Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Donma @ 2013 11 29, 18:43)
As siandiena aiksteleje daugiau prabuvau,nu minimaliai i prieki smile.gif ,skatina paciai galvot kada kaip vaira susisukinet.paguode,kad viena moteryte 50vairavimu apturejo,ir kaip rezultatas klausiu-maciau sake vairuoja smile.gif,nusiskausminimas finansiskai totalus,bet kaaaaaaaaaaaaaaaa daryt verysad.gif ,as jau save bent paguodziu,kad lygiai vaziuot galeciau smile.gif
o dar gali parasyti kiek uz papildomas koki,viena pamoka,nes man jau pamokos i pabaiga. verysad.gif siandiena klausiau tai mokyklinis jei laikai antrakart 75lt kaip pamoka.tirps pinigeliai. verysad.gif

As pirksiu vel kokius penkis,aisku daug pinigeliu jau bus investuota,bet noriu moket o ne siaip sau ai ,va sugalvojau ir laikau egza ax.gifO uz 5 vaziavimus papildomus 350 mokejau 4u.gif
Na mano instruktorius gan tolerantiskas,ir aikstelej vis dar pasako jei man nedaeina,na negaliu skustis 4u.gif Ir pakalbi kol nuvaziuoji mirksiukas.gif
Viena mergina atejo pas ji man atrodo kur tu Verbus pabegai is to instruktoriaus,tai kai atsisedo vairuot,daug ko nemokejo,nes nemoke ir aikstelej sake viena karta paaiskino ir daugiau viskas mirksiukas.gif

net idomu,as pagalvoju,kad is tu 5-kiu praleistu pamoku ne kazka ir suzinojau.man dabar nera kazkokio nepatogumo,svarbu,kad nesodina zemyn.o pastebejimai-jie teisingi,pvz tas viliampoleje ziedas kai reikia isvaziuoti desiniau link veterinarijos akademijos,susimakaluoju as tenai.neisimenu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2013 11 29, 21:14)
As pirksiu vel kokius penkis,aisku daug pinigeliu jau bus investuota,bet noriu moket o ne siaip sau ai ,va sugalvojau ir laikau egza ax.gifO uz 5 vaziavimus papildomus 350 mokejau 4u.gif
Na mano instruktorius gan tolerantiskas,ir aikstelej vis dar pasako jei man nedaeina,na negaliu skustis 4u.gif Ir pakalbi kol nuvaziuoji mirksiukas.gif
Viena mergina atejo pas ji man atrodo kur tu Verbus pabegai is to instruktoriaus,tai kai atsisedo vairuot,daug ko nemokejo,nes nemoke ir aikstelej sake viena karta paaiskino ir daugiau viskas mirksiukas.gif
  net idomu,as pagalvoju,kad is tu 5-kiu praleistu  pamoku ne kazka ir suzinojau.man dabar nera kazkokio nepatogumo,svarbu,kad nesodina zemyn.o pastebejimai-jie teisingi,pvz tas viliampoleje ziedas kai reikia isvaziuoti desiniau link veterinarijos akademijos,susimakaluoju as tenai.neisimenu verysad.gif

Na nezinau,jau cia tas instruktorius tipo geriausias Rigvedoje is visu,gauni tobulintis dar tada,klaust jo ko nesupratai,daugiau kalbetis gal g.gif
O kur ta veterinarijos akademija?
Atsakyti
[quote=Donma,2013 11 30, 01:39]
Na nezinau,jau cia tas instruktorius tipo geriausias Rigvedoje is visu,gauni tobulintis dar tada,klaust jo ko nesupratai,daugiau kalbetis gal g.gif

As apie pirmas pamokas pasakiau,kur su pirmuoju instruktoriumi vaziavau.nelabai norejosi jo ko ir klausti,nes atrode taip-o ko cia nesuporasti,ir su tokiu jauduliu kaip mano isvis nieko nepadarysiu.dabar ta panika kazkur dingo smile.gif,o tas budavo sedi ir juokiasi kai man nesiseka.eisiu dar syryt,i aikstele daugiau noriu smile.gif

