Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(babrusia @ 2013 11 30, 19:12)
isibegejimas pats pirmas buvo doh.gif i klausimus atsakiau netgi placiau nei reikejo biggrin.gif, su masiniuku pasibandziau - kaip ir viskas ok, jaudulio isvis nebuvo ir sast, sako - per toli nuo Stop linijos doh.gif nu blyn... kokia cia kritine? man tos ju kritines isvis juokingos... jei prisilieti prie istisines - kritine, per toli nuo linijos - kritine... doh.gif todel zmones ir perlaikineja galybe kartu egza doh.gif vyras juokiasi, nes sako, kad as labai gerai vairuoju, siaip praejusi asavaite viena su masiniuku vaikus i darzeli veziojau, nes nebuvo kur dingt, sako, kad matosi, jog masinoj uztikrintai jauciuos, bet va del tokios smulkmenos kaip siandien niekaip negaliu teisiu gaut doh.gif

aiskutis,o jus mokino palei ka orientuotis kai stoji prie STOP linijos per pagreitejima ar mieste analogiskai????????????????mus tarkim mokino ziureti kad per kairio veidrodelio apacia pasimatytu linija ir tada stot,atstumas buna idealus....
Atsakyti
QUOTE(Ponybreakout @ 2013 11 30, 18:21)
Labai patinka egzaminuotojams dėl šito dalyko sukirsti mokinukus, nes šitą atstumą iki STOP linijos yra lengva išmatuoti. Gali tą pratimą daryti važiuodama 15km/h greičiu, pirma pavara, ilgiausiai riedėti ant laisvo iki STOP linijos - egzaminuotojui bus vienodai (su labai retomis išimtimis). Bet jeigu truks 10cm iki tos linijos - tas nepastebėta tikrai neliks. 

Pagreitėjime nepasiekiau 30 km/h, nusprendžiau privažiuoti "kaip man reikia" ir sustabdyti. Egzaminuotojas pažymėjo nekritinę klaidą. Bet bent jau tuo egzaminas nesibaigė.

Kaip norėčiau pamatyti laikančius tokį egzaminą jo kūrėjus...

Babrusia, gal Jūsų regitrinio teorijos egzamino galiojimas jau į pabaigą? Jei pvz., vietų yra tik po 3 sav., o teorijos galiojimas baigiasi, gal todėl ir nebeleidžia registruotis?
Atsakyti
Babrusia, o jums instruktorius nesakė, kad galima per toli sustot nuo STOP linijos, ir paskui dar truputį į priekį pavažiuot. Skaitysis kaip klaida, bet nekritinė. Aš pati per egzą taip dariau. Tai egzaminatorius pasakė, kad gudriai išsisukau.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2013 11 30, 18:52)
Babrusia, gal Jūsų regitrinio teorijos egzamino galiojimas jau į pabaigą? Jei pvz., vietų yra tik po 3 sav., o teorijos galiojimas baigiasi, gal todėl ir nebeleidžia registruotis?

pasitikrinau su kitais miestais - pasirodo isties man leidzia kituose miestuose dar perlaikyt iki to laiko, kol baigsis teorijos galiojimas, o Vilniuj jau net grafiku neismeta - matyt man, kaip perlaikanciai, tik mazdaug uz menesio leistu perlaikyt Vilniuj doh.gif nesamone kazkokia... dar daugiau nei 3 savaites iki teorijos galiojimo pabaigos, o perlaikyt jau negaliu doh.gif

QUOTE(jurguze @ 2013 11 30, 19:23)
Babrusia, o jums instruktorius nesakė, kad galima per toli sustot nuo STOP linijos, ir paskui dar truputį į priekį pavažiuot. Skaitysis kaip klaida, bet nekritinė. Aš pati per egzą taip dariau. Tai egzaminatorius pasakė, kad gudriai išsisukau.

tai as taip ir dariau smile.gif bet vis tiek jam per toli buvo doh.gif ir dar, sako, jus pariedejot i prieki po sustojimo, tai isvis doh.gif atseit, jei jau sustojai tai viskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 11 30, 21:50)
pasitikrinau su kitais miestais - pasirodo isties man leidzia kituose miestuose dar perlaikyt iki to laiko, kol baigsis teorijos galiojimas, o Vilniuj jau net grafiku neismeta - matyt man, kaip perlaikanciai, tik mazdaug uz menesio leistu perlaikyt Vilniuj doh.gif nesamone kazkokia... dar daugiau nei 3 savaites iki teorijos galiojimo pabaigos, o perlaikyt jau negaliu doh.gif
tai as taip ir dariau smile.gif bet vis tiek jam per toli buvo doh.gif ir dar, sako, jus pariedejot i prieki po sustojimo, tai isvis doh.gif atseit, jei jau sustojai tai viskas unsure.gif

Bet tai kaip keista. Po kiekvieno pratimo privalo paklaust ar jau viskas. Sakai, kad ne ir važiuoji. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2013 12 01, 08:55)
Bet tai kaip keista. Po kiekvieno pratimo privalo paklaust ar jau viskas. Sakai, kad ne ir važiuoji.  g.gif

