QUOTE(a-bbz @ 2013 11 24, 13:05)
Šėlsme, vairuot ošmokau pati viena - nu neskaitant tų dešimt privalomų su instruktorium dieduku tokiu. tiesiog sėdau viena ir važiavau.
o į ką tu sėsdavai? nes aš neturiu į ką sėsti.

ir dar iki šiolei, kai blyksteldavo mintis, kad visgi susitaupiau seniai ir galėčiau nusipirkti kokį kledarą, supratau, kad be suprantančio žmogaus pagalbos, bukaprotei, nesuprantančiai apie mašinas, to geriau nedaryti. paskui pasirodė, kad neturiu jokio pažįstamo, kuris norėtų į tą kišti nagus arba irgi toks pat nieko nesuprantantis kiaušingalvis, kaip aš. arba aš pati nenoriu susidėti ten su kokiu nors sesės diedu, kuris paskui visą gyvenimą primins ir trauks gal net per dantį, kad štai, kokį jis žygdarbį blondinei padarė - jau tikrai geriau niekada gyvenime tos auto neturėsiu.
tai dabar ne per seniai pagaliau susipratau, kad tam reikalui reikia pirkti diedą, kuris nupirktų mašiną.

nors, žinot. eina peklon visi tie auto. nepasikeliu vėl iš lovos aš, tai kam man dar ta kažkokia auto... sesė rašinėja, kad paskambinčiau (pati, matyt, nebedrįsta). nežinau kaip tą padaryt. suryčiau lapelį lexo, bet tiek neturiu.