Papildyta:
[quote=verbus,2013 11 30, 09:48]
[quote=Donma,2013 11 30, 01:39]
As apie pirmas pamokas pasakiau,kur su pirmuoju instruktoriumi vaziavau.nelabai norejosi jo ko ir klausti,nes atrode taip-o ko cia nesuporasti,ir su tokiu jauduliu kaip mano isvis nieko nepadarysiu.dabar ta panika kazkur dingo smile.gif,o tas budavo sedi ir juokiasi kai man nesiseka.eisiu dar syryt,i aikstele daugiau noriu smile.gif
o tiesa veterinarijos akademija berods tilzes gatve,dabar ji prie medicinos universiteto prijungta tai nzn kaip vadinasi.man ta vilijampole isvis maisatis,gatves siauros.vakar nepajutau kaip silainiuose atsiduriau ir tai is pasatato supratau,nes zinojau,kad tas silainiuose smile.gif,o dar mokyklinio labai greitu nezadi laikyti??
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 11 29, 19:43)

Viena mergina atejo pas ji man atrodo kur tu Verbus pabegai is to instruktoriaus,tai kai atsisedo vairuot,daug ko nemokejo,nes nemoke ir aikstelej sake viena karta paaiskino ir daugiau viskas

Man tas pats buvo su pirmu instruktoriumi. Per visas pamokas į aikštelę kelis kartus nuvažiavom, paaiškino kažką po nosim murmėdamas, apie visokius žiedus, "Regitros" maršrutus net nekalbu - nevažiavom biggrin.gif doh.gif. Ir dar gąsdino, kad mokyklinių teorijos įskaitų neišlaikysiu tikrai, tad tam, kad nereiktų daryti pertraukų, siūlė iškart iš jo papildomas pirkti cool.gif . Iškart be problemų išsilaikiau įskaitas ir pasikeičiau į kitą tos pačios mokyklos instruktorių. Sutikau senąjį kažkada prasilenkiant - jau toooks nepatenkintas (taip atrodo, dėl to, kad ne jam už papildomas moku). Klaida, kad iškart nesikeičiau. Na, ir naujasis suinteresuotas dėl pinigėlių - juk tikrai ne už visus vairavimus duoda oficialiai pasirašyti rolleyes.gif. Na, bent jau paaiškina, parodo, atsako į klausimus, tik galėtų leisti pačiai sprendimus priimti, nes būna manevras, aš jau galvoj susidėlioju, ką daryti, o jis ima ir susako viską lyg nežinočiau, ką daryti biggrin.gif. Ir reziume - reikia dar naujų pamokų. cool.gif
Beje, šiandien vairuojant prie "Regitros" sutikom to instruktoriaus mokinį - neišlaikė po mėnesio laikydamas po mokyklinės įskaitos. Ir dar kita mokinė paskambino - išsilaikė iš pirmo karto po 15 važiavimų ir vienos papildomos pamokos.
Žodžiu, pradedančioms linkiu labai spausti tiek save, tiek instruktorių, intensyviai mokytis, jeigu matote, kad nepaaiškina, progreso nėra - kalbėtis, keisti. Šiaip tikiu, kad produktyviai išnaudojant pamokas, o netempiant gumos, galima gana greitai pramokti ir nereikės tų n papildomų. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 30 lapkričio 2013 - 13:46
Niu va, neislaikiau Regitros vairavimo doh.gif per toli nuo STOP linijos sustojau ir viskas, kritine doh.gif nu jomajo, kokia nesamone del tokio dalyko neislaikyt doh.gif

minne777,
man irgi terminas iki gruodzio antros puses islaikyt vairavima doh.gif tai dabar nezinau, kaip spesiu unsure.gif

Beje, o kada galima Regitros perlaikymui registruotis? g.gif nes kol kas man neleidzia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babrusia: 30 lapkričio 2013 - 15:13

o dar mokyklinio labai greitu nezadi laikyti??

neturiu teorijos iskaitos dar,o jei dar imsiuos papildomu kokias vel 5,tai egzas dar negreit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 30 lapkričio 2013 - 16:24
QUOTE(babrusia @ 2013 11 30, 16:04)
Niu va, neislaikiau Regitros vairavimo doh.gif per toli nuo STOP linijos sustojau ir viskas, kritine doh.gif nu jomajo, kokia nesamone del tokio dalyko neislaikyt doh.gif

minne777,
man irgi terminas iki gruodzio antros puses islaikyt vairavima doh.gif tai dabar nezinau, kaip spesiu unsure.gif

