Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

Jagten/ The Hunt (2012) - tikrai tvirtas filmas, visą filmą man buvo beviltiškumo nuotaika. žiūrint vis prisiminiau atvejus kai gyvenime paskubotai padariau išvadas, neįvertinus situacijos ir pamokė, jog geriau du kart atmatuot ir tada kirpt rolleyes.gif puikus puikus. įsimylėjau Mikkelsen'ą..

šnekant apie aktorius, kuriuos aktorių sąraše pamačius nebesinori jo žiūrėt, tai man Jim Carrey vienas iš jų. Tiksliau vienintelis, dėl kurio filmo nežiūrėčiau. Ai, dar Rowan Atkinson. Bet turbūt dėl to, kad visos beveik kiek matytos jų komedijos pasirodė absurdiškos.. Mr.Bean's taip ir nesu mačius daugiau nei 5minučių unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2013 12 17, 15:16)
Parekomenduokit romantiniu filmu, uzsimaniau kazkaip paverkti ar bent kad sujaudintu/jautrintu/suvirpintu.  wub.gif

Waiting for Forever, Water (2005), Bin Jip - šitie sugraudino ax.gif
Dar visai neblogi - Tess, Москва слезам не верит
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 18 gruodžio 2013 - 01:03
QUOTE(Nanita @ 2013 12 17, 17:28)
Emmas Glück (2006) irgi neholivudinis  smile.gif senokai matytas bet iki siol ji puikiai atsimenu.Man labai patiko.Atsimenu filmo pabaigoje labai zliumbiau.Paziureiki youtube traileri  4u.gif gal sudomins.

je je, šitas man atsimenu irgi patiko, o kažkas dar pakomentavo - kad "bet tai kaip tau galėjo patikti, jis beveik kaip Rosamundos Plicher kolekcija" biggrin.gif
ir visai ne Rosamundos jis laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Balanda @ 2013 12 18, 03:02)
Bin Jip[/b] - šitie sugraudino  ax.gif

o šis tai man yra romantikos biblija wub.gif net nesitiki, kad Kim ki Dukis tokią švelnybę galėjo padaryt wub.gif

mano nežiūrimi filmai dėl aktorių:
J.Carrey - negaliu pernešt
visi van Damai, Stalonės, Norisai ir kiti "kietuoliai" iš šito katilo
Sandra Bullock, Drew Berrymore, labai vengtina J.Roberts, bet išimtis kažkodėl Closer, tem man ji labai kaip tik

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 18 gruodžio 2013 - 10:07
QUOTE(Melajja @ 2013 12 17, 16:47)
Sia knyga skaicius esu, va atsiminiau, kad norejau filma paziuret, reiks paziuret ir palygint, nes knyga labai patiko, labai sukrete.

Man atrodo, kad as irgi skaicius, bet senokai, nes vienu metu daug panasiu knygu skaiciau, tai lyg knyga mane labiau paliete nei filmas ax.gif

Hm, kalbant apie aktorius, del kuriu filmu neziuriu.. net nezinau ar yra tokiu, as labai rami, niekas manes nenervina lotuliukas.gif va filme Happy Go Lucky mane nervino Sally Hawkins, bet kituose filmuose man ji visai ir netrukdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 18 gruodžio 2013 - 10:26
QUOTE(Amabel @ 2013 12 17, 21:31)
Stuck in love. Filmas apie šeimos santykius. Be didesnių įvykių, bet patiko, mielas, lengvas, paprastas filmas sekmadienio popietei biggrin.gif

Pradzioje norejau isjungti, bet paskui itrauke labiau smile.gif visai mielas, jaukus, ligotam treciadienio rytui irgi tinkamas biggrin.gif drinks_cheers.gif