Labas rytas,

man regis, paklausia tik po parkavimo. Įsibėgėjime tikra negerai yra sustot ir dar pajudėt... Šitą puikiai atsimenu, man sakė mano instruktorius. Tik keista, kad tai yra kritinė klaida, juk ir prie STOP linijo ne visada gi iškart pataikom sustot mieste (nu bet tai čia gal matyt dabar vairuotojus -- juvelyrus ugdom biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 12 01, 10:29)
Labas rytas,

man regis, paklausia tik po parkavimo. Įsibėgėjime tikra negerai yra sustot ir dar pajudėt... Šitą puikiai atsimenu, man sakė mano instruktorius. Tik keista, kad tai yra kritinė klaida, juk ir prie STOP linijo ne visada gi iškart pataikom sustot mieste (nu bet tai čia gal matyt dabar vairuotojus -- juvelyrus ugdom biggrin.gif)

Manęs klausė po kiekvieno pratimo mirksiukas.gif Dėl to pajudėjimo prieš STOP liniją, tai instruktorius sakė, kad mažesnė blogybė sustojus vėl kiek pajudėt nei užvažiuot ant tos linijos. Pirmu atveju skaitosi kaip NK, o jau užvažiavus kaip KK. Aišku, idealiausia sustot prieš pat liniją biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 01 gruodžio 2013 - 10:10
QUOTE(Liniuks @ 2013 12 01, 09:29)
Labas rytas,

tai vat butent, kad mieste ne visad "teisingu" atstumu pavyksta sustot prie tos linijos unsure.gif bet juk cia ne avarine situacija g.gif matyt tikrai nori labai jau tobulus vairuotojus isleist i gatves doh.gif kiek per vairavimo pamokas vaziuodavau i Regitra paziuret, kaip kiti aikstelej laiko egza, tai is galybes ten laikanciu zmoniu maciau tik 1, kuris isvaziavo toliau laikyt i miesta blink.gif doh.gif visi kiti, kuriu buvo isties nemazai, egza baige aikstelej doh.gif tai jei jie taip kabinejas, tada nesistebiu doh.gif
Atsakyti
Siaubas, kaip abydna neislaikyt taip... doh.gif bet rimtai, teisingai sakot kad jie patys neislaikytu to egzo, jei prie ju vairavimo taip butu kabinejamasi... ir tos kritines klaidos is oro schmoll.gif vis tiek issilaike zmones kasdien jas tokias daro ir nieko baisaus nenutinka doh.gif as tai isibegejimo pratime visad anksciau stabdyt pradedu ir dariedziu letai iki tos linijos ir yra aiskine simta sykiu kur sustot. Kol kas tai visad gerai sustoju. Nu zodziu, regitra yra ziaurus sekmes reikalas schmoll.gif
As kita savaite varau irgi laikyt, tai nebesijaudinu,kaip pirma karta, tik yra toks vidinis pyktis ant regitros ir noras atsirevansuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Enigma @ 2013 12 01, 15:59)
Siaubas, kaip abydna neislaikyt taip...  doh.gif  bet rimtai, teisingai sakot kad jie patys neislaikytu to egzo, jei prie ju vairavimo taip butu kabinejamasi... ir tos kritines klaidos is oro  schmoll.gif  vis tiek issilaike zmones kasdien jas tokias daro ir nieko baisaus nenutinka  doh.gif  as tai isibegejimo pratime visad anksciau stabdyt pradedu ir dariedziu letai iki tos linijos ir yra aiskine simta sykiu kur sustot. Kol kas tai visad gerai sustoju. Nu zodziu, regitra yra ziaurus sekmes reikalas  schmoll.gif
As kita savaite varau irgi laikyt, tai nebesijaudinu,kaip pirma karta, tik yra toks vidinis pyktis ant regitros ir noras atsirevansuot  lotuliukas.gif

kada tu kita savaite?
Atsakyti
QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 12 01, 23:50)
kada tu kita savaite?

Penktadieni. O tu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2013 11 30, 20:52)
Pagreitėjime nepasiekiau 30 km/h, nusprendžiau privažiuoti "kaip man reikia" ir sustabdyti. Egzaminuotojas pažymėjo nekritinę klaidą. Bet bent jau tuo egzaminas nesibaigė.

O jūs jungiat antrą pavarą šitam pratime? aš bandžiau perjungt - tai iškart instruktorius perspėjo, kad net nebandyčiau, nes nespėsiu. Man net neliepia staigiai stabdyt - pradėjus važiuot liepia spausti gazą, kai tik variklis pradeda ūžti - gazą atleisti, sankabą spausti ir dariedėjus iki linijos sustoti... Kol kas man refleksiškai sudirba dešinė koja ir perkėlus nuo gazo ant stabdžio, per anksti jį nuspaudžiu... doh.gif Ar jūs kitaip darot? ir kiek žinau nereikia sustot prie linijos per 10 cm, tik kad būtų mažiau negu metras iki linijos g.gif (kaip orientyrą man liepė žiūrėt dešinę gairelę, kad būtų ties lango apatiniu kampu).

P.S. suradau aprašymą pratimų, tai čia sakoma kad net sustojus toliau nei 1m iki linijos - tai NK, kritinė tėra tik kirsta linija... ir nėra parašyta, kad staigiai stabdyti, svarbu sustoti - tai manau dariedėt galima? http://auto-mokykla....ndex.php?id=268
va čia kritinės ir nekritinės klaidos, gal kam bus įdomu: http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikis5: 02 gruodžio 2013 - 09:42