Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 62 tema

noraeleo, as dar pagalvociau rauti ar ne, tikriausiai, kaip ir tau butu sokas, kad reikia rauti, bet gal del grazesnes sypsenos tikrai verta?.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 11 20, 00:51)
nu o kaip nesibaidyti , jei reikia israuti 4 visiskai sveikus dantis  unsure.gif
smilsee, per kiek laiko  tos skyles uzsistume ? kuriuos dantis rove?

As isivaizduoju,kad sokas kai tokio dalyko net planuose nebuvo. Man apacioj abu ketvertukus isrove. Visiskai sveikutelius. Atsimenu orto dar paskambinau pries pat traukima ir klausiau ar tikrai butina?!?!?! Taip pat blogai jauciaus ir po istraukimo,nors aisku jau nieko nebuvo galima padaryt. Db tu tarpu beveik nebera. Atsimenu cia paguodos bandziau ieskot,bet kazkas parase,kad pries raunant reikejo patarimo klaust biggrin.gif Zodziu visi uz galvos emesi kam tik pasakiau... Gerai butu jei su protiniais iseitu,nes jie ir siaip nereikalingi,nes jokios funkcijos neatlieka,bet jei ne tada nzn ka kitos orto sake per konsultacijas pries dedant beketus. Gal tai matosi,o sita prisizadejo per daug. Atsimenu man kitu orto konsultacijose sake,kad raut nereikes,bet bus taip kad dantukai atsikis ir mes juos BANDYSIM kaip nors dutalpint. Nu zodziu nusprendziau visiskai pasikliaut savo orto. Ir esu tuo patenkinta,nes rezultatai tikrai matosi. Palaikysiu,kad ir kaip nusprestum 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wonder @ 2013 11 19, 23:01)
O as nepirkau specialaus sepetelio, valau su tuo paciu kaip iki siol - Jordan firmos. Man patinka, kad jo sereliai labai ploni ir tankus, gerai isvalo breketus. Kol kas tik savaite, bet sepetelis vis dar kaip naujas smile.gif Ir dar aplink breketus pavalau su vieno danties sepeteliu.
Tik va tarpdancius sudetinga issivalyti. Net gydytoja sake, kad siula galiu pamirsti, tai valau su tarpdanciu sepeteliu, bet jis ne visur ilenda.
O gal kuri naudojate burnos irigatoriu? Waterpik labai brangus. Kazin ar jis vertas tokios kainos? Internete maciau ir pigesniu analogu. Bet kiek maciau video medziagos, tai su jais plaunantis dantis baisiai taskosi.

Siulu yra ir spec breketams. Jie su kietesniu vienu galu ir sis lengvai prasikisa pro breketu. As nusipirkau irigatoriu waterpick ir saziningai naudoju. Issivaliys su sepeteliu ir tarpdanciu sepeteliu pabandziau dar irigatoriy. Tai isplove dar tu maisto likuciu. srove stipri ir pacios stipriausios net nejungiu,nes net skauda. Mano orto klause kazkada ar tik ne irigatoriu naudoju,kad taip nedaug apnasu. Pirkom per tarpininkes is amazon.com tai kaina gera gavos. Vis akciju pagaudydavau ir tikrai nedaug susimokejau.
Papildyta:
[quote=egta,2013 11 20, 11:16] p.s. nieks ten nesitasko. Taskosi per filmukus,nes visi lupas lb atraitoja. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egta: 20 lapkričio 2013 - 09:22
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 11 19, 23:39)
Gal tavo dantys nepaslangu ar tik db isryskejo visa situacija. Manu ortodontijoje tiek pat kaip ir kitur negali numatyti visko i prieki smile.gif PAstebejau, kad SM nares lb baidosi tu dantu rovimu. Man kazkaip ner cia jau taip baisu, ju i ta viet asustums kitus dantis, bus viskas grazu. O jei nesirysi tai gausi netobula rezultata. Tada jau pinigai pusiau i bala biggrin.gif

neveltui ir baidosi, gi jau buvo kalbeta apie pasekmes vyresniame amziuje, kai sukrinta veidas..as nieko pries buciau protiniu rovima, bet kalbant apie 4-tukus, nesiryzciau, juk tai dantys kone priekyje paciame, tikrai gali turet neigiamos itakos ateityje toks priekiniu dantu istraukimas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 20 lapkričio 2013 - 10:47
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 11 20, 11:45)
neveltui ir baidosi, gi jau buvo kalbeta apie pasekmes vyresniame amziuje, kai sukrinta veidas..as nieko pries buciau protiniu rovima, bet kalbant apie 4-tukus, nesiryzciau, juk tai dantys kone priekyje paciame, tikrai gali turet neigiamos itakos ateityje toks priekiniu dantu istraukimas unsure.gif

