O tai laikyt egzamina galima ir ne pas savo instruktoriu?

QUOTE(*Enigma @ 2013 11 20, 17:13)
Pirmas kelias pamokas gavau po 6, paskui jau 7 dar kelias pamokas, veliau 8 jau rasydavo. Paskutine pamoka gavau 9
Kai ejau mokyklini pas kita instruktoriu laikyt turejau viena papildoma likusia, tai ir tas kitas parase 9. Na, o mokyklini kai laikiau tai gavau 8, nervai padare savo
Zodziu, kazkaip labai tendencingai kilau 

kaip gerai sekes,net mokyklinis sakyciau super ...

QUOTE(Donma @ 2013 11 20, 18:48)
kiekvienoje mokykloje skirtingai,pas musu tarkim tai tik keli instruktoriai egzaminuoja,tai labai retas kuris pas savo patenka laikyti

QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 20, 20:21)
kiekvienoje mokykloje skirtingai,pas musu tarkim tai tik keli instruktoriai egzaminuoja,tai labai retas kuris pas savo patenka laikyti

Geras,net nezinojau,tai tada ne kas,o as galvojau,kad pas ta kuri mokaisi ir laikai

Na kitoj savaitej pasiklausiu instruktoriaus su kuriuo mokausi kaip cia su tuo egzaminu

Pas mus visi instruktoriai egzaminuoja ir laikėm mokyklinį tik pas savo

QUOTE(Donma @ 2013 11 20, 19:42)
Geras,net nezinojau,tai tada ne kas,o as galvojau,kad pas ta kuri mokaisi ir laikai 

idomu,kaip kitose mokyklose,gal cia tik pas musu taip...galvoju faina kur su tais paciais instruktoriais laikai,pas musu tai sunkoka,kai turi eiti pas svetima su savais reikalavimais.....

Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2013 11 20, 19:47)
jetau daug fainiau,laisviau kazkiek buna,masina savesne...as kai nuejau egzamina laikyti su svetima masina,tai taip ir susimoviau ant astakados ;(
QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 20, 19:50)
jetau daug fainiau,laisviau kazkiek buna,masina savesne...as kai nuejau egzamina laikyti su svetima masina,tai taip ir susimoviau ant astakados ;(
Iš savo patirties galiu pasakyt, kad yra daug geriau kuo daugiau mašinų išbandyt ir su keliais instruktoriais pavažinėt. Aš,pvz, bandžiau 8 mašinas

QUOTE(jurguze @ 2013 11 20, 19:54)
Iš savo patirties galiu pasakyt, kad yra daug geriau kuo daugiau mašinų išbandyt ir su keliais instruktoriais pavažinėt. Aš,pvz, bandžiau 8 mašinas
Važiavau su visom, kurios Regitroj būna, nes jos yra daug jautresnės.

is kur tu regitros masinas gavai?man tai durnai,nes mokykloj vienos masinos o regitroj visai kitos...musu regitroje hyndajai,sake sviesos ten kitur yra ir itariu atbulines ieskot teks.....
QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 20, 19:59)
is kur tu regitros masinas gavai?man tai durnai,nes mokykloj vienos masinos o regitroj visai kitos...musu regitroje hyndajai,sake sviesos ten kitur yra ir itariu atbulines ieskot teks.....
Mūsų mokykla turi

QUOTE(jurguze @ 2013 11 20, 20:06)
Mūsų mokykla turi
Ir Regitroj bandžiau, bet nesėkmingai. O jei nežinai kur atbulinis yra, galima pasiklaust per egzaminą. Nors man viską parodė: ir kaip šviesas jungtis, ir kaip veidrodėlius nusireguliuot, ir kaip atbulinį jungt.

tikiuosi,kad ir man parodys,tikiuosi neuzsirausiu ant kokio nenuotaikoj

QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 20, 21:15)
tikiuosi,kad ir man parodys,tikiuosi neuzsirausiu ant kokio nenuotaikoj
regitroj kur susimoviai?

Pirmą kart aikštelėj per arti gairelės privažiavau, antrą kart mieste važiuojant jau atgal nesustojau kai policija su švyturėliais važiavo. Pykstu ant savęs, kad abu kartus pati žioplas klaidas padariau.

QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 20, 19:21)

Mokyklinis gal ir nieko, bet zinojau, kad galiu geriau

O del tu instruktoriu, tai pas mus mokykloj yra vienas instruktorius, kuris egzaminuoja - tai VM savininkas.

Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2013 11 20, 21:53)
Pirmą kart aikštelėj per arti gairelės privažiavau, antrą kart mieste važiuojant jau atgal nesustojau kai policija su švyturėliais važiavo. Pykstu ant savęs, kad abu kartus pati žioplas klaidas padariau.
Egzaminatorius pagyrė, kad taip gerai važiavau, ir va...Tikiuos, trečias kartas bus sėkmingas

Kada trecias bandymas?

QUOTE(*Enigma @ 2013 11 21, 16:39)
Mokyklinis gal ir nieko, bet zinojau, kad galiu geriau
O del tu instruktoriu, tai pas mus mokykloj yra vienas instruktorius, kuris egzaminuoja - tai VM savininkas.
Bet, siaip labai siltas ir malonus zmogus, tai nebuvo nei baisu nei ka..
Ir siaip dziaugiuos, kad galejau su ivairesnem masinom pavazinet. Realiai per savo trumpa mokymosi laika, jau su 4 masinom esu bandzius vairuot 
Papildyta:
Kada trecias bandymas?

Papildyta:
Kada trecias bandymas?

is kokio tu miesto?kazkaip pasirode kad apie mano mokykla sneki...nes pas mane mokykloj dazniausiai taip pat egzamina reikia laikyti pas VM savininka,ir jis siltas zmogus,isimties atveju galima patekti pas kita,bet tai buna labai retai (nu as patekau,ne pas ta savininka) TIESIOG IDOMU KOKIAM MIESTE TU?