Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

QUOTE(Shalimar @ 2013 12 19, 21:55)
As labiausiai nemegstu Salma Hayek ir Penelope Cruz doh.gif

Kodėl? g.gif
Man -Cameron Diaz schmoll.gif
Bet tai jau visai offtopic gaunasi su patinka-nepatinka smile.gif
Atsakyti
The Bucket List
Ar verta paziureti?Noriu lengvo bet nebanalaus filmo.Ar labai sis panasus i Knockin' on Heaven's Door,filma?Pastaraji maciau,patiko.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 11 02, 11:58)
The Broken Circle Breakdown (2012). Jautru, gyvenimiška. Garso takelis žavus. Rekomenduoju.  wub.gif

Gal kur matete su LT titrais ar igarsinimu? Linkomanijoje, torrent ir filmai.in nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 12 21, 14:21)
The Bucket List
Ar verta paziureti?Noriu lengvo bet nebanalaus filmo.Ar labai sis panasus i Knockin' on Heaven's Door,filma?Pastaraji maciau,patiko.

Man tai labai labai fainas filmas smile.gif) manau,nepasigailėsit peržiūrėjusi.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 12 21, 14:53)
Gal kur matete su LT titrais ar igarsinimu? Linkomanijoje, torrent ir filmai.in nera doh.gif

Nėra, kaži ar bus. Na, gal. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 12 21, 08:21)
The Bucket List

Man jis labai patiko thumbup.gif Dar antra malonuma filmui suteike vien Nicholsono vaidyba wub.gif
Atsakyti
The wind journeys
Labai patiko, gražūs vaizdai, gražios melodijos, gilus, jausmingas.
Atsakyti
Escape plan (2013) - tas retas atvėjis, kai veiksmo filmas yra gerai smile.gif net ir su Stallone ir Švarcnegeriu smile.gif įtraukiantis, įdomus, žodziu geras veiksmo filmas.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 12 20, 00:15)
Kodėl? g.gif
Man -Cameron Diaz schmoll.gif
Bet tai jau visai offtopic gaunasi su patinka-nepatinka smile.gif

Nezinau net.. Kazkaip atstumia mane jos. Nei kaip aktores ziurisi nei kaip moterys.. Atsiprasau ju gerbeju 4u.gif

Ne visai offtopic. Juk apie filmus, aktorius kalbam. Man tai smalsu kas kam patinka/nepatinka ir kodel biggrin.gif
Atsakyti
The Broken Circle Breakdown (2012) Superinis filmas, galeciau duoti gal ir 10/10.. Stiprus,sukreciantis..prisizliumbiau sociai pries nakti rolleyes.gif
Vaodyba gera,garso takelis ne ka prastesnis wub.gif Aciu,kas rekomendavote aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 21, 23:20)
Escape plan (2013) - tas retas atvėjis, kai veiksmo filmas yra gerai smile.gif net ir su Stallone ir Švarcnegeriu smile.gif įtraukiantis, įdomus, žodziu geras veiksmo filmas.

radot torentuose?
Atsakyti
disconnect - drama. Man paliko labai dideli ispudi. stiprus filmas
when a man loves a woman - gal kiek ir nusaldintas, bet kai vakarui norejosi romantikos, tai labai gerai suejo. wub.gif
Atsakyti