QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 20, 15:32)
pirmus kartus 7 ,o paskui 8 ...bet cia nuo instruktorio priklauso,maniskio 8 tai tipo labai aukstas,kiek komentavo ji pazistantys zmones,bet kas is to kad kuo toliau tuo labiau jauciuosi nemokanti vaziuoti PALEI TAISYKLES....
kiek tau raso?
jus mane patikslinkit(is to didelio mokslo isejau is krasto) ar galima taip vaziuoti :vaziuoju keliu su dviem juostom ta kryptim,ir man reikia sukti i desine (desinej kelias su dviem juostomis viena kryptimi ) ar as galiu is desines juostos sukdama i vaziuoti i antra juosta jei matau kad pirmoje ,t.y. sonineje stovi labai arti masinos(palei viska tai greiciausiai reiktu rykiuotis i desine ir ada persirikiuoti i kairesne,bet galvoju ar negali isplaukti tokia situacija kad masinos sustatytos taip arti kad gali persirikiuodama liesti istisine justa)
aš tai nelabai supratau, kur ta ištisinė... mažinos negali stovėt iškart už posūkio, jei turit omeny kad kelkrašty stovi - tai aš suku į dešinę juostą, paskui tik persirikiuoju jei negalima pravažiuot pirma juosta. pagal taisykles visada reikia laikytis dešinės
pas mane šešetai...

rytoj eisiu į aštuntą pamoką ...
išgirdau dar nuomonę, kad ir nuo amžiaus priklauso: kiek metų, tiek pamokų reikia vairuot kad išmokt
Papildyta:
QUOTE(verbus @ 2013 11 20, 16:06)
Atlaikiau pamoka su nauju instruktoriumi (pasikeiciau),ir nuomone geresne

,pirmasyk nuvaziavau i mokyklos aikstele,bent minimaliai kazka naujo patyriau,ir padrasinimo gavau,pasake,kad vaikas ir tas vaikscioti nuo slauziojimo mokosi,tad ir cia neiskarto atsisedes ismoksi.susitariau visas likusias pamokas,bus vos ne kasdien,manau tai tik i gera,ir tos itampos nejauciau kaip anksciau.
gerai, kai palaiko ir įtampos nėra, dabar gal ir vairuot pradės sektis