As turiu vilti, kad man iki kvo nuims, laukiu nesulaukiu vizito pirmadieni
takemyscars, sveikinimai
QUOTE(bio @ 2013 12 12, 15:32)
takemyscars, sveikinimai
as irgi turiu vilti bet jau imu abejoti kad isvis kada nuims
sveikutes
takemyscars, nu dideliausi sveikinimai...isivaizduoju kaip lauki to momento......ech...
takemyscars, nu dideliausi sveikinimai...isivaizduoju kaip lauki to momento......ech...
Sveikos,
tikrai smagu girdėti, kad kažkam pabaiga šviečia. Aš jau pripratau prie geležiukų burnoje, kad atrodo kitaip negali būti. Mano iltinis jau pasileido į apačią. Laukiu jau to vizito baisingai, kad kažką padarytų.
tikrai smagu girdėti, kad kažkam pabaiga šviečia. Aš jau pripratau prie geležiukų burnoje, kad atrodo kitaip negali būti. Mano iltinis jau pasileido į apačią. Laukiu jau to vizito baisingai, kad kažką padarytų.
Antrą kartą nulūžo kabliukas
Greičiausiai buvo "suvartotas" valgant, nes niekur neradau... Kažin, ar tai pavojinga?
QUOTE(Highlander @ 2013 12 13, 15:14)
Greičiausiai buvo "suvartotas" valgant, nes niekur neradau... Kažin, ar tai pavojinga?

Manau, ka ne. Skambtels tik kai pasisalins.
Takemyscares, a ner tau galimybes artejan nuemimui i tarkim itarus, ka kazkas biski ni to, nubekt pas daktarike, ka patvarkytu? Sveikinu artejan HOLIVUDUI!
Man siandien metai
QUOTE(bio @ 2013 12 13, 23:30)
Su metinem
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 12 13, 23:47)
Lazdyna riesutu su kiautukais?!
Juokauju, Bio.
QUOTE(Highlander @ 2013 12 13, 15:14)

cia gal tas kabliukas, uz kurio elastika kabini? man irgi buvo nuluzes, jei prarijai, manau nieko tokio
QUOTE(bio @ 2013 12 14, 00:30)
Highlander, galvoju,kad cia nieko tokio del kabliuko
Merginos reik jusu patarimo
Ilgai ieksojau dovanos savo orto. Ir radau toki danti pirkt
bet reik nuomniu ar tikrai cia as neprisisvaigau, kad butu grazu i odontologijos kabineta toki laikyt
Siaip pas ja ant palanges stovi medine sypsena su tokias kaip mediniais karoliukais vietoj dantu, kazkokios kitokios molines smulkmeneles
https://www.facebook...6...e=3
https://www.facebook...6...e=3