Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Sveikos 4u.gif

Šelsme, su automatu tu VAŽIUOSI ir galėsi galvot apie tai, kas aplink tave kelyje, o ne apie tai, kokią pavarą įjungt arba keliasdešimtą kartą užgesi sankryžoj. Na, čia jei tavo vairavimo gebejimai panašūs į maniškius biggrin.gif. Jei kada gyvenime reiks, išmoksi ir su mechanine, bet jau būsi nugalėjus tą stresą, pačią baimę išvažiuoti į gatvę...

Kiek žinau, pvz. Nokia išlaiko atskirą PRESTIŽINIŲ telefonų su mygtukais liniją, skirtą tiems, kuriems nereikia kitų išmaniojo telefono funkcijų, o pakanka ilgai laikančios baterijos ir gero ryšio. Aš turiu primityvų liečiamą telefoną, kuris man žiauriai nepatinka, ir ko gero grįšiu prie mygtukinio, nes realiai man jo reikia žinutem išsiųst ir vietoj laikrodžio / žadintuvo, ir dar kartais paskambint. Visiems kitiems atvejams patogiau kompiuteris. Planšečių irgi nepripažįstu, neįsivaizduoju kam jų reik, plius kažkaip nelaimingos mum pasitaike planšetės sad.gif lūžo, gedo, gal kad iš pigesnių... O va kompą myliu ir neblogai moku naudotis smile.gif bent jau tom funkcijom, kurių reikia, informacijos paieškai, skaitymui smile.gif vietoj popierinių knygų. Tai gal dar ne visai rogės. Namie yra ir kitos technikos, bet jaunimas naudoja tik Xbox ir kompa.

Feisbuko irgi nenaudoju, turiu susikūrus, bet nenaudoju, nieko nerašau, nekomentuoju - stovi ir dulka, vėlgi neatradau jame patrauklumo. smile.gif Bet labai daug bendrauju skypu (skypo chatu).

Bet kažkaip save labiau prie "technikos" kartos priskiriu. Hmmmm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniella: 24 lapkričio 2013 - 00:57
fucked-up, nenubaidysi, nes dar nėr ko, nebent gali pribaidyt su gera energija ax.gif bigsmile.gif Tiesiog senajam sakysiu nx artimiausiu metu.

Papildyta:
Man žiauriai nepatogu rašyti sms'us su išmaniuoju. Su mygtukiniu rašydavau aklai, pvz. vairuodama bigsmile.gif

Prisiminiau, kad su automatu sugebėdavau prie vienos sankryžos nusidažyt blakstienas, prie kitos nusilakuot vienos rankos nagus, prie kitos - kitos. Ir į univerą atvažiuodavau flirt.gif

Bet dabar parašiau ir pagalvojau - prie ko čia automatas prie sankryžos. Kiba senatvė lotuliukas.gif Nes dabar su mechanine kažkada tik vieną blakstieną spėjau brūkštelt ir jau žalia unsure.gif O gal ne senatvė, gal raudona trumpiau dega g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif

Su automatu nereik galvot apie tai, ką prijungt prie sankryžos ir kaip laiku pajudėt. biggrin.gif Laikas kitaip eina atspūtus.

Kretingoj yra toks šviesoforas įkalnėj, man ten prieš daug metų tik pradėjus mokytis vairuot tekdavo kartais važiuot (sukt į kairę) su mechanine.... vargeli vargeli.... nu ne pirmyn, o atgal varydavau, kai žalia įsijungdavo, - kol suspaudau pedalus, parenku pavara tai ir pavaziuoja masina. biggrin.gif
Atsakyti
Vilniuj Žemaitės g. yra šiesoforas įkalnėj. Labai nemėgstu ten sustot. Anksčiau pati bijodavau pariedėt atgal, o dabar, kad prieky stovintis gali nuriedėt per daug. Retai ten tenka važiuot, bet praeitą pirmadienį teko sustot už sunkvežimio, sustojau gal už 15 metrų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 11 24, 01:40)

Ot, atkersijau biski.

visiškai neatkeršijai. biggrin.gif bet to ar logiška keršyt už pastebėjimus? biggrin.gif
ot įdomu, kelios išmokot vairuot be tėvo ar diedo pagalbos ir neturint tačkės.
liezuvis.gif nu ir kai niekas neduotų jums ten pasimokyti aplamai, nebent instruktoriui nusiskausminant netoli šimtinės už pamokėlę. nu aš negabi tam, bet kas ta pamokėlė, kiek įgūdžių gali duot?

po ano apsižliumbimo darbe manęs niekur nebesiunčia. doh.gif tai čia kiek jau? pora mėn praėjo kažkur.

dėl feisbukų, kaip ir dėl forumų, man kartais juokinga, kokius asmeniškumus saugo? tarytum ten kas nors viešintų ką nors ypatingo-kad turi žnyples, pvz., vietoje kojų, o vietoje rankų reples. tai kad visos, kad ir čia, aprašo pačius banaliausius gyvenimiškus atvejus, kokių bet kam gali atsitikti.

