Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 62 tema

QUOTE(Flegma @ 2013 12 15, 23:43)
Ma jau virs metu kai nuimti breketai. As i daba atkreipiu demesi i dantis.  blush2.gif
Orto dari foto pries, gydymo metu i nuemus.
Antspaudu- pries i nuemus. Paskui pasiplombavau kelis dantis, tai naujus antspaudus padari.

O kam daro atspaudus? Man nedare,tik fotkino visais rakursais g.gif
Atsakyti
QUOTE(aureja9 @ 2013 12 15, 23:58)
Kokios kainos foto ir atspaudu?

Aš tai nieko papildomai nemokėjau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2013 12 16, 16:20)
Sveikos, merginos.

Tikriausiai nepamenat, aš nedaug čia rašliavojusi esu, breketus turiu nuo rugsėjo mėn. Kažkaip pastaruoju metu pradėjo skaudent patį žandikaulį, po nakties pastebiu kad toks įsitempęs skauda. Kai stipriai išsižioju (kaip žiovaudama) Gal kas susidūrę su tuo? Jaučiu naktį miegodama labai stipriai sukandu dantis.. tokį įtarimą turiu. Bet dantistės nepastebėję didesnio nei įprasta dantų nusidėvejimo.. g.gif

Man taip pat buvo, kad nejuciom miegodama stipriai sukasdavau dantis, mano drauge sake, kad jai taip pat. Nuo to matyt ir skauda. galvoju, kad cia nevalingai del to nuolatinio tempimo. Kazkaip orto apie tai nepaklausiau, o dabar taip saves darant nepastebiu.
p.s. as taip pat stebiu visu dantis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egta: 16 gruodžio 2013 - 14:25
QUOTE(egta @ 2013 12 16, 15:21)
O kam daro atspaudus? Man nedare,tik fotkino visais rakursais  g.gif

Mane ir fotkina, bet kai perejau kitur gydytis, tai buvo problema
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 12 16, 16:44)
Mane ir fotkina, bet kai perejau kitur gydytis, tai buvo problema

tai kam tie atspaudai? Reiks butinai orto paklaust g.gif
Atsakyti
aš už foto mokėjau 40 Lt. Spaudus darė su visais dantim, o paskui išrovus protinį ir šeštą. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ar jūs kankinatės su kabliukais elastikams, ar čia tik aš viena tokia? doh.gif Prikabino kabliuką, net savaitė nepraėjo, jis man vėl palinko, elastiko nelaiko, labai švelniai jį pastumiu, kad galėčiau užkabinti, bet panašu, kad ilgai nelaikys doh.gif Kažkokia mistika man su tais kabliukais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 12 16, 16:29)
Sveikos  4u.gif  Ar jūs kankinatės su kabliukais elastikams, ar čia tik aš viena tokia?  doh.gif  Prikabino kabliuką, net savaitė nepraėjo, jis man vėl palinko, elastiko nelaiko, labai švelniai jį pastumiu, kad galėčiau užkabinti, bet panašu, kad ilgai nelaikys  doh.gif  Kažkokia mistika man su tais kabliukais  verysad.gif

Nieko nera buve, puikiai laiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(egta @ 2013 12 16, 15:21)
O kam daro atspaudus? Man nedare,tik fotkino visais rakursais  g.gif

Ma dari pries uzdedant breketus.Ka susidarytu normalu vaizda,manau. O nuemus breketus,tai jei sulauzyciau plokstele- nereiktu vaziuot. Padarytu nauja be mana apsilankyma. O i matai didelius pokycius, kai ziuri i tuos pries i po gipsinius dantis.
Atsakyti
Aš po vizito. Pirmą kartą keitė apatinio žandikaulio lanką. Palikau 90 Lt. Man bišk neramu, kad pas man viršuje jau kokius tris mėnesius niekas nevyksta (nematau jokių pokyčių), o orto nei lanką keičia, nei dar ką daro..

Ir dar klausimas iškilo: ar visiems skiriami elastikai? Ir kada juos gavote? Mano breketams po dešimt dienų bus pusė metų, ir jokių kalbų apie elastikus..
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Atėjau pasigirti ir pasidžiaugti su jumis, pagaliau išlaisvino mano dantukus iš tų spąstų! biggrin.gif clap.gif Atbuvau lygiai 2 m. ir 9 mėn., tad jau tikrai atsibodę buvo blush2.gif Gaila, neturiu fotoaparato su savimi, tai galiu nebent taip nekokybiškai parodyt rezultatą biggrin.gif O penktadienį įkelsiu aiškesnių nuotraukėlių. Uždėjo vielutes bei gavau naktim nešiot viršuj plokštelę, o apačioj kapą smile.gif Kažkaip nustebau, kad ir dienom nereikia, na, nebent dantukai pradės vėl grįžinėt mad.gif

Prieš ir po.
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 16 gruodžio 2013 - 21:14
QUOTE(Twista @ 2013 12 16, 21:49)
Labas vakaras 4u.gif
Atėjau pasigirti ir pasidžiaugti su jumis, pagaliau išlaisvino mano dantukus iš tų spąstų! biggrin.gif  clap.gif Atbuvau lygiai 2 m. ir 9 mėn., tad jau tikrai atsibodę buvo blush-anim-cl.gif2

Super! 4u.gif
As jau misliau ka tu seniai nukaustyta i pamirsus mus. Kudie tavi taip ilgai kankina? unsure.gif
Atsakyti