Sveikatėlės visiems
Nu dabar jau ligų metas ateina, niekur nesidėsi, reik apsišarvuot česnakais, citrinom ir arbatom, ir tikėtis geriausio
Labas;) mano vaikas baisiai mieguistas siandien. Gal po skiepo.. nezinau ka nakti sugalvos veikt:D Ir man paranoja vis,kad valgo mazai,bet wakar sveremes7,3kg(+800g), 67cm(+4cm) tai su tetuku dziugaujam, kad paaugo:D
Nivea, kaip sesytes sutaria?
Stada, o kodel pienuko nenori duot?
Sveikatytes visom,nesirkit
Stada, o kodel pienuko nenori duot?
Sveikatytes visom,nesirkit
sveikos,
manoji neserga,bet kažin ar pusseserė neužkrės ,nes dažnai snargliuojasi,šian iš mokyklos reikejo pasiimt,nes apsivėmė,kažkodel dažnai jai tie vemimai yra
uztat saugau,kad visada rankas plautu po tualeto ir pan,nes tevai tai nemoko
tai padedu ir pamokas daryt,nes reikia anglų kalba,atrodo keista žmones jau 7 ar daugiau metus užsieny,o kalbos išmokt negali ar nenori
manoji neserga,bet kažin ar pusseserė neužkrės ,nes dažnai snargliuojasi,šian iš mokyklos reikejo pasiimt,nes apsivėmė,kažkodel dažnai jai tie vemimai yra
Vejunamai
sauniai paaugo pupsikas ir nemazai sakyciau.
O pienuko nenoriu duot nes pavargau. Diena jau nuo 11men nebevalgo,o va nakti n kartu. Jau issekau,pastoviai neissimiegu, nepailsiu. eip nesu uzsispyrus kad tikrai nebeduot.Tiesiog noriu pabandyt jei labai priesinsis tai nusileisiu
seip ir noriu ir nenoriu. Ta risys visgi yra. Jis labai mamyciukas tai laikas butu jau pradeti atsiskirdineti
va katik uzlauziau be MP, ziuresim ar ilgam
paskaiciau pasakele paniuniavau ir luzo . o as ireinu i lova siltikoju
O pienuko nenoriu duot nes pavargau. Diena jau nuo 11men nebevalgo,o va nakti n kartu. Jau issekau,pastoviai neissimiegu, nepailsiu. eip nesu uzsispyrus kad tikrai nebeduot.Tiesiog noriu pabandyt jei labai priesinsis tai nusileisiu
QUOTE(Stada @ 2013 11 12, 22:17)
Vejunamai
sauniai paaugo pupsikas ir nemazai sakyciau.
seip ir noriu ir nenoriu. Ta risys visgi yra. Jis labai mamyciukas tai laikas butu jau pradeti atsiskirdineti
paskaiciau pasakele paniuniavau ir luzo . o as ireinu i lova siltikoju 
parašei mano mintis
pastebejau,kad mano U su dideliais vaikais zaidzia,bet su bendraamziais ar truputį mazesniais ,tai
QUOTE(sourit @ 2013 11 05, 21:35)
nežinau, ar tai susiję kas nors, bet vargstam su anemija
linkstam prie mažakraujystės....
o kiek % kad bus sveikas.... niekas nežino.. pagal tai, kas pas mane genuose yra, iš vis tik 5-10 proc. kad galiu turėt vaikų... man kažkoks stebuklas, kad turiu šiuos aukselius....
o kiek % kad bus sveikas.... niekas nežino.. pagal tai, kas pas mane genuose yra, iš vis tik 5-10 proc. kad galiu turėt vaikų... man kažkoks stebuklas, kad turiu šiuos aukselius....