Beje, o kada galima Regitros perlaikymui registruotis? g.gif nes kol kas man neleidzia unsure.gif

jomajo ,nu bet kai nepasiseke,totaliai abydna...o kaip sekesi kitus pratimus atlikti,ar pas jusu pagreitejimas pirmas?nes pas musu tai paskutinis,sakau butu abydna visus pratimus atlikus pagreitejime susimauti doh.gif ir siaip kaip su jauduliu buvo?kazkiek susitvarkiai,ar tai ir pakiso koja...as kita savaite i regitra einu,labiausiai bijau T formos (isvaziavimo is jos) doh.gif
Atsakyti
O kaip tas mokyklinis vyksta,galit man papasakot viska? g.gif Kaip parenkama ku vaziuot ir pan g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 11 30, 19:05)
O kaip tas mokyklinis vyksta,galit man papasakot viska? g.gif Kaip parenkama ku vaziuot ir pan g.gif

Pas mus mokyklinis buvo sudarytas iš visų Regitros maršrutų. Bet didesniuose miestuose gal kitaip
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 11 30, 17:21)
o dar mokyklinio labai greitu nezadi laikyti??

neturiu teorijos iskaitos dar,o jei dar imsiuos papildomu kokias vel 5,tai egzas dar negreit 4u.gif

o kodel su teorija delsi?isilaikysi smile.gif teorija,tikrai
Atsakyti
QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 30, 18:02)
jomajo ,nu bet kai nepasiseke,totaliai abydna...o kaip sekesi kitus pratimus atlikti,ar pas jusu pagreitejimas pirmas?nes pas musu tai paskutinis,sakau butu abydna visus pratimus atlikus pagreitejime susimauti doh.gif  ir siaip kaip su jauduliu buvo?kazkiek susitvarkiai,ar tai ir pakiso koja...as kita savaite i regitra einu,labiausiai bijau T formos  (isvaziavimo is jos) doh.gif

isibegejimas pats pirmas buvo doh.gif i klausimus atsakiau netgi placiau nei reikejo biggrin.gif, su masiniuku pasibandziau - kaip ir viskas ok, jaudulio isvis nebuvo ir sast, sako - per toli nuo Stop linijos doh.gif nu blyn... kokia cia kritine? man tos ju kritines isvis juokingos... jei prisilieti prie istisines - kritine, per toli nuo linijos - kritine... doh.gif todel zmones ir perlaikineja galybe kartu egza doh.gif vyras juokiasi, nes sako, kad as labai gerai vairuoju, siaip praejusi asavaite viena su masiniuku vaikus i darzeli veziojau, nes nebuvo kur dingt, sako, kad matosi, jog masinoj uztikrintai jauciuos, bet va del tokios smulkmenos kaip siandien niekaip negaliu teisiu gaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 11 30, 15:04)

Labai patinka egzaminuotojams dėl šito dalyko sukirsti mokinukus, nes šitą atstumą iki STOP linijos yra lengva išmatuoti. Gali tą pratimą daryti važiuodama 15km/h greičiu, pirma pavara, ilgiausiai riedėti ant laisvo iki STOP linijos - egzaminuotojui bus vienodai (su labai retomis išimtimis). Bet jeigu truks 10cm iki tos linijos - tas nepastebėta tikrai neliks.

QUOTE(babrusia @ 2013 11 30, 15:04)
Beje, o kada galima Regitros perlaikymui registruotis? g.gif nes kol kas man neleidzia

Galite gal daugiau paaiškinti kaip neleidžia registruotis. Tiek teoriam tik praktiniam egzaminui rinktis sekančio laikymo datą galima jau tą pačią dieną.

QUOTE(Victorious @ 2013 11 30, 13:32)
Žodžiu, pradedančioms linkiu labai spausti tiek save, tiek instruktorių, intensyviai mokytis, jeigu matote, kad nepaaiškina, progreso nėra - kalbėtis, keisti.

Auksiniai žodžiai. Visada reikia rodyti iniciatyvą iš savo pusės ir neleisti instruktoriui sau ramiai miegoti per tavo pamokas.
Aišku nebent tau pakliuvo nuo gyvenimo pavargęs chronius, kuris ateina į darbą vien tik atsėdėti valandas ir į klausimus atsikirtinėja: "Kaip tu, dūra, mokeisi KET teoriją, kad manęs dabar tokios ****** klausinėji?". Tokiu beviltišku atveju aišku reikia nedelsiant ieškoti kito. Bet vėl - nekalbėsi su instruktorium, bijosi klausti kažko jo, taupysi jo nervus savo sąskaita - nepamatysi kokį žmogų gavai.
Atsakyti