QUOTE(Mockava @ 2013 11 09, 05:26)
Tarp kitko, o kas šią dainos versiją atlieka? "Eurythmics" atlikimas pažįstamas, tačiau ši aranžuotė lyg ir pirmą kartą girdima?
Man si versija irgi buvo naujiena! Bet atradau, kad atlikeja yra Emily Browning. Iki siol man geriausia sios dainos versija buvo Marilyn Manson, bet dabar jau pradedu abejoti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 09, 11:16)
Aha, as tuo isitikinau ziuredama sita seriala rusu kalba. Lietuviskai pabandziau kelias serijas ir - ne tas
Barzda tai oiiii

Ir apskritai jo plaukai toje serijoje man kazkokie ryzai tamsus pasirode
QUOTE(Mockava @ 2013 11 09, 14:11)
Nepagalvokite, kad mes gailinčios Bihter ir Behlulio pritariame santuokos ardymui, svetimoteriavimui - bent aš tai ne. Tačiau būtent šiame filme, jei Bihter ir Behlulis būtų šią šeimą palikę laiku, daugelio, ir jų pačių tame tarpe, gyvenimai būtų tikriausiai labai palengvėję. Nors kaip mėgsu sakyti: kas būtų, jeigu būtų.... Taigi, kas ten žino, galim tik diskutuoti. Aš tik pritariu pačiai meilei, kurią aš kažkodėl šiame seriale matau - iš pradžių gražią ir aistringą, vėliau pereinančią į negailestingą ir beviltišką, ir pagaliau tragišką...
As ir vel tik bokalais pakaukseti galiu
O apskritai tai as pikta ant Behliulio

Kad jis toks bestuburis skystakiausis. Gi tikrai mylejo. Bet per daug priprates prie lengvo gyvenimo. Pernelyg didelis sazines grauzimas, kad isdave zmogu, kuris jam suteike ta gyvenima, bei kitos sunkinancios aplinkybes, kaip Besiro santazas ir ponios Firdevs spaudimas padare savo

O ir motinele galejo daugiau tableciu suvalgyt
Ech, vis tiktai koks geras serialas, kad jau seniausiai perziuretas ir vis tiek man neduoda ramybes, vis galvoju kas buvo, ko nebuvo, kaip galejo buti, kas butu, jei butu buve ar nebuve

Jei ne Behliulis, tai dar gal ir treciam sezonui vilties atsirastu, o dabar...

Kuziejus manes nezavi, Menekse ir Halil isvis ziauru, tai kur man dabar detis

Naujas tas serialas, kur sitas liudnu akiu riteris filmuojasi irgi kazko netraukia, nenoriu carines rusijos. O jei dar kokia barzda jam uzaugins, tai visai