Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Durnanamis Panoramkėj doh.gif Iš Kristutės tik gavau sms, kad -16proc viskasm, iš Duoglas nieko negavau. Sarmikėj -10proc. kvepalams, L'occitane -30proc šiandien viskam.
Pačioj "Panoramkėj" tik susipirkau rezervuotus daiktus ir namo. Aš mažo ūgio, dar sutryps unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri turite Ramon Monegal "Lovely day" kvepalus, kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 11 09, 18:38)
žinokit nepatekau į Panoramą laugh.gif
apsukom porą ratų - neradom kur statyt mašinos - viskas užkišta, tai diedas susinervino ir likau be nieko biggrin.gif net nepauosčius biggrin.gif

Pedagoginio teritorijoj savaitgaliais galima statyt maškes. Ten visad pilna į kiemą įvažiavus iš Narbuto g. Pasivaikščiosit per požeminę ir būsit Panoramoj wink.gif

O penktadienį dieną jau ten mažai kur buvo vietų pasistatyt - aš kai nesupratau kas darosi, tai truputį nustebus buvau biggrin.gif
Atsakyti

eglegle 4u.gif - Jūs man autoritetas biggrin.gif
Siaubas, o dar mąsčiau vakare grįžti doh.gif Bet bandžiau skambinti , ar dar turi, niekas , žinoma, neatsilepė, tai prisiminus tą stumdymąsi karštyje ... Kai pagalvoji, tas 20% - daugiau psichologinis veiksnys ir , matyt, verta pirkti tik jau iš anksto apsisprendus. Bet dabar po tokio anšlago yra tikimybė didesnių nuolaidų nebesulaukti niekad g.gif
Atsakyti
Gal kas užmatėt, ar LT yra Guy Laroche Fidji EdP? Ir šiaip įdomu, ar sugrįžusi versija atitinka senąją? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprantama @ 2013 11 11, 13:02)
Gal kas užmatėt, ar LT yra Guy Laroche Fidji EdP? Ir šiaip įdomu, ar sugrįžusi  versija atitinka senąją?  ax.gif

Neatitinka.
Atsakyti

Sveikos, gal kuri bandėte Jil Sander Bath and Beauty? Ar tikrai smilkalai jaučiami?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 11 11, 13:35)
Neatitinka.

drinks_cheers.gif As siuos kveplus dar paauglysteje pamenu. bigsmile.gif Mano brolis kazkada is bonines nupirko tetulytei dovanu, kokie jie buvo superiniai ir dar netgi man rods PP, tai kai jos nebudavo as iselindvau unsure.gif i jos spintute, ir kakla pasimozodavau cool.gif wub.gif O edt ,kazkokie isvis is kitos operos doh.gif
Va sitie wub.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begge: 12 lapkričio 2013 - 16:48
user posted image

sveikos, atradau jau kokius astuonerius metus namuose laikomus gautus dovanu is tecio tetos kvepaliuku miniuka. Itariu, kad gali buti vintazinis, nenaudotas visai, foto skolinta. \originalus prancuziski, kazin ar butu kas zino apie juos daugiau? smile.gif darpanasu Avon turiu irgi is tetos (jai virs 90, tai isivaizduoju kvepaliuku amziu, o jie is Anglijos - kur pries kara teta emigravo)
Atsakyti
Gal galite kas pakomentuoti Roberto Cavalli Serpentine kvepalus,? biggrin.gif noriu nusipirkti internetu.
Atsakyti
user posted image

Ar kuri esate bandziusi? as pirma karta matau g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2013 11 16, 17:12)
user posted image

Ar kuri esate bandziusi? as pirma karta matau g.gif  unsure.gif

Neegzistuoja tokie kvepalai schmoll.gif Čia padielkininkų menas.
Atsakyti