Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai apie viską

QUOTE(Erinna @ 2013 12 04, 06:08)
utiutiutiu,ko tylit,ko nedrystate

Jūsų avataras labai jūsų nuotaikas atitinka smile.gif

QUOTE(Karusia @ 2013 12 04, 12:37)

Kaip suprantu, Alfiją pažįsti asmeniškai?

p.s. mačiau gyvą tik vieną narę iš šios temos. bet labai gyvą.

Aš pažįstu rolleyes.gif

Mane bigsmile.gif Gyvą clap.gif:

Atsakyti
QUOTE(Vistik @ 2013 12 04, 10:56)
Aš tai seniai stebiuosi naivumu šitoj temoj. Regis suaugę moterys, mamos, bet kaip suprantu makaronų kabinimo politika ir tinka, ir patinka...  mastau.gif

Dažniausiai, prieš teigiant apie makaronus/nemakaronus, save ir kitus gerbiančiam žmogui vertėtų įsitikinti. Tam yra daug būdų. Jeigu tokie bandymai nuveda tik į "makaronų košę', tuomet, galima svarstyti apie "makaronų" kiekį forume. Nesuprantu bandymo nustatinėti "makaronų' kiekį "iš kepurės" ar momentinės impresijos. Manyčiau, šiuo atveju, tai didžiulis netaktas, ypač, jei ta"košė" adresuota žmonėms, kurie prisiėmė truputį per daug atsakomybės ir ne dėl savo kaltės, bet dėl informacijos iš tarnybų trūkumo. Juo labiau, kad iki šiol visa prisiimta atsakomybė pasiteisino ne tik tiesiogiai, bet ir dalinantis patirtimi su aplinka.
Su visa atsakomybe galiu pasakyti, kad alfijos forumvardis su jokiais "makaronais" nėra susijęs. Įsitikinau asmeniškai, nes buvo įdomu. Dėl Jūsų, nesu tikra smile.gif, bet ir nėra įdomu. Kolkas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2013 12 04, 11:50)
Mane  bigsmile.gif  Gyvą clap.gif:

Superiniai komentarai ties paveiksliuku smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 04 gruodžio 2013 - 11:59
QUOTE(Šelma @ 2013 12 04, 11:50)
Jūsų avataras labai jūsų nuotaikas atitinka  smile.gif

o jeigu tai asmens nuotrauka? ax.gif nu nedera šaipytis...
Atsakyti
Nesišaupau schmoll.gif Tiesiog perskaičiau komentarą ir vaizduotė žmogų sukūrė taip kalbantį, žiū į avatarą- akurat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 12 04, 12:15)
o jeigu tai asmens nuotrauka? ax.gif nu nedera šaipytis...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bendraujam su Alfija asmeniškai. Norėtųsi, kad tokių žmonių būtų daugiau. smile.gif
O forume liejamas pyktis man primena mažo šuniuko puolimą ant didesnio g.gif
Bus laikas, ji pati parašys kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(Vistik @ 2013 12 04, 11:56)
Aš tai seniai stebiuosi naivumu šitoj temoj. Regis suaugę moterys, mamos, bet kaip suprantu makaronų kabinimo politika ir tinka, ir patinka...  mastau.gif

as irgi, nesiliauju stebetis, ir jau gana seniai...sioje temoje...Pavartykit kitas minimo asmens zinutes - net ir senas, ir kitose temose, nedaznai tenka sutikti taip "geranoriskai" kitiems, kitai, kitokiai nuomonei nusiteikusi zmogu, manau butu stebuklas, jei reliam pasaulyje butu viskas radikaliai kitaip.
O, bet, taciau - taip yra, buvo, ir bus, tikim tuo kuo norim tiketi, priezastys to atkaklaus tikejimo pas visus skirtingos.

QUOTE(Karusia @ 2013 12 04, 12:37)
o šiaip - vtas ir socialinės tarnybos nepasirašo konfidencialumo reikalavimo darbo sutartyje?
skaitosi pikdžiugiškai pati žinutė...

