Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 62 tema

Bio, su metinėm 4u.gif 4u.gif Linkiu, kad kitų metinių su breketais nešvęstum thumbup.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Flegma @ 2013 12 13, 17:38)
Manau, ka ne. Skambtels tik kai pasisalins. lotuliukas.gif Imk, nelaimele.  4u.gif  Kokie te tie kabliukai pas taavi, ka luzt?

Nesuprantu, kas tiems kabliukams doh.gif Labai dažnai palinksta, stengiuosi jų nejudinti, bet jie vistiek lūžta doh.gif Bet ką jau čia padarysi...
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 12 14, 18:50)
Merginos reik jusu patarimo smile.gif Ilgai ieksojau dovanos savo orto. Ir radau toki danti pirkt smile.gif bet reik nuomniu ar tikrai cia as neprisisvaigau, kad butu grazu i odontologijos kabineta toki laikyt smile.gif Siaip pas ja ant palanges stovi medine sypsena su tokias kaip mediniais karoliukais vietoj dantu, kazkokios kitokios molines smulkmeneles smile.gif

https://www.facebook...6...e=3

As pirma karta girdziu,kad orto kazkas dovanojama. Jus gal dar ir siaip drauges? Jei ne ir labai norisi kazka padovanot, gal geriau kokiu saldainiu... Negaliu pakest tokiu nepraktisku dovanu-dulkiu kaupiku, tai gal del to mano tokia kategoriska nuomone mirksiukas.gif Kitu sekcijos luzta nuo suvenyru tai jei orto is tu tada gal ir dziugins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egta @ 2013 12 15, 16:52)
As pirma karta girdziu,kad orto kazkas dovanojama. Jus gal dar ir siaip drauges? Jei ne ir labai norisi kazka padovanot, gal geriau kokiu saldainiu... Negaliu pakest tokiu nepraktisku dovanu-dulkiu kaupiku, tai gal del to mano tokia kategoriska nuomone  mirksiukas.gif Kitu sekcijos luzta nuo suvenyru tai jei orto is tu tada gal ir dziugins  smile.gif

Na pas mus truputi kitokie santykiai nei pacientas-gydytojas smile.gif
Tai va as ir ne is tu kurie megsta kaupt dulkes namuose. Bet kabinete galvoju gal butu miela ant palanges kokia skulpturele palaikyt biggrin.gif bet cia va ir slidus reikalas, kad neprasaut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee1: 15 gruodžio 2013 - 16:44
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 12 15, 18:42)
Na pas mus truputi kitokie santykiai nei pacientas-gydytojas smile.gif
Tai va as ir ne is tu kurie megsta kaupt dulkes namuose. Bet kabinete galvoju gal butu miela ant palanges kokia skulpturele palaikyt biggrin.gif bet cia va ir slidus reikalas, kad neprasaut biggrin.gif

tada viskas aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2013 12 13, 16:38)
Manau, ka ne. Skambtels tik kai pasisalins. lotuliukas.gif Imk, nelaimele.  4u.gif  Kokie te tie kabliukai pas taavi, ka luzt?
Takemyscares, a ner tau galimybes artejan nuemimui i tarkim itarus, ka kazkas biski ni to, nubekt pas daktarike, ka patvarkytu? Sveikinu artejan HOLIVUDUI!  4u.gif

Priimtų, manau, jei kažkas man netiktų, nepatiktų smile.gif bet kažkaip neturiu prie ko prisikabint. Vienas kampas prieš tai nepatiko, bet jis jau parvažiavo į vietą, taip kad laimingai laukiu nuėmimo smile.gif
Atsakyti
Na va, ikeliau ir savo nuotraukas i breketu albumeli. Pries kelias dienas kaip tik mano breketams suejo menuo, pokyciai jau matosi biggrin.gif Ir as juos matydama labai dziaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wonder @ 2013 12 15, 20:46)
Na va, ikeliau ir savo nuotraukas i breketu albumeli. Pries kelias dienas kaip tik mano breketams suejo menuo, pokyciai jau matosi  biggrin.gif Ir as juos matydama labai dziaugiuosi  biggrin.gif

Ar taip greit pasimato, dziugu smile.gif as ir laukiu nesulaukiu kol mane papuos smile.gif
As dabar kai ruosiuosi detis breketus, sutikus koki zmogu visad ziuriu i dantis, kaip kokia paranojike biggrin.gif ar ir jums taip smile.gif))
Ar jums daug nuotrauku ir dantu atspaudu dare ?
Atsakyti
QUOTE(aureja9 @ 2013 12 15, 21:54)
Ar taip greit pasimato, dziugu smile.gif as ir laukiu nesulaukiu kol mane papuos smile.gif
As dabar kai ruosiuosi detis breketus, sutikus koki zmogu visad ziuriu i dantis, kaip kokia paranojike biggrin.gif ar ir jums taip smile.gif))

Na aplinkiniai gal dar skirtumo nemato, bet as ir net mano vyras jau matom pasikeitimus. Labai gerai matosi ir nuotraukose smile.gif O i aplinkiniu zmoniu dantis ir as pradejau labiau atkreipti demesi. Bendraudama su draugais matau ir ju dantuku trukumus, ko anksciau net nepastebedavau. Manau cia taip visoms smile.gif
Nuotrauka tik viena panoramine pries konsultacija dariau, o jau pries pat breketu sudejima paeme ir dantu antspaudus. Ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aureja9 @ 2013 12 15, 21:54)

Ma jau virs metu kai nuimti breketai. As i daba atkreipiu demesi i dantis. blush2.gif
Orto dari foto pries, gydymo metu i nuemus.
Antspaudu- pries i nuemus. Paskui pasiplombavau kelis dantis, tai naujus antspaudus padari.
Atsakyti
Kokios kainos foto ir atspaudu?
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus 4u.gif prisiduodu po vizito,plastmasine grandinele (ar kokia ten ji)pakeite I grandinele is vielos,uzdarinejam tarpus,nauji elasatikai ir naujas nesiojimo budas, kairioji puse eglute per 4 dantis,nesioti naktimis ir diena bent pora valandu. Kitas pasimatymas uz menesio drinks_cheers.gif. O del kitu dantu pastebejimo, tai pacia nervina,kad visu dantis matau,jeigu galeciau,kas antram sudeciau breketus doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Tikriausiai nepamenat, aš nedaug čia rašliavojusi esu, breketus turiu nuo rugsėjo mėn. Kažkaip pastaruoju metu pradėjo skaudent patį žandikaulį, po nakties pastebiu kad toks įsitempęs skauda. Kai stipriai išsižioju (kaip žiovaudama) Gal kas susidūrę su tuo? Jaučiu naktį miegodama labai stipriai sukandu dantis.. tokį įtarimą turiu. Bet dantistės nepastebėję didesnio nei įprasta dantų nusidėvejimo.. g.gif
Atsakyti