QUOTE(marmozel... @ 2013 11 07, 17:43)
o as po tokiu dideliu stresu visokiu pastebejau viena nakti, kad matau kaip pro ruka, paskui dingsta tas rukas, bet labai susilpnejo akys, viena is arti kita is toli nemato. prisigalvojau jau visko.
Depresikams visko būna. Man irgi pablogėja regėjimas, kažkada atrodė kad apaksiu, irgi ėjau pas okulistą, bet nieko nerado, nors man aiškiai juodi voratinkliai akyse trukdo ir iki šiol. Būna klausa pablogėja, būna stipri migrena, būna skauda pilvą ir pykina ištisai, nuolat drebu nuo šalčio ir kartu prakaituoju, dėl ko irgi sunku gyvent, būna ištisinis nervinis kosulys. Ir ko tik dar nebūna. Bet tai o ką dabar.
Dėl šventos ramybės, gali eit ir viską išsitirt. Bet jei nieko neras, teks priprast. Paskui kuo mažiau apie viską galvoji ir lakstai pas gydytojus, tuo mažiau tie simptomai pasireiškia.
Papildyta:
QUOTE(ladySheep @ 2013 11 07, 17:41)
bet man nuo akiu makiazo valiklio regejimas tikrai pablogejo.
O kaip tu nusprendei kad nuo to? Gal šiaip akys silpsta, kaip daug kam "su amžium".
Naudok ekologišką. Nuvalo normaliai, ir dar blakstienos ilgesnės būna, nes jie su ricinos aliejum. Nu ir nekenkia gal taip.