Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu planavom-Kartu laukėmės-Kartu auginam!

QUOTE(orchideja@ @ 2013 11 17, 14:42)
prisidirbot ponia lotuliukas.gif tai kada vel nt kartosi?bet kaip tu gali vaisingas dienas skaiciuot, jeigu nereguliaru viskas g.gif  lotuliukas.gif

tai savaite po mm juk saugu biggrin.gif o ND pas mus tik 1-2 kartus per menesi buvo blush2.gif
nu tikrai , kad kaip malalaietka doh.gif nzn turiu dar viena, o kada pakartosiu nzn ryt arba poryt doh.gif tik skaiciuoju ir taip ir anaip kazi neturetu but jau ryskesni NT g.gif kad tik nebutu koks negimdinis ...
Atsakyti
sveikutes.
kazkuri klause,ar maitinant kava gerdavo kas.na as rytais viena puodeli isgerdavau juodos,kai pamaitindavau mazaja.o jei noredavau dar kavos,tai ir vel pamaitinus gerdavau,bet jau pasibalinusi pienuku,nes po mazes gimimo man kraujo spaudimas labai linkes greit soktelti,o siaip kava dazniausiai geriu rytais,tik karta per diena,ir tai balinta.juoda jau retai.
stada-musu dickis pvz kaip prezervatyvai apsaugo smile.gif kartelis tebuvo ND,tas pats su apsauga,(ta menesi,cia kas nezino-pries dicki 11sav nesivystantis,abrazija,vestuves,tai ne tas galvoj buvo,tai po nelaimes sekanti menesi tik karteli ND tebuvo),o va is to kartelio jau koks bernuzelis smile.gif
man su daniele NT veluojant kazkur 4dienoms ir terode panasiai kaip stados NT.ir dar du kart dariaus ir rode ne ka ryskesne.gal veliau implantacija buvo.na o musu atveju tiesiog gresiantis persileidimas,bet isisaugojom musu mazaja.beje,ji irgi neplanuota,bet likimas nusprende kitaip-kad turi but ir sese broliui smile.gif
Atsakyti
nu vat kaip gyvenime buna. Planavau protini raut , tai dabar susimeciau doh.gif itariu isivaizduojat kaip jauciuos lotuliukas.gif priestai tiek ilgai laukt reikejo, o dabar dar neplanavom ir va kokie cirkai ...
Atsakyti
Foto iš neto , butent pagel leles pavadinima čia , monster hingh Catty noir, ir apausdinu ant ryžių popieriaus , čia labai prastai priklijavau blush-anim-cl.gif:

Pykstu , man mm biški apstoje ir dabar su skausmais vel eina , o mb parejes iš firmos tuso , nuvare pas draugeli garaže tpi ir bijau ,kad neužsivaišintu ir dar gi panele pasiemė. O mano mašinoj ir taip jau degalu lempute dega , žadejo bakeli parvežti kad užpilt bet dar ner virš valandos jau . Lipu sienom ...
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2013 11 17, 16:44)
Foto iš neto , butent pagel leles pavadinima čia , monster hingh Catty noir, ir apausdinu ant ryžių popieriaus , čia labai prastai priklijavau blush-anim-cl.gif:

Pykstu , man mm biški apstoje ir dabar su skausmais vel eina , o mb parejes iš firmos tuso , nuvare pas draugeli garaže tpi ir bijau ,kad neužsivaišintu ir dar gi panele pasiemė. O mano mašinoj ir taip jau degalu lempute dega , žadejo bakeli parvežti kad užpilt bet dar ner virš valandos jau . Lipu sienom ...

4u.gif 4u.gif 4u.gif nu va del skirtingu priezasciu, bet abi lipam sienom . Pasimegaug ramybe mirksiukas.gif pasidaryk kavutes ar koki kokteiliuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2013 11 17, 16:03)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  nu va del skirtingu priezasciu, bet abi lipam sienom . Pasimegaug ramybe  mirksiukas.gif  pasidaryk kavutes ar koki kokteiliuka  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

bet ar nebudavo tau kad vaiduokliai nepaiteisindavo?ar as tave su kazkuo maisau g.gif ai bet svarbiausia kad pasiteisintu, fabrikelis veikia, gal ir ne paskutinis dar tada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2013 11 17, 17:10)
drinks_cheers.gif

bet ar nebudavo tau kad vaiduokliai nepaiteisindavo?ar as tave su kazkuo maisau g.gif ai bet svarbiausia kad pasiteisintu, fabrikelis veikia, gal ir ne paskutinis dar tada lotuliukas.gif

kazkada nepasiteisino, kai antrakart taip buvo tai buvo nesivystantis. Nu o dabar ziuresim. Jau geriau but pasiseke, nes kitaip itariu daugiau vaiku neturesim...
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2013 11 17, 16:17)
kazkada nepasiteisino, kai antrakart taip buvo tai buvo nesivystantis. Nu o dabar ziuresim. Jau geriau but pasiseke, nes kitaip itariu daugiau vaiku neturesim...

nu kodel cia taip?
Atsakyti
Evelinciksa nu tortas tikrai superinis gaila valgyt toki butu biggrin.gif
Stada viskas bus gerai pamatysi 4u.gif as isivaizduoju kaip jautiesi dabar ir smagu ir baugu
ryt varau i poliklinika su maze berimas nepareina, sloga ir, nu kiek gi galima, sakysiu jau, kad paseli imtu is nosiuko nebegaliu jau gaila vaiko verysad.gif
o man ryt pirma darbo diena, bus ziauriai sunku maze palikti verysad.gif gerai kad anyta sutiko paziuret ja kol busiu darbe, bet siaip ir giliai sirdeleje dziaugiuosi pagaliau i darba is namu, savi pinigeliai ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jarida: 17 lapkričio 2013 - 18:16
QUOTE(orchideja@ @ 2013 11 17, 17:31)
nu kodel cia taip?

Nes MB kolkas ju nenori, o po sio bajerio tai itariu ND be apsaugu nebus lotuliukas.gif

Jo Jarida ir dziugu ir baugu. Dabar reikia laukt ir tiketis geriausio rolleyes.gif
Atsakyti
stada tu tik ramiai ,viskas bus gerai smile.gif

kai U buvo 1m 7 men, mes irgi buvom pazaidę ir to pasekoje buvo II...iš pradžių keista buvo ,nes,kad U atsirastų turejom pavargt,o čia pabandem ir buvo...mintys visokios buvo ,kad per greit ir pan,bet vistiek lb džiaugemes,gaila,kad viskas nesekmingai buvo.....
vaikai patys pasirenka ,kada ateit ir nieko čia nepadarysi,reikia džiaugtis,kad iš vis jie nori ateit smile.gif
Atsakyti
vat ir man keista, kad taip bac ir uzkibo g.gif maziuko laukem 2,5 metu...
na dabar svarbiausia viskas gerai butu. Reiks nusipirkt folio ir pagert. Paskui uzsirasytpas gine. Kol ateis eile tai ir praeis nemazai laiko bus aisku ar viskas gerai. Ech vel leta laikas eis biggrin.gif
Atsakyti