Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu planavom-Kartu laukėmės-Kartu auginam!

QUOTE(Stada @ 2013 11 19, 11:49)
na siandieninis NT jau nenugincijamas  blush2.gif

thumbup.gif wub.gif

jooo, tie vaikai smile.gif 3*pfu, kad neprisišnekėčiau, bet atrodo jau priprao daržely mano žiogas smile.gif
Atsakyti
na va sutariau su drauge , palydes pas gine ax.gif pabus su vaiku kol pas gine tupesiu biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

stada nu matai kaip faina thumbup.gif viskas bus gerai 4u.gif o ka taviskis sako?ar vis dar nieko nesako ta tema biggrin.gif

jojo zveneline ir paumeja visada pasinervinus, cia jau nuo to nepabegsi.nezinau kiek tiesos bet sako tos zuvytes labai padeda, na tos kur sasiukus tuos nugrauzia ar kaip cia pasakius g.gif
Atsakyti
maniskis dar negali patiket lotuliukas.gif sako atai cia tikrai jau ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai va kol nuotraukytes neparnesiu matyt netikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2013 11 19, 16:26)
maniskis dar negali patiket  lotuliukas.gif  sako atai cia tikrai jau ? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai va kol nuotraukytes neparnesiu matyt netikes  biggrin.gif

ziurek dar apkaltins tave neistikimybe doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2013 11 19, 19:03)
ziurek dar apkaltins tave neistikimybe doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu nu
Atsakyti
Rrasiau as esu pardes vedeja, darbas nuo 10 iki 16h.grafikas liuksusinis tik nzn kiek isdirbsiu ten, nes ieskosiu kitokio darbelio, bet laikinai gerai ir litas kitas, pagaliau i kirpyka nueit turesiu lt, nes gaila pastoviai smile.gif
mazoji vis dar serga, anyta ziuri pakolkas ja, kita savaite anyta dirba tai nzn kaip bus tikiuosi pasveiksim iki to laiko, siaip nelabai ir anyta nori ja ziureti, tai sutariau teta paziures kai reikes be problemu smile.gif kai jau stipriai sirgs pati sedesiu namie, nes sefas nepriestarauja kad nedirbciau
pas mus sloga jau antras menuo nebezinau kuom ja gydyti, vedziau pas 2 LOR gydytojas, ta pati sako, tepaliukas purskaliukas i nosi ir viskas kaip man nusibodo ta sloga, mergaitei sunku kvepuoti ir i darza negalim eiti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jarida: 19 lapkričio 2013 - 19:34

QUOTE(rrasius @ 2013 11 19, 12:24)
pas mane zvyneline pastebejau daugiau pasinervavus pastresavus islenda.

kiek žinau, ji ir atsiranda nuo nervų. Juk tai nei užkrečiama, nei paveldima...

QUOTE(Stada @ 2013 11 19, 12:49)
Labas dienas biggrin.gif

na siandieninis NT jau nenugincijamas  blush2.gif 

nu tai sveikinu labai wub.gif
Atsakyti
nuo nervu visos ligos mirksiukas.gif

kas u manim lasinuku ir agurkeliu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2013 11 19, 20:11)
nu tai sveikinu labai  wub.gif

tikrai neuzkreciama mirksiukas.gif o paveldeta gali buti kai kuriais atvejais smile.gif
mano atveju,itakoja paumejima nervinimasis stresas...paskum saulutes trukumas,nes vasara pakankamai gerai jau buvo.

jarida,neblogas darbelis mirksiukas.gif

stada-lasinuku nebeturiu biggrin.gif o agurkiuka jei kramtysiu,ir mazoji nores biggrin.gif tai stiklainio neuztektu biggrin.gif jau pavalganti pana ta mano doh.gif ir mandra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2013 11 19, 19:37)
nuo nervu visos ligos  mirksiukas.gif

kas u manim lasinuku ir agurkeliu? biggrin.gif

prasideda doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2013 11 19, 20:11)

neužkrečiama - taip, paveldima - taip mirksiukas.gif pati turiu paveldėjusi tongue.gif tik iki šiol buvo lengva egzemos forma, bet su metais vis progresuoja į blogąją pusę verysad.gif ir laaabai bijau, kad ir B tas pasireikš doh.gif nes nuo pat gimimo pėdučių odelė tooookia kieta doh.gif verysad.gif

QUOTE(Stada @ 2013 11 19, 20:37)
*nuo nervu visos ligos
*kas su manim lasinuku ir agurkeliu? biggrin.gif

*tas tai taip, bet kaip nuo to apsisaugot? g.gif biggrin.gif
*mano bachuriukas.... biggrin.gif šiandien darželį vėl nieko nevalgė... tik vakarienę - o pusryčius ir pietus vėl alkanas buvo.... stresinasi jis vis, ir niekaip negali nurimt... verysad.gif
Atsakyti