Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 62 tema

as po vizito ir su blogom naujienom, kadangi jau beveik metai su breketais , o vaizdas tik vos pagerejo , man siulo rauti ketvirtus dantis doh.gif kad priekis graziai susistotu i vietas, bet gi dants sveiki, geri , israus, liks skyles , kaip atrodys , kol susivaikscios dantys. pasimeciau nezinau kaip elgtis ... o man esamas vaizdas visai nepatinka , dantys vis dar atsiskise labiausiai verysad.gif
p.s.
gal kuri galite priminti prisijungima public fotki, pakeiciau pc , ir nebeturiu slaptazodzio , negaliu fotkiu idet
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 11 19, 20:55)
As kas menesi perku kazkur, nera kazkokie ypatingi, TePe specialiai su breketais, kur skirti

koki tiksliai perkate, gal ta su plonais tokiais ilgais sereliais?
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 11 19, 21:04)
Perku curaprox firmos spec. breketams. na kokius 3men. tai tikrai islaiko smile.gif

kur ju galima isigyti? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(noraeleo @ 2013 11 19, 21:20)
as po vizito ir su blogom naujienom, kadangi jau beveik metai su breketais , o vaizdas tik vos pagerejo , man siulo rauti ketvirtus dantis  doh.gif kad priekis graziai susistotu i vietas, bet gi dants sveiki, geri , israus, liks skyles , kaip atrodys , kol susivaikscios dantys. pasimeciau nezinau kaip elgtis ... o man esamas vaizdas visai nepatinka , dantys vis dar atsiskise labiausiai  verysad.gif
p.s.
gal kuri galite priminti prisijungima public fotki, pakeiciau pc , ir nebeturiu slaptazodzio , negaliu fotkiu idet

parasiau slaptazodi i AZ. bet kaip liudna kad taip, priminkit pas ka gydotes?
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 11 19, 20:25)
Merginos, kokie jums geriausi dantu sepeteliai? As kiek bandau nei vienas nelaiko ilgiau savaites.. blink.gif o va neperseniausiai nusipirkau lacalut minksta sepeteli, tai isvis, 4 dienas teislaike, sereliai visi issipesiojo, issilankste i visas puses, nebeimanoma valyt..ar cia tik man vienai taip greit nusidevi sepeteliai? nebespeju pirkti..

O as nepirkau specialaus sepetelio, valau su tuo paciu kaip iki siol - Jordan firmos. Man patinka, kad jo sereliai labai ploni ir tankus, gerai isvalo breketus. Kol kas tik savaite, bet sepetelis vis dar kaip naujas smile.gif Ir dar aplink breketus pavalau su vieno danties sepeteliu.
Tik va tarpdancius sudetinga issivalyti. Net gydytoja sake, kad siula galiu pamirsti, tai valau su tarpdanciu sepeteliu, bet jis ne visur ilenda.
O gal kuri naudojate burnos irigatoriu? Waterpik labai brangus. Kazin ar jis vertas tokios kainos? Internete maciau ir pigesniu analogu. Bet kiek maciau video medziagos, tai su jais plaunantis dantis baisiai taskosi.
Atsakyti
kaip gaila dingusios foto is mano albumo ...

pas Obelieniene
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 11 19, 22:01)
kaip gaila dingusios foto is mano  albumo ...

pas Obelieniene

pas daugeli nerodo foto jau kuri laika..o jusu gydymo pradzioj gydytoja garantavo kad tikrai nereikes salinti dantu, kad viskas graziai susistatys? ar pasake, kad visdelto gali reiketi ir traukti dantis?
nes man dabar paskaicius tokia paranoja atsirado, nes kai as rinkausi gydytoja,du is ju man siule traukti dantis, trecioji pasake, kad nereikes traukti, ja ir pasirinkau, nezinau ka daryciau,jei man dabar pareikstu kad reikes traukti 4 dantis schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 19 lapkričio 2013 - 21:28
Sepeteli perku odontologiniam smile.gif

Na as tai rauciausi tuos ketvirtukus, kazkaip man negaila tu keliu dantuku del idealios svajoniu sypsenos smile.gif
Atsakyti
kazka kalbejom apie protinius, o dabar ketvirti... nesitikejau. mano burna/sypsena plati, kaip su atrodysiu be keturiu dantu ? skyles blink.gif
Atsakyti
tai tas skyles dengs vieo labai jau nesimatys, o su laiku jos uzsitrauks smile.gif Juk dauguma ir vaiskto skyletos smile.gif Bet uztat po to bus tobula smile.gif
Atsakyti
nemanau , kad as tam rysiuosi.
tiesiog nusivyliau , kad man pries dedant breketus nepasake apie tai, kad nebus norimo rezultato, nors sake nesioti 2 metus reisk, o dar tik 11 men. taciau tik dabar pamate ,kad nebus tiesus jie , nzn kam is vis tada reikejo detis juos. man depresija biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos breketuotosios bigsmile.gif Uzsukau cia netycia ir kaip tik pamaciau noraeleo nuogastavimus apie dantu traukima ax.gif Aisku,labai blogai kad esi pas tokia gydytoja kuri vos ne po metu pamato kad be dantu traukimo nebus rezultato doh.gif Manoji man iskart pranese kad reikes. As tai zinokit net nieko pries buvau biggrin.gif As kadangi pati smulki,ir burnoj ne per daugiausiai vietos tai cia buvo akivaizdu kad teks issiraut tuos dantukus. Bet visai nesigailiu kai dabar matau savo grazia sypsena wub.gif Skyles tos tai nelabai graziai atrode,bet tikrai buvo verta pakentet drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 11 19, 23:29)
nemanau , kad as tam rysiuosi.
tiesiog nusivyliau , kad man pries dedant breketus nepasake apie tai, kad nebus norimo rezultato, nors sake nesioti 2 metus reisk, o dar tik 11 men. taciau tik dabar pamate  ,kad nebus tiesus jie , nzn kam is vis tada reikejo detis juos. man depresija  biggrin.gif

Gal tavo dantys nepaslangu ar tik db isryskejo visa situacija. Manu ortodontijoje tiek pat kaip ir kitur negali numatyti visko i prieki smile.gif PAstebejau, kad SM nares lb baidosi tu dantu rovimu. Man kazkaip ner cia jau taip baisu, ju i ta viet asustums kitus dantis, bus viskas grazu. O jei nesirysi tai gausi netobula rezultata. Tada jau pinigai pusiau i bala biggrin.gif
Atsakyti
nu o kaip nesibaidyti , jei reikia israuti 4 visiskai sveikus dantis unsure.gif
smilsee, per kiek laiko tos skyles uzsistume ? kuriuos dantis rove?
Atsakyti