Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(ladySheep @ 2013 11 07, 16:22)
buna buna, neieskok ligu smile.gif

sakot būna nu man dabar kas nakti prasidėjo, anksčiau rečiau būdavo...
o ar gali nuo didelio streso staigiai regejimas pablogėti.
nu nepykit, bet aš išeisiu iš proto tuoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marmozel... @ 2013 11 07, 17:33)
sakot būna nu man dabar kas nakti prasidėjo, anksčiau rečiau būdavo...
o ar gali nuo didelio streso staigiai regejimas pablogėti.
nu nepykit, bet aš išeisiu iš proto tuoj doh.gif

nezinau ar nuo streso gali, bet man nuo akiu makiazo valiklio regejimas tikrai pablogejo. Galvojau, kad letai akti pradejau, bet pasirodo, kad kaltas akiu valiklis, kurio patenka valant blakstienas.
O del prabudimu tai man buna kai stresuoju diena, nakti sunkiai miegu, tada pastoviai sokineju ispilta prakaito.
Atsakyti
QUOTE(ladySheep @ 2013 11 07, 16:41)
nezinau ar nuo streso gali, bet man nuo akiu makiazo valiklio regejimas tikrai pablogejo. Galvojau, kad letai akti pradejau, bet pasirodo, kad kaltas akiu valiklis, kurio patenka valant blakstienas.
O del prabudimu tai man buna kai stresuoju diena, nakti sunkiai miegu, tada pastoviai sokineju ispilta prakaito.

nu va.
o as po tokiu dideliu stresu visokiu pastebejau viena nakti, kad matau kaip pro ruka, paskui dingsta tas rukas, bet labai susilpnejo akys, viena is arti kita is toli nemato. prisigalvojau jau visko.
Atsakyti
QUOTE(marmozel... @ 2013 11 07, 17:43)
nu va.
o as po tokiu dideliu stresu visokiu pastebejau viena nakti, kad matau kaip pro ruka, paskui dingsta tas rukas, bet labai susilpnejo akys, viena is arti kita is toli nemato. prisigalvojau jau visko.

laba...pastebejau,kad ir as labai prakaituoju,o kai dar pradedu galvot,tada isvis...kas liecia regejima,man pvz kai uzeina nerimo priepuoliai,atrodo tikrai kaip rukas akyse buna. vakar pasiskundziau gydytojai,po 6 metu savo ligos pirma karta pas gydytoja buvau,o tai iskojau visuose galuose ligu,ir vakar nuejau,gavau Ad ...tik dar nepradejau gerti ,po vakar vizito siandien ramiau jauciuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marmozel... @ 2013 11 07, 16:51)
sakykit, panos. o jums nebūna, kad naktį prakaite pabustumėt??? galvoju gal čia depresikams būdinga, nu, nuo nervų gal.. arba jau man reikia vėl ligos ieškoti doh.gif  doh.gif  doh.gif

buna
Atsakyti
QUOTE(marmozel... @ 2013 11 07, 15:51)
sakykit, panos. o jums nebūna, kad naktį prakaite pabustumėt??? galvoju gal čia depresikams būdinga, nu, nuo nervų gal.. arba jau man reikia vėl ligos ieškoti doh.gif  doh.gif  doh.gif

