Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 62 tema

QUOTE(Bubbleghost @ 2013 11 18, 17:01)
Skaitau skaitau ir tik pavydas ima, kad kaikuriom visiskai neskauda uzdejus breketus, as matyt ta nelaimele esu, nes man skauda daug ir daznai, ypac ziauru buvo kai uzdejo breketus, ypac apacioje, negalejau is skausmo valgyti savaite. O ir siaip buna paskauda vienas ar kitas dantis, bet jei skauda tai zenklas, kad juda, ziurek, po tokios skausmo nakties, ir tarpas atsiranda nemenkas  bigsmile.gif

bet kazi kokia nauda tada to elastiko, jei nakti nesioji, ryte atsikelus dantys pagrazeja, o vakare atsistato atgal viskas.. idomu tiesiog  g.gif as uz savaites irgi pradesiu naktinio elastiko nesiojima

sako merginos kad galiausiai stos i vieta, normalus tas judejimas.
Atsakyti
O as jauciu, kad mano priekinius dantukus stumia i prieki. Dar tik kelios dienos, o jau aiskiai jauciu nemaza dantu atsikisima blink.gif Tikiuosi cia tik laikinai ir veliau man juos grazins i vieta. Ar gali buti, kad taip daro vietos breketams ant apatiniu dantu, kad nekliutu?
Atsakyti
QUOTE(wonder @ 2013 11 18, 21:16)
O as jauciu, kad mano priekinius dantukus stumia i prieki. Dar tik kelios dienos, o jau aiskiai jauciu nemaza dantu atsikisima  blink.gif Tikiuosi cia tik laikinai ir veliau man juos grazins i vieta. Ar gali buti, kad taip daro vietos breketams ant apatiniu dantu, kad nekliutu?

taip smile.gif paskui uzdes tokias gumas ir nuleis. as puse metu nieko atsikast negalejau nes dantys nesusikando. cia matyt kad breketu nenukastum.
Atsakyti
O as siandien ejau pas orto i vizita ir staiga isgirstu, kad nueminejam gipsinius modelius, jei viskas ciki gydymas bus baigtas ir galima bus derint del operacijos. Taip visai dienai nuotaika pakele, nes tikejaus, kad dar ilgai zaisim su tais breketais smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 11 18, 22:18)
O as siandien ejau pas orto i vizita ir staiga isgirstu, kad nueminejam gipsinius modelius, jei viskas ciki gydymas bus baigtas ir galima bus derint del operacijos. Taip visai dienai nuotaika pakele, nes tikejaus, kad dar ilgai zaisim su tais breketais  smile.gif  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

vakar buvau konsultacijoje, tai viena tarpo, kur išrautas dantis pusė labai pasistūmėjus, o kita, kad pajudėtų uždėjo ant vielos kažkokią spyruoklę, tai jos darba tikrai jaučiasi. Jau po nakties tarpukas atsiradęs. Dabar apsilankymas tik gruodžio 30 d. Šiaip toj pusėj, kur spyruoklė yra, tai dantis skauda, bet praeis juk. smile.gif Nuotaika nebloga, tikiuosi tą tarpą greit užtrauks ir pradės leisti mano iltinį. Tokios naujienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siemkutė @ 2013 11 19, 10:39)
Sveikos,

vakar buvau konsultacijoje, tai viena tarpo, kur išrautas dantis pusė labai pasistūmėjus, o kita, kad pajudėtų uždėjo ant vielos kažkokią spyruoklę, tai jos darba tikrai jaučiasi. Jau po nakties tarpukas atsiradęs. Dabar apsilankymas tik gruodžio 30 d. Šiaip toj pusėj, kur spyruoklė yra, tai dantis skauda, bet praeis juk. smile.gif Nuotaika nebloga, tikiuosi tą tarpą greit užtrauks ir pradės leisti mano iltinį. Tokios naujienos  4u.gif

Sveikos visos smile.gif

Siemkute, o, tai jau pas tave nemaži pokyčiai :-) Juk mums praktišką tą pačią dieną breketus uždėjo wub.gif Pas save šiokius tokius pokyčius jau lygtai irgi pradedu matyti - atrodo mažėja tarpas tarp atsikišusio į priekį dantuko ir pasislinkusio į vidų. O gal tiktai man norisi matyti, užtat ir matau mirksiukas.gif Su vidiniais breketais jaučiuosi puikiai - jau nebešvepluoju, niekas nepastebi, jokios skausmo irgi nėra, tik truputėlį tempimas vis pasijaučia smile.gif
Atsakyti
Labu 4u.gif

Dekui mergaites uz nuraminima, orto irgi sake jog tai normalu smile.gif Sake nieko nekasti su tuo klibanciu danciu, na bandau bandau, bet kuo labiau stengiuosi, tuo labiau nesigauna smile.gif
O kainos Svedijoje patikekit wacko.gif Tokie breketai kaip pas mane, Svedijoje kainuoja 24 000 lt , taip taip jus perskaitete teisingai blink.gif
Man skraidziot i LT kas 4-7 sav. galima sakyt, kad apsimoka smile.gif
Atsakyti
Zyzliuke, žinai pas mane ir labai daug saviįaigos, bet kad tarpukai atsiranda tarp dantų, tai tikrai. lotuliukas.gif Aišku norisi, kad viskas greit, greit, greit būtų. lotuliukas.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kokie jums geriausi dantu sepeteliai? As kiek bandau nei vienas nelaiko ilgiau savaites.. blink.gif o va neperseniausiai nusipirkau lacalut minksta sepeteli, tai isvis, 4 dienas teislaike, sereliai visi issipesiojo, issilankste i visas puses, nebeimanoma valyt..ar cia tik man vienai taip greit nusidevi sepeteliai? nebespeju pirkti..
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 11 19, 20:25)
Merginos, kokie jums geriausi dantu sepeteliai? As kiek bandau nei vienas nelaiko ilgiau savaites.. blink.gif o va neperseniausiai nusipirkau lacalut minksta sepeteli, tai isvis, 4 dienas teislaike, sereliai visi issipesiojo, issilankste i visas puses, nebeimanoma valyt..ar cia tik man vienai taip greit nusidevi sepeteliai? nebespeju pirkti..

As kas menesi perku kazkur, nera kazkokie ypatingi, TePe specialiai su breketais, kur skirti
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 11 19, 20:25)

Perku curaprox firmos spec. breketams. na kokius 3men. tai tikrai islaiko smile.gif
Atsakyti