Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu planavom-Kartu laukėmės-Kartu auginam!

Sourit, Carolina su praejusiais 4u.gif nors per FB sveikinau biggrin.gif
mes gyvenam gerai, siandien darzelyje eglute, pirma svente, na bus matyt kaip mum ten seksis, mano snieguolei biggrin.gif
o man uzplauke namu apsitvarkymas, zaislu skalbimas, nereiklingu ismetimas ir t.t. kazin ar ilgai varysiu tokiu upu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jarida: 18 gruodžio 2013 - 11:16
Na jubiliates su jusu praejusia dienele 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif

man taip kaip visada loooga tai net prie kompo nesedziu biggrin.gif siandien buvu pasimatyme su savo pokstuku/e .Atitinkam 7sav.6 diena. Viskas gerai, sirdele plaka.MB dziaugiasi as irgi biggrin.gif
Atsakyti
Stada nu kaip fainai wub.gif 4u.gif
dar kelios savaiteles ir praeis tavo blogumai smile.gif tai kada data gaunasi gimdymo?
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2013 12 18, 12:37)
Stada nu kaip fainai wub.gif  4u.gif
dar kelios savaiteles ir praeis tavo blogumai smile.gif tai kada data gaunasi gimdymo?

nu jo bet man tos savaiteles jau visa amzinybe atrodo doh.gif biggrin.gif
o terminas gaunasi liepos pabaiga kazkur 26-28d
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2013 12 18, 17:23)
nu jo bet man tos savaiteles jau visa amzinybe atrodo  doh.gif  biggrin.gif

liepinukas bus biggrin.gif
gal turi nuojauta kas gims ax.gif

mano nuojauta abu kartus pasiteisino bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Nors mažoji šiandien jau nuo 6 labas rytas pasakė, kai paprastai tik 9 keliamės biggrin.gif dabar miega ne pagal planą. O man gerklė skauda ir net pūlinukai matosi doh.gif

QUOTE(Stada @ 2013 12 18, 11:57)

man taip kaip visada loooga tai net prie kompo nesedziu  biggrin.gif  siandien buvu pasimatyme su savo pokstuku/e .Atitinkam 7sav.6 diena. Viskas gerai, sirdele plaka.MB dziaugiasi as irgi  biggrin.gif

Šaunios naujienos, darkart sveikinu 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
QUOTE(Stada @ 2013 12 18, 18:23)

wub.gif mano B turejo liepos 27 d. gimti wub.gif liūtukas/e wub.gif
Atsakyti
nu ka vakar mano panelyte issigando senio verke, tai vos ejo fotke padaryti biggrin.gif
na bet nieko manau kita met bus jau gerai
prisibaliavojo baliauninke darzelyje, tai nakti veme, siandien skalbiau visa patalyne, bet ryte atsikele nu nieko sveika gyva i darza isejo, tuoj bus ilgos atsotogos jai, nevesiu i darza tik po nauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sourit @ 2013 12 17, 10:37)

carolina, su musu dienele happybday.gif

friends.gif ir taver su musu diena
paveluotai as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2013 12 18, 18:38)
liepinukas bus biggrin.gif
gal turi nuojauta kas gims ax.gif

mano nuojauta abu kartus pasiteisino bigsmile.gif

nzn galvoju, kad mergyte , o kaip bus bus matyt biggrin.gif

MB nusprende niekam nesakyt apie nestuma kol nepraeis pavojingas laikotarpis doh.gif teks vaidinti, kad viskas gerai doh.gif oi sunkios sventes bus biggrin.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
QUOTE(Stada @ 2013 12 18, 12:57)
man taip kaip visada loooga tai net prie kompo nesedziu  biggrin.gif  siandien buvu pasimatyme su savo pokstuku/e .Atitinkam 7sav.6 diena. Viskas gerai, sirdele plaka.MB dziaugiasi as irgi  biggrin.gif

kaip faina wub.gif praeis tuoj tie blogumai mirksiukas.gif
O mes jau pradėjom saugotis, kad kokio pokštuko nebūtų smile.gif

QUOTE(Eferite @ 2013 12 19, 11:56)
Labas rytas  smile.gif
Nors mažoji šiandien jau nuo 6 labas rytas pasakė, kai paprastai tik 9 keliamės  biggrin.gif  dabar miega ne pagal planą. O man gerklė skauda ir net pūlinukai matosi  doh.gif

vajėj, sveikatėlės 4u.gif man lyg bandė gerklę kabinti, bet su arbatom susitvarkiau thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
siaubas kaip man bloga, jei ir taip toliau teks vaziuot i infekcine doh.gif nera dar taip buve, nelaukiu jokiu svenciu, nieko nenoriu tik sveikatos doh.gif
Atsakyti