Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(zuikis5 @ 2013 11 19, 15:41)
O tai aikštelėje galima važinėtis su bet kuo, nebūtinai su šeimos instruktorium?

Su bet kuo ten gali vazineti, su draugu ar drauge, nebutinai su seimos nariu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 20 lapkričio 2013 - 10:49
Kokius jums pazymius raso?
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 11 20, 13:55)

pirmus kartus 7 ,o paskui 8 ...bet cia nuo instruktorio priklauso,maniskio 8 tai tipo labai aukstas,kiek komentavo ji pazistantys zmones,bet kas is to kad kuo toliau tuo labiau jauciuosi nemokanti vaziuoti PALEI TAISYKLES....

kiek tau raso?

jus mane patikslinkit(is to didelio mokslo isejau is krasto) ar galima taip vaziuoti :vaziuoju keliu su dviem juostom ta kryptim,ir man reikia sukti i desine (desinej kelias su dviem juostomis viena kryptimi ) ar as galiu is desines juostos sukdama i vaziuoti i antra juosta jei matau kad pirmoje ,t.y. sonineje stovi labai arti masinos(palei viska tai greiciausiai reiktu rykiuotis i desine ir ada persirikiuoti i kairesne,bet galvoju ar negali isplaukti tokia situacija kad masinos sustatytos taip arti kad gali persirikiuodama liesti istisine justa)
Atsakyti
prisimenu pirma pamoka buvo 5,paskui visos likusios 6,o dbr papildomas kur pirkau 7 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 20 lapkričio 2013 - 14:01
QUOTE(Donma @ 2013 11 20, 14:58)
prisimenu pirma pamoka buvo 5,paskui visos likusios 6,o dbr papildomas kur pirkau 7 4u.gif

Atlaikiau pamoka su nauju instruktoriumi (pasikeiciau),ir nuomone geresne smile.gif,pirmasyk nuvaziavau i mokyklos aikstele,bent minimaliai kazka naujo patyriau,ir padrasinimo gavau,pasake,kad vaikas ir tas vaikscioti nuo slauziojimo mokosi,tad ir cia neiskarto atsisedes ismoksi.susitariau visas likusias pamokas,bus vos ne kasdien,manau tai tik i gera,ir tos itampos nejauciau kaip anksciau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2013 11 20, 15:06)
Atlaikiau pamoka su nauju instruktoriumi (pasikeiciau),ir nuomone geresne smile.gif,pirmasyk nuvaziavau i mokyklos aikstele,bent minimaliai kazka naujo patyriau,ir padrasinimo gavau,pasake,kad vaikas ir tas vaikscioti nuo slauziojimo mokosi,tad ir cia neiskarto atsisedes ismoksi.susitariau visas likusias pamokas,bus vos ne kasdien,manau tai tik i gera,ir tos itampos nejauciau kaip anksciau. smile.gif

na tikekimes sitas bus normalus instruktoriu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 20, 15:32)
pirmus kartus 7 ,o paskui 8 ...bet cia nuo instruktorio priklauso,maniskio 8 tai tipo labai aukstas,kiek komentavo ji pazistantys zmones,bet kas is to kad kuo toliau tuo labiau jauciuosi nemokanti vaziuoti PALEI TAISYKLES....

kiek tau raso?

jus mane patikslinkit(is to didelio mokslo isejau is krasto) ar galima taip vaziuoti :vaziuoju keliu su dviem juostom ta kryptim,ir man reikia sukti i desine (desinej kelias su dviem juostomis viena kryptimi ) ar as galiu is desines juostos sukdama i vaziuoti i antra juosta jei matau kad pirmoje ,t.y. sonineje stovi labai arti masinos(palei viska tai greiciausiai reiktu rykiuotis i desine ir ada persirikiuoti i kairesne,bet galvoju ar negali isplaukti tokia situacija kad masinos sustatytos taip arti kad gali persirikiuodama liesti istisine justa)

aš tai nelabai supratau, kur ta ištisinė... mažinos negali stovėt iškart už posūkio, jei turit omeny kad kelkrašty stovi - tai aš suku į dešinę juostą, paskui tik persirikiuoju jei negalima pravažiuot pirma juosta. pagal taisykles visada reikia laikytis dešinės g.gif

pas mane šešetai... blush2.gif rytoj eisiu į aštuntą pamoką ...

išgirdau dar nuomonę, kad ir nuo amžiaus priklauso: kiek metų, tiek pamokų reikia vairuot kad išmokt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(verbus @ 2013 11 20, 16:06)

gerai, kai palaiko ir įtampos nėra, dabar gal ir vairuot pradės sektis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 11 20, 12:55)

Man pradzioj kelias pamokas rase 6, o paskui visada 7. Jokios pazangos taip iseitu smile.gif bet idomiausia po mokyklinio egzamino,kai islaikiau,emiau papildomu pamoku pas kita instruktoriu pries regitros egza,tai jis pries vaziavima paklause,kiek man rasydavo senasis instruktorius,pasakiau,kad 7,tai ir jis man parase 7,nors dar nemate,kaip sekasi vaziuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2013 11 20, 16:06)

Na sakiau,kad jis visu isgirtas,tikiuosi ir toliau tau viskas bus ok,sekmes mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 20 lapkričio 2013 - 14:36
QUOTE(zuikis5 @ 2013 11 20, 15:21)
aš tai nelabai supratau, kur ta ištisinė... mažinos negali stovėt iškart už posūkio, jei turit omeny kad kelkrašty stovi - tai aš suku į dešinę juostą, paskui tik persirikiuoju jei negalima pravažiuot pirma juosta. pagal taisykles visada reikia laikytis dešinės  g.gif

viska gerai supratai,tik pas musu mieste buna taip susistato masinas ne palei taisykles,kad praktiskai keliose vietose vos telpi isukti i desine juosta,o paskui persirikiuodamas gali kliudyti istisine kuri prie sankryzos buna...bet galiu vistiek reikia sukti i desine ir jei jau persirikiuodama kabinsi istisine,tai sneketi,kad kitos iseities nebuvo,kliutis stovejo taip kad kitaip pasielgti negalejau.....na kazka taip jauciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 11 20, 15:34)
Na sakiau,kad jis visu isgirtas,tikiuosi ir toliau tau viskas bus ok,sekmes mirksiukas.gif

Tikrai malonesnis zmogus smile.gif,tikiuos,kad persilausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 11 20, 13:55)

Pirmas kelias pamokas gavau po 6, paskui jau 7 dar kelias pamokas, veliau 8 jau rasydavo. Paskutine pamoka gavau 9 biggrin.gif Kai ejau mokyklini pas kita instruktoriu laikyt turejau viena papildoma likusia, tai ir tas kitas parase 9. Na, o mokyklini kai laikiau tai gavau 8, nervai padare savo doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif Zodziu, kazkaip labai tendencingai kilau drinks_cheers.gif
Atsakyti