Na as esu si tu kuriems svarbu rezultatas geras ir dabar, o jau senatvei tai dzin graziau atrodysiu ar papildoma rauksle turesiu biggrin.gif Cia kaip ir su visom operacijom, papus isidejus irgi senatvei nekaip atrodysi bet visi dedas biggrin.gif
Pamenu as net supykau kai man ketvirtuku nerove del geresnes dantu padeties, kazkaip man ju visai negaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 11 20, 19:40)
Na as esu si tu kuriems svarbu rezultatas geras ir dabar, o jau senatvei tai dzin graziau atrodysiu ar papildoma rauksle turesiu biggrin.gif Cia kaip ir su visom operacijom, papus isidejus irgi senatvei nekaip atrodysi bet visi dedas biggrin.gif
Pamenu as net supykau kai man ketvirtuku nerove del geresnes dantu padeties, kazkaip man ju visai negaila biggrin.gif

Tai va va,kad graziai norisi but graziausiais savo gyvenimo metais, o senatvej anukus,o ne dantis su draugem skaiciuosim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 11 13, 10:05)
aisku paprastus. jei gydytoja sako kad kuo puikiausiai tinka, nereikia jokiu belingaturiniu. as pastebiu kad yra tokiu ortodontu kuriems bile pinigus islupti.

Man atrodo, kad pačiam ortodontui pinigus neša ne breketai, o konsultacijos, todėl jam nėra skirtumo, kokius pasirinksi. Gal tiesiog vienas linkęs ir geriau "atkalęs" techniką su papratsis, o kitas tobulinasi naujose technologijose ir todėl siūlo "prašmatnesnius"? smile.gif
Papildyta:

Beje, ačiū už naują temą - tik dabar radau laiko prisijungt. tai tuo pačiu pasigiriu - buvau trečiam visite smile.gif va vaizdai: http://breketuota.bl...ros-akcija.html
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 11 19, 23:51)
nu o kaip nesibaidyti , jei reikia israuti 4 visiskai sveikus dantis  unsure.gif
smilsee, per kiek laiko  tos skyles uzsistume ? kuriuos dantis rove?

Man sustume per metus kazkur (cia virsutinius),apatinius tikrai greiciau 4u.gif Isvis ka cia gali zinot,gal tos senatves net nesulauksim, o graziom norisi but dabar biggrin.gif O seip del tu sukritimu ir pan,tai man atrodo kad dantu buklei ateityje tie patys breketai irgi turi dideles itakos. Sakoma kad isjudina dantis ir jie veliau lengvai iskris,bet kas patikrins ar tikrai taip bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurganespurga @ 2013 11 20, 21:05)
Man atrodo, kad pačiam ortodontui pinigus neša ne breketai, o konsultacijos, todėl jam nėra skirtumo, kokius pasirinksi. Gal tiesiog vienas linkęs ir geriau "atkalęs" techniką su papratsis, o kitas tobulinasi naujose technologijose ir todėl siūlo "prašmatnesnius"? smile.gif
Papildyta:

Beje, ačiū už naują temą - tik dabar radau laiko prisijungt. tai tuo pačiu pasigiriu - buvau trečiam visite smile.gif va vaizdai: http://breketuota.bl...ros-akcija.html

Jurganespurga, tavo dantukų tiesinimo rezultatai jau matosi thumbup.gif Neabejoju, kad turėsi tobulą šypseną, nes ir tavo atvejas tas tikrai ne iš sunkiųjų mirksiukas.gif
Man tik įdomu, ar nesigaili įsidėjusi auksinius vidinius breketus??? Nes dabar galiu pasakyti, kad nikeliui alergiški žmonės nėra alergiški breketams ir vielutėms su nikeliu... Matyt burnoje yra kitaip, ten nuolat kaupiasi seilės ir dėl to, matyt, nedirgina :-) Aš vis tiktai galvoju, kad po gydymo auksiniai breketai atiteks tau - galima bus juos sulydyti ir kažką dar iš to aukso pasigaminti? Ar aš neteisingai suprantu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurganespurga @ 2013 11 20, 20:05)