sourit, bet juk pirmas tavo leliukas sveikas
sveikos
be to, kreipiausi i homeopata,neaisku, kiek n pades tie homopatiniai zirniukai, bet gal nors kazkiek
Labas rytas 
Na paryciais mazylis vistiek prisiprase MP
bet iki 4 ryto uzteko tik abateles
ziuresim kaip toliau bus
Carolina
sveikateles jums. Mes jau beveik issikapanojom is ligu.Mazylis tai visai sveikas, bet antibu kursa reik pabaigt. Nuo ju net viduriukus paleido, bet kaip nors atitaisysim sita beda
Na paryciais mazylis vistiek prisiprase MP
Carolina
sveikos
kaip rašiau prieš tai, linksta link anemijos - mažakraujystės, niekaip nepakeliam hemoglobino kiekio. kai gulėjom ligoninėj su bronchitu rimta jau Šiaulių vaikų gyd net sakė, kad problema yra, ir ją reikia gydyt, bet jį jau nuo tos geležies taaaaip beria
šiandien ryte galvojau, kad jau adaptacija įvyko, ale... ta euforija tesės iki darželio durų.... prie jų ašaros kaip pupos vaikui pradėjo riedėt
QUOTE(Carolina123 @ 2013 11 12, 22:17)
sourit, bet juk pirmas tavo leliukas sveikas
kaip rašiau prieš tai, linksta link anemijos - mažakraujystės, niekaip nepakeliam hemoglobino kiekio. kai gulėjom ligoninėj su bronchitu rimta jau Šiaulių vaikų gyd net sakė, kad problema yra, ir ją reikia gydyt, bet jį jau nuo tos geležies taaaaip beria
šiandien ryte galvojau, kad jau adaptacija įvyko, ale... ta euforija tesės iki darželio durų.... prie jų ašaros kaip pupos vaikui pradėjo riedėt
dabar geriu citrinu arbata su medum ir susimasciau, kad mano dietinimaisi nuplauke
Mes po gydytojos, paklause plauciukus svarus, i nosyte jau antibiotiku prirase, MB paims tepaliuka padaryta is vaistines, sake nu dabar tikrai pades jau, tikiuosi
mano gerkle paziurejo, sake ir ne kokia vaistuku ir pasveiksim visi
mano gerkle paziurejo, sake ir ne kokia vaistuku ir pasveiksim visi
Sveikutės
Sveikatėlės visoms negaluojančioms ir ypač sirguliuojantiems vaikiukams
Mano vyresnėlė lyg kažkokį virusiuką nuo ketvirtadienio turėjo, šiandien jau pradėjom eiti į mokyklą, betgi sisiodama skundžiasi, kad bambytę skauda
kad nebūtų kas su inkstais negerai. vešim šiandien šlapimo tyrimams ir pas gydytoją bandysim įsiprašyt
Sutaria gerai, nori panešiot, pačiūčiuot
nors kartasi tai išlenda ir toks nusivylimas, kai negaliu jai dėmesio skirti, nes reikia maitinti ar kitaip su mažiuke užsiėmus. Kažkada žiūrėjo filmuką "Laiko valdovai" ir sako: Aš žinau, kas pas mus namie yra laiko valdovė
tavo vaikiukui jau 2,5 metų? Dar maitini MP? tai tada įsivaizduoju, kad pavargai
Aš vyresnėlę ties 10 mėn pradėjau nutraukinėt. Dabar ko gero irgi panašiai darysiu (aišku, jei duok D to pieno užteks iki to laiko)
Papildyta:
nu čia nieko tokio
o kiek dar nori numest? Pas mane dar kokie 3 kg likę, bet norėčiau numest 5
Sveikatėlės visoms negaluojančioms ir ypač sirguliuojantiems vaikiukams
Mano vyresnėlė lyg kažkokį virusiuką nuo ketvirtadienio turėjo, šiandien jau pradėjom eiti į mokyklą, betgi sisiodama skundžiasi, kad bambytę skauda
QUOTE(vejunamai @ 2013 11 12, 20:54)
Sutaria gerai, nori panešiot, pačiūčiuot
QUOTE(giedrute86 @ 2013 11 12, 22:52)
parašei mano mintis
aš irgi pavargau...tik manoji dar ir diena mp užsimano,bet užmiega ir be pieno, vis mazinu,bet kartais pasiduodu,tai gauna daugiau
tavo vaikiukui jau 2,5 metų? Dar maitini MP? tai tada įsivaizduoju, kad pavargai
Papildyta:
QUOTE(Stada @ 2013 11 13, 12:19)
dabar geriu citrinu arbata su medum ir susimasciau, kad mano dietinimaisi nuplauke 
nu čia nieko tokio
Nivea, noreciau 15 pamest nes 10 dar nuo gimdimo like. Buvau priaugus per nestuma dauuuuuug