Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(a-bbz @ 2013 11 24, 13:05)

Šėlsme, vairuot ošmokau pati viena - nu neskaitant tų dešimt privalomų su instruktorium dieduku tokiu. tiesiog sėdau viena ir važiavau.

o į ką tu sėsdavai? nes aš neturiu į ką sėsti. unsure.gif
ir dar iki šiolei, kai blyksteldavo mintis, kad visgi susitaupiau seniai ir galėčiau nusipirkti kokį kledarą, supratau, kad be suprantančio žmogaus pagalbos, bukaprotei, nesuprantančiai apie mašinas, to geriau nedaryti. paskui pasirodė, kad neturiu jokio pažįstamo, kuris norėtų į tą kišti nagus arba irgi toks pat nieko nesuprantantis kiaušingalvis, kaip aš. arba aš pati nenoriu susidėti ten su kokiu nors sesės diedu, kuris paskui visą gyvenimą primins ir trauks gal net per dantį, kad štai, kokį jis žygdarbį blondinei padarė - jau tikrai geriau niekada gyvenime tos auto neturėsiu.
tai dabar ne per seniai pagaliau susipratau, kad tam reikalui reikia pirkti diedą, kuris nupirktų mašiną. doh.gif

nors, žinot. eina peklon visi tie auto. nepasikeliu vėl iš lovos aš, tai kam man dar ta kažkokia auto... sesė rašinėja, kad paskambinčiau (pati, matyt, nebedrįsta). nežinau kaip tą padaryt. suryčiau lapelį lexo, bet tiek neturiu.
Atsakyti
Nu as irgi neturiu diedo.
Pirma karta padejo pazistamas, kuris nei mur mur technikoj. biggrin.gif

Antra karta - pazistamos, pazistamas, tiesa meistras, bet jau taip labai simboliskai.

Masinas pirkau pigias.

KOL KAS TARNAUJA GERAI.
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2013 11 24, 16:36)

Masinas pirkau pigias.

KOL KAS TARNAUJA GERAI.

sako sėkmės dalykas, bet aš prisiklausiau visokių istorijų ir supratau, kad geriau kas nutuokia tegu pasižiūri, tuolab, kad aš suprantu, kad su mano tokia būsena jau metų metus užsitęsusia, aš nebeturiu šansų susitaupyti, nes ir taip gyvenu į minusą.
paviršutiniškai bandžiau pažiūrinėt automatų, bet nu kad nėr iš ko rintis absoliučiai. arba reikia ne už tokią sumą žiūrėt. jei dar žiūrėsiu, pasiknisiu. bet man jau atrodo šiandien, kad po velnių visa tai.

kaip man viskas taip... atrodo, kad fiziškai visiškai neturiu jėgų. bet taip visiškai... net į wc einu, kai jau suprantu, kad tikrai reiktų...
Atsakyti
O kokios tu ieskai? Jeigu a klases mersiukas pauuglystes amziaus (teenager) su automatu?
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2013 11 24, 17:28)
O kokios tu ieskai? Jeigu a klases mersiukas pauuglystes amziaus (teenager) su automatu?

ir žiūrinėjau mažų, paskutiniu metu užsikabinau už nissan almera ypač. aš į mersus varvindavau seilę, bet mane visi atkalbinėja, kad, atseit, jų eksplotacija brangi. kaip tu rašai, man patiktų, bet išmetė vos vieną pasiūlymą ir tai kažkokiam miestelyje velniažin kur. nu, aš ir žiūriu dyzelio.
Atsakyti
Selsme, esme ne vairavime. Supykau vakar biski, nes zmogus, panasu, tavim rupinasi, o tu ji sutarsei, nes jo mat telefonas ne telepatinis...
Zodz.
Nu tiek to. 4u.gif

Vakar nuejau i parde vieno rubo pasimatuot. Parde ir kabina pazistamos mintinai.

Ziuriu, buves platus veidrodis pakeistas siauresniu ir uzkabintas ant kitos sienos.
Nustebau, nes parde is pagrindu atnaujinta vos pries pora metu.

