Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Šėlsmė @ 2013 11 23, 15:16)
vis dar gyvatyne?  unsure.gif  verysad.gif

uhu unsure.gif bet jau matyt šviesa tunelio gale lotuliukas.gif Reiks ieškot naujo tunelio unsure.gif Šviesesnio ir be gyvačių biggrin.gif

QUOTE(fucked-up @ 2013 11 23, 15:44)
Kad ir apie tai, kad sakydavau, galvodavau, kad kai trym sulauksiu gyvenimas kaip ir bus baigtas,

Aš tai galvojau kad tokių metų turėsiu šiokį tokį pagrindą po kojom, o dabar jau atrodo viskas baigta ir nieko niekada nebus...

QUOTE(Verbena.. @ 2013 11 23, 16:48)
pas mane taip kasdien  unsure.gif

verysad.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 11 23, 16:14)

Bet bl bijo bobute siurblio pvz...

žviegiu balsu laugh.gif laugh.gif
aišku, vargšė bobutė. gyvūnai gi irgi bijo.
įdomu, ko aš galėčiau bijot. laugh.gif
nors iš tikro, siurblys gan lievas išradimas, nes neištobulėja iki tylaus veikimo. g.gif

QUOTE(a-bbz @ 2013 11 23, 17:58)
Šėlsme, o tas diedulis ne a-bbz-nys? biggrin.gif

anas nevedęs (sako dar jaunas) laugh.gif

šiandien per atstumą padėjau/priverčiau jo draugeliui irgi kemkažkelių metų susikurt el. paštą. cool.gif nes turėto jau du metus nereikėjo. laugh.gif
bet čia sau naudos ieškau, ne jiems.

šiaip diedukas tikrai geras, kaip žmogus. g.gif ne kiekvienas nesant naudos bendrautų išvis. g.gif
o čia labiau rūpinas, kad mąstyčiau apie tačkę, nei aš pati. tiesą sakant, ir žiūrinėju, kad gėda nebūtų, kad nieko nedarau. unsure.gif vis paklausinėja, ar smagiau nors kiek dėl to, kad padės, nu tikrai net nepatogu sakyt kad nžn... unsure.gif

QUOTE(Pinot noir @ 2013 11 23, 18:56)
Kartą teko automatą vairuot, tai buvo keista, neįprasta. Ranka vis tiek graibė dešinėj, o greičio pedalą painiojau su stabdžio ar sankabos. biggrin.gif
Bet įpratus, tai gal visai ir patogu.
Bet pradėjus nuo automato, gal būtų sunkiau paskui su mechanine.

Nemokėtų visiškai, būtų absurdas, jei nesimokęs su mech. Gi ir kursus galima pasirinkti ar su mech laikyti ar automatu.

QUOTE(Slanka @ 2013 11 23, 19:43)

Aš tai galvojau kad tokių metų turėsiu šiokį tokį pagrindą po kojom, o dabar jau atrodo viskas baigta ir nieko niekada nebus...

Va va. Aš irgi galvojau... Ir kalakutas, kaip sako, galvojo... Man irgi atrodo, kad viskas praėjo, o aš likau tokia pat, tik susiraukšlėjus ir žila, ir su visai pakrikusia psichika.
Atsakyti
QUOTE(a-bbz @ 2013 11 23, 18:30)
- nereik sukt galvos kada tą ričagą

O nx jį liest? Tik kai sustoji, užtrauki, kad nenuvažiuotų kur, o sankryžoje jo tampymas, tai čia jau nesąmonė bereikalinga rolleyes.gif

Buvau vietinių mūsų runkelių razborkių 'pažiūrėti'.... Nu dirbau. Bože bože, kas per žmonės ir kokie jų paprasti gyvenimėliai- išgert, susimušt, potraukius ir aistras patenkint ir užtenka
Jokių depresijų, jokio galvos skausmo, kad nieko nepasiekę, nieko neturi, darbų neturi ir nereikia...
Beveik biggrin.gif pavydu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 11 23, 20:40)
. Man irgi atrodo, kad viskas praėjo, o aš likau tokia pat, tik susiraukšlėjus ir žila, ir su visai pakrikusia psichika.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif :
cia daugumai jau viskas praeje, arba vienu arba kitu kampu
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 11 23, 20:44)
O nx jį liest? Tik kai sustoji, užtrauki, kad nenuvažiuotų kur, o sankryžoje jo tampymas, tai čia jau nesąmonė bereikalinga  rolleyes.gif

nea, ricagas mano kalboj - pavaru svirtis
Atsakyti
Nė velnio! biggrin.gif
Dar laaaabai daug prieš akis visko! biggrin.gif
Pvz vis ledų skanių skanesnių sukuria, dar kiek išragaut reiks biggrin.gif
Suknelių kiek prisiūs
Oj...Slankiot- naujas darbas nusimato? Klausiu retoriškai, nieko nesakyk. Nu kad nenubaidyt ten nieko ir tt

