Įkraunama...
Įkraunama...

Dieniniai ir vakariniai makiažai

Labai gražus Gisanos makiažas su ryškiomis lūpomis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 16 gruodžio 2013 - 19:11
QUOTE(Cocosinė @ 2013 12 15, 19:57)
Su raudonom lūpom laaabai gražu brunette.gif  wub.gif
Kokie skaistalai naudoti? Labai gražiai natūraliai atrodo

Ačiū 4u.gif skaistalai MAC - Warm soul smile.gif

QUOTE(myglle @ 2013 12 15, 20:06)
Gisana  kaip visada grazu  4u.gif
kas naudota antakiams? kaip tik esu paieskose antakiu seseliu  ax.gif

Dėkoju 4u.gif naudoti Anastasia šešėliai smile.gif

QUOTE(Almost. @ 2013 12 15, 20:07)
Gisana - super! net negalėčiau pasakyti, su kurios spalvos lūpomis geriau atrodo. su rausvomis atrodai tokia jauki, minkšta , tokia labai šilta. su raudonom atrodai tikra femme fatale  bigsmile.gif super abu! ir kaip man gražu Tavo tokie tamsesni antakiai bigsmile.gif  wub.gif iškart visus ir taip labai ryškius ir gražius bruožus dar labiau paryškina!

Ačiū labai 4u.gif 4u.gif wub.gif

QUOTE(Hedra:) @ 2013 12 15, 20:10)
Gisana - laabai puikiai wub.gif abu lupu variantai tinka mano akiai bigsmile.gif

Ačiukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 15, 20:36)
Lupytes bantukai kokie  wub.gif  Tikra femme fatale  2 nuotraukoje wub.gif

Ačiū wub.gif

QUOTE(Poema @ 2013 12 15, 21:30)
Gisana kaip visada wub.gif

Dėkoju 4u.gif

QUOTE(ViShy @ 2013 12 15, 21:40)
Gisanos abu variantai grazus! Koks ten raudonas lupdazis naudotas ? bigsmile.gif

Ačiū bigsmile.gif lūpdažis - Urban Decay - F-Bomb smile.gif

QUOTE(merselle @ 2013 12 15, 22:18)
Gisana, grazu! 4u.gif
o Jus nesate turesui bedu su nosytes pertvara?
arba foto iskraipo vaizda

Dėkoju smile.gif nesu turėjus tokių bėdų, bet kad nosis neideali, tai faktas blush2.gif

QUOTE(ritinelis1 @ 2013 12 15, 22:39)
Grazu su abiejom spalvom Gisana smile.gif

Ačiū 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(gaily @ 2013 12 15, 23:48)
O man labai grazu su neryskiom lupom!  smile.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Pacha @ 2013 12 16, 15:16)
Gisana, su raudonom lupom  wub.gif  Tobulai  wub.gif

Na va kiek skirtingų nuomonių biggrin.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(Leveret @ 2013 12 16, 15:26)
Kadangi pati nededu nuotraukų, stebiu šią temą tylomis, bet šį kartą negaliu nepagirti Gisanos. Abu labai dailūs, bet su raudonom lūpom iš vis pasaka  ax.gif

Dėkoju wub.gif bigsmile.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 12 16, 20:11)
Labai gražus Gisanos makiažas su ryškiomis lūpomis 4u.gif

Na ką, turbūt raudonas lūpdažis laimėjo biggrin.gif dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 12 15, 18:51)
Vakarykštis vakarinis smile.gif su dviem skirtingais lūpų variantais.

Iš to, ką galima suprasti geltonoje foto (sorry, Gisana, bet mano abu kompai rodo geltoną veidą ir foną, suprantu, kad turbūt apšvietimas buvo visai nenatūralus), man priimtinesnis šviesesnio lūpdažio variantas. Bet turbūt tik todėl, kad pati nemėgstu ryškių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 16 gruodžio 2013 - 21:42
Gisana, gražu, tačiau pirmajame,kadangi lūpų spalva bent jau man,atrodo labai natūrali,gal norėtųsi daugiau blizgesio tada, nes dabar kaip nedažytos atrodo...
su raudonu lūpdažiu puikiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2013 12 16, 22:41)
Iš to, ką galima suprasti geltonoje foto (sorry, Gisana, bet mano abu kompai rodo geltoną veidą ir foną, suprantu, kad turbūt apšvietimas buvo visai nenatūralus), man priimtinesnis šviesesnio lūpdažio variantas. Bet turbūt tik todėl, kad pati nemėgstu ryškių.

Ne, apšvietimas buvo visiškai dirbtinis, manau tai akivaizdu smile.gif dėkoju 4u.gif

QUOTE(Mitsouko @ 2013 12 17, 04:18)
Gisana, gražu, tačiau pirmajame,kadangi lūpų spalva bent jau man,atrodo labai natūrali,gal norėtųsi daugiau blizgesio tada, nes dabar kaip nedažytos atrodo...
su raudonu lūpdažiu puikiai bigsmile.gif

Tai ten ir yra natūrali, tik vazelinu šiek tiek patepiau 4u.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
Gisana perziurejau jusu keleta video 4u.gif jum mokate idealiai pravedima padaryti wub.gif ir seslevimas superinis.
norejau paklausti jusu.jus antakiams naudojate Anastasia šešėlius, bet sviasiaja puse.kodel? nes kaip matu jusu antakiai tamsus, juodi.
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 12 17, 17:14)
Gisana perziurejau jusu keleta video  4u.gif  jum mokate idealiai pravedima padaryti  wub.gif  ir seslevimas superinis.
norejau paklausti jusu.jus antakiams naudojate Anastasia šešėlius, bet sviasiaja puse.kodel? nes kaip matu jusu antakiai tamsus, juodi.

ne Gisana, bet pasakysiu ir as smile.gif as irgi Gisanos klausiau kokia spalva daze man (dare makiaza karta), sake sviesiaja spalva..buvo keista, nes antakiai mano tamsus(plaukas juodas), o dazausi irgi Anastasia antakiu seseliais sviesesniais ir tos mistikis nesuprantu kodel taip cia biggrin.gif plaukai tamsus, seselis sviesus ir viskas liux biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 18, 01:47)
ne Gisana, bet pasakysiu ir as smile.gif as irgi Gisanos klausiau kokia spalva daze man (dare makiaza karta), sake sviesiaja spalva..buvo keista, nes antakiai mano tamsus(plaukas juodas), o dazausi irgi Anastasia antakiu seseliais sviesesniais ir tos mistikis nesuprantu kodel taip cia biggrin.gif plaukai tamsus, seselis sviesus ir viskas liux biggrin.gif

Taip taip drinks_cheers.gif antakių šešėliai gali būti ir šviesesni nei patys antakiai, bet šiaip kol nepabandysi,tol nesužinosi biggrin.gif nes jeigu bus pvz tokia pati spalva, ir tarpelius tarp plaukelių užpildysi ja, tai atrodys visumoje antakiai daug tamsesni ir ryškesni nei be šešėlių smile.gif o tų tarpų užpildymui juk galima rinktis ir kiek šviesesnę spalvą smile.gif
Atsakyti
Naujametinis smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pabūsiu bjauri. Kuom jis skirias nuo kitų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 01 02, 11:50)
Pabūsiu bjauri. Kuom jis skirias nuo kitų? ax.gif

Norėčiau platesnio paaiškinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2014 01 02, 11:09)
Norėčiau platesnio paaiškinimo smile.gif

Čia mes norėtume. Gražus kasdieninis makiažas. Arkliukas liūdi.
Atsakyti