QUOTE(Pinot noir @ 2013 11 10, 12:02)
Ar kada kreipeisi į psichologą?
taip...kuri mane apkaltino,kad as pati kalta...poto nukreipe pas psichiatre ir tada jau antidepresantu bele kiek,po pusmecio viska pati nutraukiau.
QUOTE(Laukine_ @ 2013 11 10, 15:30)
manau, kad labai skaudu prisiminti
as neprisimenu to sppecialiai,tiesiog kazkaip nevalingai,kai buvo ta data,as apie tai net negalvojau...o vakar prisiminiau...
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 11 10, 23:45)
Nesveikos psichės čia.
Grėbly, užjaučiu. Jaučiu pareigą ir norą užjaust.
Nu žinokit. Pragulėjau paslika visą savaitgalį. Visiškai visą. Arba miegojau, arba kažkur žiūrėjau, bet ne ką temačiau. Bet šįkart man atrodo, kad labiau fiziškai, ne psichiškai. Tiesiog pavargau. Darbe paskutines dienas buvo žiaurokas tempas (čia man žiaurokas, jaučiu, kad elgiuosi per flegmatiškai). Gavau velnių dėl poros projektų, kad, švelniai tariant nesiskubinu. Ir kaip tik peržvelgiau, kad būtent tie, dėl kurių gavau velnių, kurie aktualiausi dirikui, nesutvarkyti visiškai ne dėl mano kaltės. Kai tai išsiaiškinau iki galo, parašiau dirikui emailą. Išvėmiau nemažai. Paskui pagalvojau, kad ne viską. Nu nesu aš gera darbuotoja. Bet seniau įtikau, dabar nuolat priekaištai. Tiesa, priekaištų susilaukia ir kolegė, kuri tą patį daro, tai gal reiktų padaryt išvadą, kad čia dirikui klimaksas. Nežinau. Bet mano psichika sunkiai veža tą atmosferą. Jau būna, kad reikia tam dirikui skambint dėl kažko, bet tempiu kiek galiu. Pavargau aš nuo jo. Nebepakenčiu. Iki tiek jam neužeidavo. Nu gal aš neobjektyvi, gal tikrai dar labiau pasigadinau paskutiniu metu (nors man atrodo, kad blogiau nėr). Nu bet tie priekaištai buvo tikrai nei į tvorą, nei į mietą, jam visai neįsigilinus į situaciją. Eina jis po velnių. Tiksliau, man reikia eiti, laikausi sukandus dantis, ryju išdidumą. Neturiu kur eiti.
Tiesa, anas po dešimties min kalbėjo normaliai po apsiputojimo. Aš prisiminsiu dar labai ilgai. Negaliu per save perlipt.
aciu,Selsme...
jei tik turi galimybe-keisk darba,nesikankink...
..tas, kas sako, kad laimės nenusipirksi, niekada nepirko šuns...