Papildyta:
QUOTE(a-bbz @ 2013 11 23, 21:06)
nea, ricagas mano kalboj - pavaru svirtis

O tu galvoji, aš nesupratau? biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri kada nors pas osteopatą buvot? Lakštauską?
Mano draugė susižavėjus tuo, nuo poros apsilankymų ryškus pagerėjimas- ne depresijoj aišku pas ją.
Galvoju mažą dėl astmos nutempt ten kitais metais, jei tikrai taip mačyja.
Tiesa, brangu ten.... g.gif
Atsakyti
pasijaučiu dar didesne psiche, nei esu, kai susivokiu, kad kitus žmones gali džiuginti, kad ir suknelė ar skanus ėdesys. nu nežinau tokio dalyko, kuris džiugintų. verysad.gif
db pagalvojau, kad jau ir ėdu tik bele nebūt alkanai, nesirenku jokių ten skanėstų, nes nežinau, kas tai yra. unsure.gif
aj...
Atsakyti
Nesiparink. Kiekvienam psichui sava dainelė. Aš tai edu. Nežinau ar sukelia kokią ten laimę, bet kai ėdu, tuo momentu gerai man..
Suknių 100 metų nepirkus. Jau per tą laiką kiek naujų modelių prisiuvo rolleyes.gif
Bet joa. Dvėst nenoriu. T.y. nei noriu nei nenoriu. Tiesiog mintys apie tai suretėję...
Galėtų ir apie ėdimą mintys suretėt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 11 23, 22:12)
Nesiparink. Kiekvienam psichui sava dainelė. Aš tai edu. Nežinau ar sukelia kokią ten laimę, bet kai ėdu, tuo momentu gerai man..
Suknių 100 metų nepirkus. Jau per tą laiką kiek naujų modelių prisiuvo  rolleyes.gif
Bet joa. Dvėst nenoriu. T.y. nei noriu nei nenoriu. Tiesiog mintys apie tai suretėję...
Galėtų ir apie ėdimą mintys suretėt  unsure.gif

Tai ir baisiausia tas, kas dieną vėl dažniausiai negaliu pažiūrėt į maisto pusę, žiaugčioju ką užuodus, net būna. doh.gif Nu čia iš streso. O vakare įtampa atslūgsta, gerai, jei nugriebiu tik kokių vynuogių. Bet jei užsiperku ko daugiau, viską ir suėdu, nesigilinant kas ten, nes, atseit, tooookia alkana. doh.gif Šlykštus aš padaras.
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 11 23, 22:12)
Aš tai edu. Nežinau ar sukelia kokią ten laimę, bet kai ėdu, tuo momentu gerai man..

Aš panašiai. Arba visai neėdu, arba negaliu sustot ėsti. Dabar savaitę buvau neėdus, po duonos porą riekelių į dieną apsiėjau. Nu jau šiandien tai viską iš eilės šlamščiau. Labai skanus tiramisu gavosi, toks net dieviškas sakyčiau. Ir dar kaip lengva padaryt.
Atsakyti
Selsme, nu prijuokinai tu cia liaudi su savo dieduku.
Man tai va tokia begediskai ziauri mintis kilo, kad va tu is mygtukiniu telefu, dar ko ten (soriukas, bobute jau pagal visus simptomus, tai nepadyvykit) saipaisi, o vairuot, vairuot, vaikeli, nemoki. Kai babces su dantim stiklinese vairuoja, mechanines ir automatines, dargi atsiputusios.

Ot, atkersijau biski.

O feisbukas, vaikeliai, nera nekaltas daiktas. Paleidziat i eteri apie save kruva asmenines info, kurios paskui nevaldot ir kuria labiau pasikauste informatikoj geba islupt nepaisant visu apsaugu. Ispejimai vis dazneja. Nu bet jauniems tai kas, zinoma, morie pa kalienam.
Atsakyti