QUOTE(*Enigma @ 2013 12 02, 09:31)
Penktadieni. O tu?
treciadieni
QUOTE(jurguze @ 2013 12 02, 10:34)
Aš tai jungiu antrą pavarą, nes ilgoka atkarpa pas mus. Nors, instruktorius sakė, kad nebūtina.
pas musu ir ilgoka tai mums butinai antra reikia
QUOTE(babrusia @ 2013 12 02, 11:26)
*****, tai man nekritine tik turejo but
nu taves tai gaila,ka dabar planuoji daryti,kitam mieste gal laikysi ??
QUOTE(Donma @ 2013 12 02, 12:17)
Mane moko tik su pirma pavara ir iskart gazuot

Merginos,kaip susitvarkot kai pvz vaziuoji mieste treciu begiu ir matai zalia sviesofora,esi dar ne prie pat jo ir vis vaziuoji o tas tik staigiai persijungia be jokiu sumirksejimu

Juk pavaros net nespeju suzemint ir tenka staigiai treciu stot,instruktorius sake kad regitroj bus klaida,bet sakau ka daryt kad tas zalias net nesiruose issijungt,juk nestosi per zalia ir nelauksi kol jis uzges.(tikiusi supratot ka norejau paklaust

)
mus mokino kad artejant prie sviesaforo jau niekad nebegazuoti vaziuoti ir mazdaug primesti jau is toli kiek laiko tas sviesaforas dega ir bandyti numatyti ar spesi....pavaru nemokino mazinti as stabdau taip ; tarkim vaziuoju trecia,matau raudona sviesafora,paleidziu nuo toliau gazo pedala,biski pavaziuoju,tada spaudziu stabdi ir po kiek laiko visiskai susotju ismynus sankaba ir galutinai nuspaudus stabdi,o tada tik isijungiu laisva ir laikau koja ant stabdziu o sankaba paleidziu.....TAIP ISILAIKIAU IR MOKYKLINI IR JEI REGITROJE PRIE MANES PRISIKABINS DEL TO TAI NU NEZINAU,EICIAU I MOKYKLA AISKINTIS KAD NUMOKINO.....
QUOTE(zuikis5 @ 2013 12 02, 12:30)
Supratom

aš vargstu irgi su pavarų žeminimu

tai per anksti, tai per vėlai gaunasi... tai išvis sutoju, kol susigrabalioju, tai nepakankamai pristabdau...
O šituo atveju tai viskas priklauso nuo situacijos - važiuojant trečiu ir būnant jau netoli šviesoforo įsijungus geltonai taisyklės leidžia pervažiuot nestabdant - staigiai stabdant jau garantuotai bus klaida... bet jei jau nespėju pervažiuot ir perjunginėt nėra kada - aš išminu sankabą (ir važiuodama trečiu), pririedu ir sustoju. nežinau, niekada man nesakė kad taip daryt klaida

Man griežtai liepia žemint pavaras tik posūkiui artėjant. Įdomu, kaip kitos daro?
MUMS TAIP PAT AISKINO,KAD PRIES POSUKI,NUSIZEMINTI IKI ANTROS,O JEI SIAURAS KELIUKAS IKI PIRMOS PAVAROS,JOKIU BUDU NE TRECIA.....MES DAR PER MAZAI PATIRTIES TURIM IR YPAC ZIEMA VAZIUOJANT KAD ISVAZIUOTUMEM TRECIA POSUKYJE....