Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(katalike @ 2013 11 16, 17:21)
Neegzistuoja tokie kvepalai schmoll.gif Čia padielkininkų menas.

nu sakes blink.gif ar ir sakau kodel info nerandu, jau galvojau koks eksliuzyvas cia ir tik uz 45e laugh.gif
Atsakyti
Isbandziau 4 kvapus Brecourt - 2 vyriskus -Eau Libre, Mauvais Garcon ir 2 moteriskus - L’Amoureuse, Eau Blanche. "Blogas berniukas" atsiskleide cinamonu, vanile ir muskatu riesutu - labai patiko. Tikrai galetu buti uniseksinis, o Eau Libre pasirode ganetinai standartinis vyriskas kvapas - levanda, bergamote, labai nedrasus pipirai. Kaip ir Eau Blance - pradzia tikrai kazkokio gazuoto gaivaus gerimo, o po to arbata su bergamote - gaivuciai, karstai vasaros dienai, be dideliu mandrybiu. L’Amoureuse visai kitokio pobudzio - vaisiniai -uoginiai ir pasirode tokie lyg apvelti smile.gif pudros. Laikosi pakankamai ilgai, eigoje per daug nevarijuoja.

O gal kas nors bande Jean Patou kvapus? Labai idomu butu, kaip Sira des Indes kvapas? Ar islenda tos animalistines kaciu natos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varine: 17 lapkričio 2013 - 00:30
QUOTE(varine @ 2013 11 17, 00:24)
O gal kas nors bande Jean Patou kvapus? Labai idomu butu, kaip Sira des Indes kvapas? Ar islenda tos animalistines kaciu natos.

Labai keisti. Bet man patiko smile.gif.
Kačių nėra, bet nėra ir pieno, ir aiškiai išreikštų prieskonių ir vaisių.
Kažkoks keistas sausumas, nesuprantu kas.
Panašus sausumo įspūdis, nors visai kitos natos Trussardi Skin, Krizia K, Hermes Caleche Delicate. Visada galvojau, kad čia aldehidai. Bet Sira des Indes jų nėra.
Tylūs, tupi arti odos.

Atsakyti
QUOTE(varine @ 2013 11 17, 00:24)

Mano įspūdžiai apie juos visai kitokie nei sabalijos. Keistais aš jų niekaip nepavadinčiau. Man jie - bananiniai floral fruity.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 11 17, 13:08)
Mano įspūdžiai apie juos visai kitokie nei sabalijos. Keistais aš jų niekaip nepavadinčiau. Man jie - bananiniai floral fruity.

Pagalvojus, turiu sutikti: yra banano - visai visai žalio, nesunokusio ar net žalios žievės. Žodžiu, gal ir fruity, bet nevalgomi smile.gif.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sabalija: 17 lapkričio 2013 - 14:32
labą vakarą, atėjau patarimų 4u.gif

buvo tokie kvepalai, Hermes - Amazone, apibūdinami kaip šiprinės žalumos (jei klystu pataisykite mane smile.gif )

pradinėse natose – galbaninė ferula, hiacintai, juodieji serbentai, bergamotė
vidurinėse – jazminaitis, pakalnutė, florencinis vilkdalgis, rožė
bazinėse – kedras, vetiverija, ambra ir briedragės

(čia berods tų senųjų, vintažinių Amazone sudėtis)
bet kaip suprantu, jie nebegaminami, taigi norėčiau, kad parekomenduotumėte kažką, kas galėtų būti artimas šiam kvapui, bučiau be galo dėkinga. Pati jaučiuosi truputį per žalia susigaudyti šiuose reikaluose, todėl ir kreipiuosi čia blush2.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif As gal truputi ne i tema, bet neradau kitokios...Zodziu gal kuri zinote kur LT parduotuvese eitu isigyti vyriskus kvepalus Davidoff Adventure? Va tokie
http://www.kvepaluce...nture-edt-100ml
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 11 17, 14:08)

man labai panasiai- neprinokes bananas + kazkokios tropines geles. Savo teksturos minkstumu kazkuo primine Gucci Rush (ne natomis ar paciu kvapu, o butent tekstura)
Bananas ten labai ryskus vistik
Atsakyti
Sakykit ar labai skiriasi Givenchy - Ange Ou Demon Le Secret EDP ir Givenchy - Ange ou Demon Le Secret Elixir 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ieškau kur galėčiau pauostyti Rihanna Reb“l Fleur

Kažkaip niekur jų neužmačiau. Gal žinote kokios parduotuvės jais prekiauja?

user posted image

Viena mergina sakė, kad yra Eurokose, bet kažkaip jų nemačiau g.gif
Gal kuri kaunietė tiksliai žinotų kur galėčiau juos pauostyt ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

norėčiau paklausti, galbūt kas nors žinote, kur galėčiau rasti šituos kvepalus?smile.gif
Labai norėčiau juos rasti smile.gif))

user posted image

Ačiū smile.gif
Atsakyti
rasate,man regis ju jau nebuna,man kazkada jie man labai patiko,nusipirkciau ir as dabar juos wub.gif
Atsakyti