Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(fucked-up @ 2013 11 09, 07:21)
Vakar pervargau, net galvoj ūžė. Vos ne vos užmigau, o dbr 5val ryto, o aš stačiom akim guliu wacko.gif

nemiegojau visa nakti...iki pat db...

praejo lygiai 12metu nuo isprievartavimo,atsiminiau visai ne i tema...nei galvojau apie tai nei ka,o prisiminiau...
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2013 11 10, 10:19)

praejo lygiai 12metu nuo isprievartavimo,atsiminiau visai ne i tema...nei galvojau apie tai nei ka,o prisiminiau...

Ar kada kreipeisi į psichologą?
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2013 11 10, 10:19)
nemiegojau visa nakti...iki pat db...

manau, kad labai skaudu prisiminti verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2013 11 10, 19:12)

Nesveikos psichės čia. doh.gif

Grėbly, užjaučiu. Jaučiu pareigą ir norą užjaust.

Nu žinokit. Pragulėjau paslika visą savaitgalį. Visiškai visą. Arba miegojau, arba kažkur žiūrėjau, bet ne ką temačiau. Bet šįkart man atrodo, kad labiau fiziškai, ne psichiškai. Tiesiog pavargau. Darbe paskutines dienas buvo žiaurokas tempas (čia man žiaurokas, jaučiu, kad elgiuosi per flegmatiškai). Gavau velnių dėl poros projektų, kad, švelniai tariant nesiskubinu. Ir kaip tik peržvelgiau, kad būtent tie, dėl kurių gavau velnių, kurie aktualiausi dirikui, nesutvarkyti visiškai ne dėl mano kaltės. Kai tai išsiaiškinau iki galo, parašiau dirikui emailą. Išvėmiau nemažai. Paskui pagalvojau, kad ne viską. Nu nesu aš gera darbuotoja. Bet seniau įtikau, dabar nuolat priekaištai. Tiesa, priekaištų susilaukia ir kolegė, kuri tą patį daro, tai gal reiktų padaryt išvadą, kad čia dirikui klimaksas. Nežinau. Bet mano psichika sunkiai veža tą atmosferą. Jau būna, kad reikia tam dirikui skambint dėl kažko, bet tempiu kiek galiu. Pavargau aš nuo jo. Nebepakenčiu. Iki tiek jam neužeidavo. Nu gal aš neobjektyvi, gal tikrai dar labiau pasigadinau paskutiniu metu (nors man atrodo, kad blogiau nėr). Nu bet tie priekaištai buvo tikrai nei į tvorą, nei į mietą, jam visai neįsigilinus į situaciją. Eina jis po velnių. Tiksliau, man reikia eiti, laikausi sukandus dantis, ryju išdidumą. Neturiu kur eiti.
Tiesa, anas po dešimties min kalbėjo normaliai po apsiputojimo. Aš prisiminsiu dar labai ilgai. Negaliu per save perlipt.
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 11 11, 00:45)
Nu žinokit. Pragulėjau paslika visą savaitgalį.

console.gif
matai, dirikas irgi žmogus, mažu ir jam kokios bėdos unsure.gif

beje, čia aš, sena, su nauju vardu rolleyes.gif
nenoriu buvusio rašyt soske.gif
Atsakyti
QUOTE(a-bbz @ 2013 11 11, 12:24)
console.gif
matai, dirikas irgi žmogus, mažu ir jam kokios bėdos unsure.gif

unsure.gif įtariu kas, bet įtarimai gali būt neteisingi. unsure.gif
šian tas rupūžė visai geras. o man viskas tebeverda...

mesiu vaistus. velniop. tik lexo nemesiu geriau.
Atsakyti
QUOTE(a-bbz @ 2013 11 11, 11:24)

Mirštu iš smalsumo, užuominą kokią gali? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 11 10, 12:02)
Ar kada kreipeisi į psichologą?

taip...kuri mane apkaltino,kad as pati kalta...poto nukreipe pas psichiatre ir tada jau antidepresantu bele kiek,po pusmecio viska pati nutraukiau.

QUOTE(Laukine_ @ 2013 11 10, 15:30)
manau, kad labai skaudu prisiminti  verysad.gif

as neprisimenu to sppecialiai,tiesiog kazkaip nevalingai,kai buvo ta data,as apie tai net negalvojau...o vakar prisiminiau...

QUOTE(Šėlsmė @ 2013 11 10, 23:45)
Nesveikos psichės čia.  doh.gif

Grėbly, užjaučiu. Jaučiu pareigą ir norą užjaust.

Nu žinokit. Pragulėjau paslika visą savaitgalį. Visiškai visą. Arba miegojau, arba kažkur žiūrėjau, bet ne ką temačiau. Bet šįkart man atrodo, kad labiau fiziškai, ne psichiškai. Tiesiog pavargau. Darbe paskutines dienas buvo žiaurokas tempas (čia man žiaurokas, jaučiu, kad elgiuosi per flegmatiškai). Gavau velnių dėl poros projektų, kad, švelniai tariant nesiskubinu. Ir kaip tik peržvelgiau, kad būtent tie, dėl kurių gavau velnių, kurie aktualiausi dirikui, nesutvarkyti visiškai ne dėl mano kaltės. Kai tai išsiaiškinau iki galo, parašiau dirikui emailą. Išvėmiau nemažai. Paskui pagalvojau, kad ne viską. Nu nesu aš gera darbuotoja. Bet seniau įtikau, dabar nuolat priekaištai. Tiesa, priekaištų susilaukia ir kolegė, kuri tą patį daro, tai gal reiktų padaryt išvadą, kad čia dirikui klimaksas. Nežinau. Bet mano psichika sunkiai veža tą atmosferą. Jau būna, kad reikia tam dirikui skambint dėl kažko, bet tempiu kiek galiu. Pavargau aš nuo jo. Nebepakenčiu. Iki tiek jam neužeidavo. Nu gal aš neobjektyvi, gal tikrai dar labiau pasigadinau paskutiniu metu (nors man atrodo, kad blogiau nėr). Nu bet tie priekaištai buvo tikrai nei į tvorą, nei į mietą, jam visai neįsigilinus į situaciją. Eina jis po velnių. Tiksliau, man reikia eiti, laikausi sukandus dantis, ryju išdidumą. Neturiu kur eiti.
Tiesa, anas po dešimties min kalbėjo normaliai po apsiputojimo. Aš prisiminsiu dar labai ilgai. Negaliu per save perlipt.

aciu,Selsme...
jei tik turi galimybe-keisk darba,nesikankink...
Atsakyti
Aga, ir man įdomu kas čia taip baisiai biggrin.gif pasivadint galėjo
A bbžin mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 11 11, 13:32)
Aga, ir man įdomu kas čia taip baisiai  biggrin.gif  pasivadint galėjo
A bbžin mastau.gif

Aš iš pradžių maniau, kad čia tu, bet paskui pamačiau tave prisijungus.
Tavo stilius pavogtas!!! biggrin.gif Ar spėjai užpatentuoti?
Atsakyti
nu bl.nu. aš gi čia. unsure.gif
notmiauski, vestuke, nu....
nu kopūstraugė unsure.gif
Atsakyti