tai kad dantys visai tiesus buvo ir pries, speju greit isvis istiesins smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

svajoju ir as apie breketus smile.gif kolkas domiuosi ir noreciau paklausti kas lankesi pas Damusiene kokie atsiliepimai? smile.gif kokios eiles pas ja, ar ilgai laukt pirmo vizito reikejo? Kiek ima uz apziuras kiekvn menesi kaip reikia eiti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzliukė @ 2013 11 21, 09:05)
Jurganespurga, tavo dantukų tiesinimo rezultatai jau matosi  thumbup.gif  Neabejoju, kad turėsi tobulą šypseną, nes ir tavo atvejas tas tikrai ne iš sunkiųjų  mirksiukas.gif
Man tik įdomu, ar nesigaili įsidėjusi auksinius vidinius breketus??? Nes dabar galiu pasakyti, kad nikeliui alergiški žmonės nėra alergiški breketams ir vielutėms su nikeliu... Matyt burnoje yra kitaip, ten nuolat kaupiasi seilės ir dėl to, matyt, nedirgina :-) Aš vis tiktai galvoju, kad po gydymo auksiniai breketai atiteks tau - galima bus juos sulydyti ir kažką dar iš to aukso pasigaminti? Ar aš neteisingai suprantu?  doh.gif

Ačiū, zyzliuke smile.gif Atvejis atrodo nesudėtingas, bet būčiau turėjusi bėdų su sąkandžiu vėliau senatvėje. Tad ne tik estetika, bet sveikata pastūmėjo breketams.
Dėl to aukso - jis Incognito breketuose ne juvelyrinis, o medicininis - kažkada klausiau ortodontės, ar atiduoda žiedams gamintis, tai juokėsi, kad juvelyrai šį auksą keikia ir į jo pusę nežiūri. Žodžiu, sužadėtuvių žiedo teorija atkrenta ax.gif Manau, paliksiu juos ortodontei, sau išsinešiu šypseną smile.gif
Dėl sprendimų aš dažniausiai nesigailiu, stengiuosi džiaugtis. Burnoje patogiau nei tikėjausi, viskas gražu, veikia gerai. Kai pradeda graužt sąžinė dėl to, ką galėjau įsigyt už tą sumą, visada motyvuoju save, kad ne tik į sveikatą investavau, bet ir remiu naujausias technologijas ax.gif . Nes jei niekam nereikės ir bandysim pigiau prasisukt, geri išradimai ir dalykai niekada neprigis smile.gif Žodžiu tikiuosi, kad ateityje Incognito breketai atpigs ir bus daugiau kam prieinami ir būsiu bent truuuputį prie to prisidėjusi 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 11 21, 16:17)
tai kad dantys visai tiesus buvo ir pries, speju greit isvis istiesins smile.gif

Aš irgi manau, kad o to liks tik palaikomoji breketų funkcija plius darbas su elastikais... smile.gif O šiaip kitiems visada atrodo, kad viskas buvo tiesu. Man pačiai taip akį rėždavo profilio nuotraukos... doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Prisiduodu po vizito. Taip tikėjaus, kad jau gausiu paskyrimą nuėmimui, bet neee... už pusantros savaitės vėl į vizitą. Dabar pakeitė grandinėles į dar stipresnes ir su kitokia konfigūracija nei buvo (prieš tai nešiojau viršuj ant kiekvieno danties užmauta, o apačioj buvo dėta per breketų kabliukus apačią, kabinta tik ant galinių, o nuo trečiuko iki trečiuko tiesiog pratempta). Kai kur pasukiojo ligatūrų. Tikslas - įsitikinti, kad visi tarpai dailiai užsitraukė ir užsifiksavo, nori ortodontė apačioj vieną kampuką pataisyti ir dar viršutinius antrukus nuleisti žemyn, kad būtų ilgis kaip pirmukų. Tai va tiek kol kas. Vėliau nusifotografuosiu ir įkelsiu nuotraukas. smile.gif ech, taip tikėjaus, kad prieš šventes jau nuims... Na, nieko, jau žinau, kad tikrai nebedaug liko thumbup.gif
Atsakyti