---------------

Ar vertas demesio The Perks of Being a Wallflower? Susiradau ir nezinau ar ziuret, imdb watchliste itrauktas pas mane g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 18 gruodžio 2013 - 12:19
QUOTE(gaily @ 2013 12 18, 13:17)
Pradzioje norejau isjungti, bet paskui itrauke labiau smile.gif visai mielas, jaukus, ligotam treciadienio rytui irgi tinkamas  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

---------------

Ar vertas demesio The Perks of Being a Wallflower? Susiradau ir nezinau ar ziuret, imdb watchliste itrauktas pas mane  g.gif

Man asmeniskai visiskai niekalas. Tikrai nieko neprarasi jo nepaziurejus
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 12 18, 11:04)
visi van Damai, Stalonės, Norisai ir kiti "kietuoliai" iš šito katilo

drinks_cheers.gif ypač paminėtinas dar Steven Seagal doh.gif Ir DiCaprio kažkodėl atstumiantis, nors Shutter Island - vienas mano geriausių filmų.
O Sandra Bulock labai patinka, gal kad graži ji man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 12 18, 01:48)
Paziurejau katik Once 2006m, visai neblogas..paprastutis,romantiskas,vakarui visai jaukiai susiziurejo per loptopa su ausinem  smile.gif  Ziauriai patiko dvi dainos,reiks ieskotis,dar ir dabar skamba galvoje wub.gif

Falling slowly- pagrindine filmo daina, man kazkas tokio, per kuna siurpuliukai laksto klausant sios dainos
Atsakyti
Jei nepatinka žmogus, nereiškia , kad filmai blogi. Aš į visus galiu žiūrėt, man nemaišo, arba bent dabar neprisimenu smile.gif Galbūt, Renee zellweger ar Nicole Kidman, Meg Ryan, Melissa George , žodžiu visos dirbtines išsidarkiusias pripūstalūpes, tiesiog šlykštu žiūrėt doh.gif Kai buvo natūralios, netrukdė rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(DG* @ 2013 12 17, 15:16)
Parekomenduokit romantiniu filmu, uzsimaniau kazkaip paverkti ar bent kad sujaudintu/jautrintu/suvirpintu.  wub.gif

The Time Traveler's Wife
Rust and Bone
Nights in Rodanthe (oi verkiau per šitą ax.gif )
One Day
Never Let Me Go
Atsakyti
O Flipped eilinis holivudiskas skiedalas ar kazkas geresnio is tu romantiniu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 12 18, 18:13)
O Flipped eilinis holivudiskas skiedalas ar kazkas geresnio is tu romantiniu? smile.gif

man asmeniškai tai nieka;as. o tu holivudinių nori? iš holivudinių vertas dėmesio "like crazy".

vakar pažiūrėjau "THE BEACH". filmas apie jauno vaikino nuotykių ieškojimą. Keliauja jis Tailande. vienas crazy žolytės mėgėjas jam duoda žemėlapį, kaip galima rasti rojų žemėje. tai atoki vieta už kalnų, kur žydra jūra ir baltas smėlis. jis leidžiasi į avantiūrą ieškoti tos vietos, ir randa rojų žemėje, tačiau.....ne viskas auksas kas auksu žiba....Man asmeniškai labai stiprus ir gilus filmas, sukeliantis pamąstymų. Leonardo dicaprio čia dar labai jaunutis, tačiau puikiai atliko vaidmenį. na jis man šiaip kaip aktoriu patinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 12 18, 18:13)

Aš (ir nemažai čia rašiusių, kiek prisimenu) manau, kad jis iš geresnių. Bet romantikos tai jame nelabai rasi- juk apie vaikišką meilę.

Rock of ages (2012)- vienas ilgas vaizdo klipas. smile.gif Kaip ir nieko naujo neparodė, bet šiaip smagu buvo pamatyti Cruise'ą tokiam, na kitokiam, vaidmeny, išgirsti daug aktorių dainuojant ir prisiminti nemažai senų dainų. Pasijuokiau irgi nemažai. O labiausiai turbūt pagrindinė aktorė nepatiko, tiksliau jos balsas.
Atsakyti