telefonai man jau seniai visi lievi, nepriminkit. bash.gif Nokioms niekad nebuvau tolerantiška, jokiais laikais. bet ir absoliučiai visuose man čiupinėtuose neatitaikytas vaizdas/dydis/banalus valdymas/neįdomios funkcijos. nu taip, aš irgi ne kam jį naudoju, bet vis tiek, norint turėt įdomesnį, toks, pasirodo, neegzistuoja. unsure.gif kiba pačiai pradėt telefus kurt. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Slanka @ 2013 11 24, 02:05)
Prisiminiau, kad su automatu sugebėdavau prie vienos sankryžos nusidažyt blakstienas, prie kitos nusilakuot vienos rankos nagus, prie kitos - kitos. Ir į univerą atvažiuodavau flirt.gif

va va, o kur dar galimybė porą šimtą metrų išvis be rankų nuvažiuot [nu čia reik kad ratai gerai subalansuoti būtų ir kelias tiesus]
nu, o as žemaitės šviesaforas - tikrai doh.gif - nuolat nervindavaus pavyks ar ne tuos pedalus teisingai sumaigyt biggrin.gif

apie telefus - geriausius turi mūsu vaikai doh.gif , o mums didukams gerai ir paprasti - man svarbu tik paskambint ir žinutę parašyt, kurias, beje užknisa rašyt, nes tas mano telefas ala liečiamas, tai ne visada pirštai pataiko ant reikiamos raidės. ir išvis tie telefai kuriami laibapirščiams perbalusiems jaunuoliams rolleyes.gif

Šėlsme, vairuot ošmokau pati viena - nu neskaitant tų dešimt privalomų su instruktorium dieduku tokiu. tiesiog sėdau viena ir važiavau. išmokau po kokių poros mėnėsių, bet važinėjau kasdien, per visą miestą, per kamščius. iš taško a į tašką b atvažiuodavau kaip po dušo biggrin.gif . bet dabar galvoju, jei būčiau su automatu nuo pradžių važinėjus,nebūt buvę tokio streso, nes tas maigymas mechanizmo sudarydavo man trečdalį, jei ne pusę, streso.
Atsakyti
As irgi vairuot ismokau viena, sakiau Selsmei lygtai.

Bet masina turejau (mechanine, kad ja kur).

Susidariau marsruta, sesdavau prie vairo ir kiekviena vakara vaziuodavau i trasa. Pradejau mazdaug 22 val. ir vis ankstindavau, kol pasiekiau 17 smile.gif. Po kokio MENESIO KASDIENIU pratybu jau galejau isvaziuot, neapsipylus saltu prakaitu. smile.gif
Atsakyti
Aš labai labai mažai mokymų, praktikos turejau, o išmokau aš važiuot LABAI greitai, o dar netgi kita kelio puse biggrin.gif turbūt tiesiog sugebėjimas ir tiek... Nes yra dalykų, kurių absoliučiai nesugebu ir nesugebėčiau...
Turėjau B, bet aš nesimokiau su juo, porą kartų važiavau už miesto, lygiu keliu, jo prispirta- tipo mokykis, bet šiaip, tai sėdasi tiesiog ir nuvažiavau. Kinkos biškį drebėjo pirmus kartus, o ir išvažiavau- autostrada, įkalnės siaubingos ir siauri suknisti keliukai!
Tai po kelių savaičių vairavimo kasdien- jaučiaus profas biggrin.gif
Aš su mechanine ir lūpas pasivazelininu, nagus esu lakavus, apie telefo maigymą nė nešneku, bet čia tai blogai taip daryt, labai net..
Praktika- kelias į tobulybę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fucked-up: 24 lapkričio 2013 - 13:09
Nu jūs čia visaip bandot ramint, kad įmanoma tą vairavimą įsisavint, kad daug pavažinėjus vis tiek išmokstama. O man atrodo, kad tiesos yra, bet vis tiek liks pasaulyje personų, kurioms nu neskirta vairuot ir vsio. Kai pagalvoju, aš su pertraukom vis pavairuoju kokius 15 metų, kartais ir ilgesnius atstumus, ir šiemet jau pasitaikė baisiai sudėtingi ruožai, per vėtras, lietus, kamščius, kelio darbus tarp fūrų. Nu bet nepriprantu niekaip, stresas niekur nedingsta, nesinori, nesmagu, negera ir netraukia. Ir jeigu prireikia vairuot, tai rankos dreba visą dieną, o atsisėdus atrodo kad vėl nebeatsimenu kur kuris pedalas ir ką čia reik daryt. Galvoju, kad kažkuri smegenų dalis neišsivysčius, ta kur už techniką atsakinga. Nes visą gyvenimą su bet kokiais aparatais taip ir būdavo, atrodo mokausi šimtą kartų, ir vis tiek neatsimenu.
Atsakyti
Aš vairuoju jau baisiai seniai, bet pradžia tai buvo tokia, kad važinėjau kaip norėdama galvą nusitraukt, neatsižvelgdama į jokias sąlygas. Tik kad greičiau, kad tik visus aplenkt, kad tik stabdžiai rūktų.

Toks pradedančiojo vairuotojo sindromas, kai jis lekia, manydamas, kad moka, kad yra labai šaunus vairuotojas. O paprasčiausiai patirties nėra ir situacijose nebuvęs. Tuos kelis metus tai mane kažkoks angelas išsaugojo, paskui jau ir pati ėmiau suvokt tą durnumą.

Bet išlieka dar kažkoks vairavimo stilius su tuo susijęs, nors esu labai atsargi.

Tiems pradedantiesiems tai palinkėčiau neįsivaizduot, kad važiuot keliu ir spausti greitį, jau reiškia gebėjimą ir meistriškumą.
Atsakyti
ot tai temos depresijos temoje unsure.gif
Atsakyti
Galu gale turesiu dvi savo kates rolleyes.gif
Atsakyti