Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Ingėnas @ 2013 12 12, 17:55)
Kiek pamenu, tu didelė baltų gėlių mėgėja kvepaluose. Tai užuojauta, jei nelabai jas toleruoji  unsure.gif

Ai, aš kažkaip nesureikšminu to galvos skausmo smile.gif Nebūna jis kažkoks didelis ar nepakenčiamas. O kartais pamąstau, gal tai tik sutapimas? Nefiksuoju kada skauda, kada ne, tai visko gali būti. Savo mylimiausių kvepalų dėl to tikrai neatsisakysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 12 12, 18:15)
Ai, aš kažkaip nesureikšminu to galvos skausmo smile.gif Nebūna jis kažkoks didelis ar nepakenčiamas. O kartais pamąstau, gal tai tik sutapimas? Nefiksuoju kada skauda, kada ne, tai visko gali būti. Savo mylimiausių kvepalų dėl to tikrai neatsisakysiu smile.gif

Na... skausmas skausmui nelygu... Man jau kai kerta migrena, tai tris paras, ir be vaistų neišsiverčiu doh.gif (ir tie patys nelabai padeda). Tas dienas laikau kaip išbrauktas iš gyvenimo blush2.gif
O jei dar pykina, tai tikrai ne kvepalai tada galvoje (tada erzina aplamai bet koks kvapas, ne tik kvepalų).
Atsakyti
Dekui, merginos, manau visi sie jusu isvardinti veiksniai ir susidejo i kruva..Todel tokia ir reakcija dabar i juos..Nieko, svarbiausia gera savijauta ir gera sveikata.. O kvepalu marios, bus kitu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2013 12 12, 18:23)
Na... skausmas skausmui nelygu... Man jau kai kerta migrena, tai tris paras, ir be vaistų neišsiverčiu  doh.gif  (ir tie patys nelabai padeda). Tas dienas laikau kaip išbrauktas iš gyvenimo  blush2.gif
O jei dar pykina, tai tikrai ne kvepalai tada galvoje (tada erzina aplamai bet koks kvapas, ne tik kvepalų).

Oi, ne, man taip žiauriai nebūna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2013 12 12, 20:23)
Na... skausmas skausmui nelygu... Man jau kai kerta migrena, tai tris paras, ir be vaistų neišsiverčiu  doh.gif  (ir tie patys nelabai padeda). Tas dienas laikau kaip išbrauktas iš gyvenimo  blush2.gif

o jooo, man absoliuciai lygiai taip pat. nuostabus malonumas...
o fiziskai mane yra supykine kol kas tik nuo Taueriu Le Maroc pour elle
dar su labai nemaloniais pojuciais asocijuojasi Cherqui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 12 gruodžio 2013 - 19:30
QUOTE(LEEja @ 2013 12 12, 21:30)
o fiziskai mane yra supykine kol kas tik nuo Taueriu Le Maroc pour elle

drinks_cheers.gif šitie irgi neblogi pykintojai
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2013 12 12, 19:23)

drinks_cheers.gif brrrrr... pazystama jausmas.... is karto prisiminiau L Gwen Stefani.... brrr.....
Atsakyti
Sveikos, reikia patikrinti Christian Lacroix kvepalu pagaminimo data.

checkcosmetic.net
www.checkfresh.com

siuose neradau.

padekit, aciu.
Atsakyti
Nupirkau draugei Lush Ponche dušo želė
user posted image
Žiauriai skaniai kvepia wub.gif Tokia netradicinė, visai ne želiška biggrin.gif

Kažin, ar kvepalai kvepia taip pat? g.gif Kažkaip ne tas galvoj buvo, tai nepastebėjau, kad ir kvepalai tokie yra.
Atsakyti
http://www.alfa.lt/s...13-12-14_20-11/
Atsakyti
Kokie brungūs mėginukai bigsmile.gif lotuliukas.gif
http://www.parfumeri...tika/megineliai
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 12 15, 23:52)

atceit testeris doh.gif biggrin.gif
Atsakyti