Pačioj "Panoramkėj" tik susipirkau rezervuotus daiktus ir namo. Aš mažo ūgio, dar sutryps
Gal kuri turite Ramon Monegal "Lovely day" kvepalus, kokie atsiliepimai?
QUOTE(LEEja @ 2013 11 09, 18:38)
žinokit nepatekau į Panoramą 
apsukom porą ratų - neradom kur statyt mašinos - viskas užkišta, tai diedas susinervino ir likau be nieko
net nepauosčius 
apsukom porą ratų - neradom kur statyt mašinos - viskas užkišta, tai diedas susinervino ir likau be nieko
Pedagoginio teritorijoj savaitgaliais galima statyt maškes. Ten visad pilna į kiemą įvažiavus iš Narbuto g. Pasivaikščiosit per požeminę ir būsit Panoramoj
O penktadienį dieną jau ten mažai kur buvo vietų pasistatyt - aš kai nesupratau kas darosi, tai truputį nustebus buvau
eglegle
Siaubas, o dar mąsčiau vakare grįžti
Gal kas užmatėt, ar LT yra Guy Laroche Fidji EdP? Ir šiaip įdomu, ar sugrįžusi versija atitinka senąją?
QUOTE(Suprantama @ 2013 11 11, 13:02)
Gal kas užmatėt, ar LT yra Guy Laroche Fidji EdP? Ir šiaip įdomu, ar sugrįžusi versija atitinka senąją? 
Neatitinka.
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 11 11, 13:35)
Neatitinka.
Va sitie
sveikos, atradau jau kokius astuonerius metus namuose laikomus gautus dovanu is tecio tetos kvepaliuku miniuka. Itariu, kad gali buti vintazinis, nenaudotas visai, foto skolinta. \originalus prancuziski, kazin ar butu kas zino apie juos daugiau?
Gal galite kas pakomentuoti Roberto Cavalli Serpentine kvepalus,?
noriu nusipirkti internetu.
Ar kuri esate bandziusi? as pirma karta matau
QUOTE(Galilea @ 2013 11 16, 17:12)
Neegzistuoja tokie kvepalai