Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Pinot noir @ 2013 11 08, 13:44)
Turiu tokį "durną" klausimą. biggrin.gif
Vakar draugė sakė, kad yra kažkokia šunų veislė, labiausiai tinkama pensininkams, t.y. seniems žmonėms, kurie nelabai gali vedžiot į lauką kažin kiek kartų per dieną.
Pagalvojau, kad taip negali būti. Sako, girdėjo per kažkokią radijo laidą. Atseit tas šuo atlieka savo reikalus kartą per dieną. g.gif
Čia ne man reikia. biggrin.gif

Dvarniaska?
Mano mociutes pussesere toki turi. Daro reikalus i skuduriuka, i lauka eina tik karta per diena, ir ten nedaro -- daro grizes namo i ta pati skuduriuka.
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 11 08, 14:23)
Dvarniaska?
Mano mociutes pussesere toki turi. Daro reikalus i skuduriuka, i lauka eina tik karta per diena, ir ten nedaro -- daro grizes namo i ta pati skuduriuka.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ne, ten sakė kažkoks veislinis. Ir daro jis lauke.
Atsakyti
sveikutes,kaip jums sekasi?mums po biski,dukra lanko pirma klase,su berniukais esu namie,nes turi sveikatos problemu,susiradau papildomai darbo,tai ir judam visi i prieki
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 11 08, 15:23)
Dvarniaska?

lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va, grįžau iš akių gyd., tai nieko ypatingo.
pamatavo akių spaudimą, dugną apžiūrėjo, regėjimą patikrino. šiek tiek silpnas, bet man rodos čia mizeris, nu -0,25 vienai akiai. bet ko man taip negerai matosi nežinau tada.
ką jūs?
Papildyta:
tai dėl akių dabar nebestradalinsiu. vyras sako, o ką dabar sugalvosi, juk be ligų nebūsi biggrin.gif
dabar greičiausiai nerimauju dėl neataugančio svorio doh.gif
Atsakyti
Tokio šunio ir aš noriu!!! biggrin.gif

Dėl svorio imu ir aš pergyvent. Augančio, nes per daug ėdu
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 11 08, 16:55)
Tokio šunio ir aš noriu!!!  biggrin.gif

Dėl svorio imu ir aš pergyvent. Augančio, nes per daug ėdu

pfff.. kad man tokią bėdą bigsmile.gif
mainom?
Atsakyti
Jazau kaip KAIP mainyčiaus. Jau kokie 5 metai kaip kūda noriu būt, o gaunas tik arba apvalia, arba apvaloka...
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 11 08, 17:03)
Jazau kaip KAIP mainyčiaus. Jau kokie 5 metai kaip kūda noriu būt, o gaunas tik arba apvalia, arba apvaloka...

biggrin.gif
nu matai, aš irgi visai būčiau patenkinta kokia esu, jei manes nekamuotų baimė, kad sergu, todėl plonėju biggrin.gif tada greit norisi sustorėt, kad tipo viskas būtų gerai.
nu. durnė.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 11 08, 15:04)

Ne, ten  sakė kažkoks veislinis. Ir daro jis lauke.

jorikas, rusu zaisliukas ir pan. tokiems isvis pastatei kraiko deze ir vuolia biggrin.gif
Atsakyti
man atrodo kad depresija man verysad.gif
Atsakyti
Vakar pervargau, net galvoj ūžė. Vos ne vos užmigau, o dbr 5val ryto, o aš stačiom akim guliu wacko.gif
Atsakyti