QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 13:24)
Aciu, skaiciau sita
Dabar pradejau aiskintis su "meistreliu" tai pasirodo ten ir betono sluoksnis gali buti per plonas (nera 4cm) virs tu vamzdziu. Dar ir tas galejo itakoti
Reik issiaiskint kaip turi buti pagal reikalavimus ir perdaryt zmoniskai. Nors tada gausis slenkstis i svetaine
Ir dar paporino kad turesim savaitei atjungti sildyma jei grindis keisim, kad viskas isdziutu normaliai. Supratau taip kad palauk moteriske pavasario ir nesuk man smegenu

Dabar pradejau aiskintis su "meistreliu" tai pasirodo ten ir betono sluoksnis gali buti per plonas (nera 4cm) virs tu vamzdziu. Dar ir tas galejo itakoti

Ir dar paporino kad turesim savaitei atjungti sildyma jei grindis keisim, kad viskas isdziutu normaliai. Supratau taip kad palauk moteriske pavasario ir nesuk man smegenu

Aišku geriausia pasitarti, bet iš mano praktikos - vonioje nebuvo aukščio, tai užbetuonuota vos keli cm ir plyteles keraminės, didelės, plotas ~ 20 m2, bet jau virš 15 metų ir niekas nesutrūkinėjo. Net kai vieną kartą vanduo dėl termoreguliatoriaus gedimo sistemoje praktiškai vos ne užvirė..