?? - cia apie pirma klausimo dali.
zinute skaitet ir supratot taip kaip norejot ir kiek norejot - piktdziugiskai mirksiukas.gif

Arna, tikrai parasys, ir vien tik tiesa, be abejo...(Karusia, kad Jusu nebalamutint, sita zinute tikrai yra piktdiugiska mirksiukas.gif )
O tai, kad asmeniskai pazistate seima, tai tikrai nereiskia, kad zinote visus ju gyvenimo uzkulisius, as labaierai pazistu savo kaimynus, ju siemas, bendraujam - mes, vaikai kasdien, bet negaleciau guldyti galvos, kad pas visus viskas gerai.
Nezinot atveju, kai pvz., mama tik is mokyklos psichologes, mokytoju, aukletoju, suzino, kad tevas, patevis, brolis, smuratauja pries jos dukra ir tt.? Ne vieno? O juk gyveno kartu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gliuka: 04 gruodžio 2013 - 13:27
QUOTE(gliuka @ 2013 12 04, 13:11)

O tai, kad asmeniskai pazistate seima, tai tikrai nereiskia, kad zinote visus ju gyvenimo uzkulisius, as labaierai pazistu savo kaimynus, ju siemas, bendraujam - mes, vaikai kasdien, bet negaleciau guldyti galvos, kad pas visus viskas gerai.

ai, čia jūs ta žinanti?
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2013 12 04, 12:08)
Manyčiau adresuota žmonėms, kurie prisiėmė per daug atsakomybės ne dėl savo kaltės, bet dėl informacijos iš tarnybų trūkumo. Juo labiau, kad iki šiol visa prisiimta atsakomybė pasiteisino ne tik tiesiogiai, bet ir dalinantis patirtimi su aplinka.
Va čia ir esmė-dalinosi,dalinosi ir dingo su visa patirtimi.Kai bendrauji su žmogumi kelis metus,tai ir kyla klausimų.Juolab,kad nei viena nesam apdrausta nuo bėdų.Ir paauglystė neaplenks,deja...Tikrai nei viena nesitikim,kad bus lengva.
Alfija,išlįsk iš pogrindžio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 12 04, 15:49)
Va čia ir esmė-dalinosi,dalinosi ir dingo su visa patirtimi.Kai bendrauji su žmogumi kelis metus,tai ir kyla klausimų.Juolab,kad nei viena nesam apdrausta nuo bėdų.Ir paauglystė neaplenks,deja...Tikrai nei viena nesitikim,kad bus lengva.
Alfija,išlįsk iš pogrindžio  mirksiukas.gif

tai kad nėr ką rašyt. apie sijonus man dar anksti, Duksis va su kelnėm vaikšto.
Dar džiaugiasi siuntiniu iš U.K, nuo biologinės mamos. O visa kita tai laukimas. Laukiam ir tiek. Lankom va Žilviną tam krizių centre, jam ten sako jis jog gerai- kas džiugina. o apie bylas ką aš galiu pasakt, jei nieko apie jas nežinau. Po kiekvieno kažkokio incidento būna savos procedūros. Aš savas jau prajau VTAT be abejo turi perduoti informaciją policijai- guzas gi, o toliau jau ten sprendžia. Manęs apie iškeltas bylas niekas neinformavo, dar daugiau- net neapklausė. Tai žodžiu yra žinančių kažko už mane daugiau.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2013 12 04, 15:14)
Va pašaukiau ir išgirdo bigsmile.gif Nedink vėl ilgam cool.gif
Atsakyti
Klausimas globojančioms du ir daugiau vaikų :ar gaunat kokias lengvatas?Mums baseinas siūlosi suteikt,bet reikia motyvuot šeimos sudėties pažyma,kurią mums atsisako išduot,nes mes ne šeima... blink.gif g.gif Susitaupytų 110 pinigų kas mėnesį ax.gif
Atsakyti