QUOTE(Donma @ 2013 11 29, 18:43)
As siandiena aiksteleje daugiau prabuvau,nu minimaliai i prieki
,skatina paciai galvot kada kaip vaira susisukinet.paguode,kad viena moteryte 50vairavimu apturejo,ir kaip rezultatas klausiu-maciau sake vairuoja
,nusiskausminimas finansiskai totalus,bet kaaaaaaaaaaaaaaaa daryt
,as jau save bent paguodziu,kad lygiai vaziuot galeciau
o dar gali parasyti kiek uz papildomas koki,viena pamoka,nes man jau pamokos i pabaiga.
siandiena klausiau tai mokyklinis jei laikai antrakart 75lt kaip pamoka.tirps pinigeliai. 

o dar gali parasyti kiek uz papildomas koki,viena pamoka,nes man jau pamokos i pabaiga.

As pirksiu vel kokius penkis,aisku daug pinigeliu jau bus investuota,bet noriu moket o ne siaip sau ai ,va sugalvojau ir laikau egza

Na mano instruktorius gan tolerantiskas,ir aikstelej vis dar pasako jei man nedaeina,na negaliu skustis

Viena mergina atejo pas ji man atrodo kur tu Verbus pabegai is to instruktoriaus,tai kai atsisedo vairuot,daug ko nemokejo,nes nemoke ir aikstelej sake viena karta paaiskino ir daugiau viskas

net idomu,as pagalvoju,kad is tu 5-kiu praleistu pamoku ne kazka ir suzinojau.man dabar nera kazkokio nepatogumo,svarbu,kad nesodina zemyn.o pastebejimai-jie teisingi,pvz tas viliampoleje ziedas kai reikia isvaziuoti desiniau link veterinarijos akademijos,susimakaluoju as tenai.neisimenu