Būna, ypač jei jaučiu įtampą, stresą, kažko bijau unsure.gif
Kai būna ramesnės dienos - tai neprakaituoju.
Irgi buvau prisiskaičiusi visokių ligų: plaučių uždegimas, skydliaukė, ir pan.
Atsakyti
ačiū už atsakymus, ką aš be jūsų 4u.gif
eisiu ryt pas oftolmologą, bijau apakti blink.gif
visai šeimai ir visiems kitiems nusibodau su savo tikrom ir išgalvotom ligom.
Atsakyti
Nevairavau, mergos. Tikriausiai, kad mano laimei, niekas negalėjo man tačkės atvaryti nei su manim važiuoti, tai klientui vos prasitariau, tas atskrido kaip ponią pasiimt ir grąžino atgal.
Bet vakar iki absurdo, nežinojau tikrai ką daryt visą dieną dėl tų savo nerimų, taip stipriai buvo užėję... Vargšei Verbenai paskui vakare inkščiau, lyg anai pačiai lengva būtų. Bet jau būčiau neinkštus, turbūt būčiau lengvai prisižalojus, nes nu kai nežinai kur dėtis, geriau atrodo fizinis skausmas, ar griebtis bet ko, ar šokt pro balkoną, ar velniažin ką daryt...
Šian irgi buvo po velnių, bet ne iki tiek. Penktą ryto kėliaus dirbt. Bet šįkart nervas kažkaip stūmė į priekį. Vakar užsiminė direktorienė, kad projektą ilgai derinau. verysad.gif Nu ir tikrai, ko gero, ilgai, o kiek dar jie nežino... Gi gaišti svarbiau nei dirbti. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(marmozel... @ 2013 11 07, 17:43)

Depresikams visko būna. Man irgi pablogėja regėjimas, kažkada atrodė kad apaksiu, irgi ėjau pas okulistą, bet nieko nerado, nors man aiškiai juodi voratinkliai akyse trukdo ir iki šiol. Būna klausa pablogėja, būna stipri migrena, būna skauda pilvą ir pykina ištisai, nuolat drebu nuo šalčio ir kartu prakaituoju, dėl ko irgi sunku gyvent, būna ištisinis nervinis kosulys. Ir ko tik dar nebūna. Bet tai o ką dabar.
Dėl šventos ramybės, gali eit ir viską išsitirt. Bet jei nieko neras, teks priprast. Paskui kuo mažiau apie viską galvoji ir lakstai pas gydytojus, tuo mažiau tie simptomai pasireiškia.
Papildyta:
QUOTE(ladySheep @ 2013 11 07, 17:41)
bet man nuo akiu makiazo valiklio regejimas tikrai pablogejo.

O kaip tu nusprendei kad nuo to? Gal šiaip akys silpsta, kaip daug kam "su amžium".
Naudok ekologišką. Nuvalo normaliai, ir dar blakstienos ilgesnės būna, nes jie su ricinos aliejum. Nu ir nekenkia gal taip.
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 11 07, 23:11)
O kaip tu nusprendei kad nuo to? Gal šiaip akys silpsta, kaip daug kam "su amžium".
Naudok ekologišką. Nuvalo normaliai, ir dar blakstienos ilgesnės būna, nes jie su ricinos aliejum. Nu ir nekenkia gal taip.

"Isriso" akiu daktare, o po to pati pastebejau, kad kelias dienas nesivalius su tuo valikliu, vaizdas kitoks.
Atsakyti
QUOTE(ladySheep @ 2013 11 08, 10:55)
"Isriso" akiu daktare, o po to pati pastebejau, kad kelias dienas nesivalius su tuo valikliu, vaizdas kitoks.

Man irgi panašiai buvo. jei valiklis koks dvifazis, turi kažkiek aliejaus sudėtyje, tai taip ir būna. smile.gif
dabar aš ir naudoju ekologišką, irgi turi aliejaus, bet viskas labai gerai.
DG žino, ką sako. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinot noir: 08 lapkričio 2013 - 13:01
Turiu tokį "durną" klausimą. biggrin.gif
Vakar draugė sakė, kad yra kažkokia šunų veislė, labiausiai tinkama pensininkams, t.y. seniems žmonėms, kurie nelabai gali vedžiot į lauką kažin kiek kartų per dieną.
Pagalvojau, kad taip negali būti. Sako, girdėjo per kažkokią radijo laidą. Atseit tas šuo atlieka savo reikalus kartą per dieną. g.gif
Čia ne man reikia. biggrin.gif
Atsakyti