Nusirengiu, dirst as i ta veidrodi... Je-bi-tu-te... Rauksleliu neber, oda ne balta, o visur sveikai saikingai rusva. O jau figuuura... ohmy.gif Galvoju, kas nutiko, kiba 5 kilus pameciau, kol is namu atvaziavau?? Prisiminiau straipsnius apie manipuliacijas, kad daugiau rubu parduot, kazkiek pasipiktinau, ale antra vertus, tas vaizdas.... rolleyes.gif

Tai toks va nuotykis.
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 11 24, 18:36)
Selsme, esme ne vairavime. Supykau vakar biski, nes zmogus, panasu, tavim rupinasi, o tu ji sutarsei, nes jo mat telefonas ne telepatinis...
Zodz.
Nu tiek to. 4u.gif

nu jau nejuokink voverių. biggrin.gif sutaršysiu aš solidų diedą. biggrin.gif taigi abu pažvengėm. be to aš kiek kartų sakiau, kad aš pati bobutė. čia į snukį užtenka pažiūrėt. o anas jau irgi save įprato vadint dieduku, kai su manim kalba.
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 11 24, 18:36)

Selsme, taip atrodo, taršo visus, kas bent kokiu kabliuku užkabino jos ego ar kokį nors principą. Aš suprantu tą susikaupusį juodumą, kai bet kas priartėjęs erzina, ar net ne taip pažiūrėjęs erzina. Bet visada geranoriškai linkiu truputį jautrumo, kad ir kaip sunku tokioj būsenoj jį "ištraukti", mažiau nusistatymo, ir daugiau taikaus smalsumo. Nes čia kaip užburtas ratas, ir visa tai kenkia tik sau pačiai.
Aišku vėl gausiu velnių arba ignorą smile.gif
Gerai dar, kad čia yra bent kažkiek autoritetų jai, po kurių žodžių tarsi ir suklūsta, "lengviau" sureaguoja, nors jie ir pasako tą patį ką pvz aš ar kiti "nemėgstami" asmenys.
Atsakyti
GD, jau sakiau, galvok ką nori. doh.gif
Pyk nepyk, nu bet ir laki vaizduotė, pasakysiu dar.
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 11 24, 20:56)
Pyk nepyk, nu bet ir laki vaizduotė, pasakysiu dar.

Nepyksiu smile.gif
Atsakyti
Kaip tik sekmadienis, taip maža mane daveikia iki tiek, kad mane net rodos pykina.
Iš esmės, pati kuriu tokia situacija- leidžiu varyt kompą visą dieną, kad butų rami galva.
Ir būna ta galva rami, nes visą dieną pravaro nesustodama..
O man verda viduj, kad kokia ji netikus, kad tik prie kompo tesugeba, nieko nedaro, neveikia..
Vakare prisiminiau AŠ, kad ji namų darbų nepadarius dar- vėl nervai, pykčiai, priekaištai, kad pati ji nieko, nei atsimena, nei kokia atsakomybe- nieko!
Gi amžinai ' nėra ką veikt!'
O kad namų darbų krūva ar rūbai tvarkyt reikia, žaislų naujų nusipirko ir galėtų jais pažaisti - čia dzin...

Taip.. Draudžiu, riboju kompą. Savaitės dienom po valandą gauna..
Bet vistiek zyzia, lenda, trinas..na savaitės dienom dar vienas kitas būrelis, tai kiek lengviau ištempti tą laiką iki ėjimo miegot....
Apie savaitgalį nė nešneku... Ribojimas= artimesnis kelias į absoliučiai pakrikusius nervus.

Pykstu, netgi šlykščiuosi ja, o ir žinima- savim....
Nervina viskas, ką ji bedarytų tada jau.. Net žvilgsnis...

Nu bl, kaip KAIP užkniso. Mes turbūt abi niekada taip ir nesusiderinsim...
Nes Dbr tikrai kaip + ir -......
Atsakyti
Nera tokiu vaiku, kuriems tvarkytis rupetu labiau negu kompas
Atsakyti