau irgi nemažai. O labiausiai turbūt pagrindinė aktorė nepatiko, tiksliau jos balsas.

Man pagr. aktorė nepatiko ir Footloose perdirbinyje, ten ją pirmąsyk ir pamačiau. Šiame irgi ne itin.
O filmas gerą įspūdį paliko, nors, kaip minėjai, nieko naujo neparodo. Ir Cruise šitam patiko, kai šiaip jau irgi iš vengtinų aktorių jis man biggrin.gif

QUOTE(klementyna @ 2013 12 18, 22:13)
"Like crazy" nors ir holivudinis, bet geras. daug meilės, emocijų, romantikos.  4u.gif

drinks_cheers.gif šitas mielas.
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 19, 00:47)
kątik pažiūrėjau. ką galiu pasakyti: vienas iš nesąmoningiausių kada nors matytų filmų, kurio neišgelbėjo net mano mylimas Ričardas smile.gif

O kas ten tokio nesąmoningo? Visai graži meilės istorija su tragiška pabaiga. Dar suprasčiau, kad neįdomus, bet nesąmoningas... g.gif
QUOTE(laTulipe @ 2013 12 19, 01:27)
Man pagr. aktorė nepatiko ir Footloose perdirbinyje, ten ją pirmąsyk ir pamačiau. Šiame irgi ne itin.
O filmas gerą įspūdį paliko, nors, kaip minėjai, nieko naujo neparodo. Ir Cruise šitam patiko, kai šiaip jau irgi iš vengtinų aktorių jis man  biggrin.gif

Man ji "Footloose" dar labiau nepatiko, tiek, kad net nebaigiau jo žiūrėti (nors anksčiau ar vėliau vis tiek baigsiu). Tokią antipatiją pajutau, net nežinau, kodėl. smile.gif

Prisimenu, kad tu viena iš "nemylinčiųjų" Cruiso. smile.gif O man jis labai netgi patinka. Visokių personažų yra privaidinęs, bet tokio kaip "Rock of ages" dar nemačiau. Kai pirmąkart jį parodė su tom prieky iškirptom kelnėm, vos nuo kėdės nenugriuvau, toks isteriškas juokas suėmė.
Atsakyti
[quote=klementyna,2013 12 18, 18:39]
man asmeniškai tai nieka;as. o tu holivudinių nori? iš holivudinių vertas dėmesio "like crazy".
vakar pažiūrėjau "THE BEACH".

Fainas sitas filmas, pamenu seniai seniai kino teatre ziurejau, o vis dar jy pemenu, grazi daina pagrindine filmo, na ta muzikele

Del aktoriu,nuo seniai nemegstu ADAM SANDLER`io , man jis nenaturaliai vaidina, tos kvailos jo mimikos jo erzina.
Filmu su Seagal`u net viena akim negaliu ziuret.
Ir dar virpanti ir drebanti Kristen Stewart vampyru sagoj erzino.
Visu minima Sandrute ir ne prie sirdies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2013 12 15, 18:00)
Gal zinot is kur butu galima parsisiusti ar pasiziureti online filma The Counselor, geriau butu rusu kalba nes angliskai MB nesupranta, labai uzsigeide sio filmo. hihihi.gif

Fek fek.

QUOTE(bim-bam @ 2013 12 17, 10:49)
sitos ir as nelabai megztu, dar Julios Roberts kazkodel  rolleyes.gif

Julios ir aš schmoll.gif .

QUOTE(gaily @ 2013 12 17, 14:26)
Pirmi i galva sove - Last Night, Cairo time, Little children.. Bet nezinau ar tinka, neholivudiniai jie biggrin.gif o jei is holivudiniu, gal P.S. I love you koks

Paryškinti patikę.

QUOTE(Vajuza @ 2013 12 17, 19:56)
O man visos sios aktores kaip tik patinka, o nemegstu labai Meryl Streep  smile.gif

O kaip aš ją wub.gif

QUOTE(gaily @ 2013 12 18, 10:24)
Hm, kalbant apie aktorius, del kuriu filmu neziuriu.. net nezinau ar yra tokiu, as labai rami, niekas manes nenervina  lotuliukas.gif  va filme Happy Go Lucky mane nervino Sally Hawkins, bet kituose filmuose man ji visai ir netrukdo.

Jau toks užknisantis personažas ji ten doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off-line: 19 gruodžio 2013 - 17:55
QUOTE(off-line @ 2013 12 19, 18:55)

O kaip aš ją  wub.gif

As labiausiai nemegstu Salma Hayek ir Penelope Cruz doh.gif
Atsakyti