Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 13:24)
Aciu, skaiciau sita  4u.gif

Dabar pradejau aiskintis su "meistreliu" tai pasirodo ten ir betono sluoksnis gali buti per plonas (nera 4cm) virs tu vamzdziu. Dar ir tas galejo itakoti  doh.gif Reik issiaiskint kaip turi buti pagal reikalavimus ir perdaryt zmoniskai. Nors tada gausis slenkstis i svetaine  doh.gif
Ir dar paporino kad turesim savaitei atjungti sildyma jei grindis keisim, kad viskas isdziutu normaliai. Supratau taip kad palauk moteriske pavasario ir nesuk man smegenu  doh.gif

Aišku geriausia pasitarti, bet iš mano praktikos - vonioje nebuvo aukščio, tai užbetuonuota vos keli cm ir plyteles keraminės, didelės, plotas ~ 20 m2, bet jau virš 15 metų ir niekas nesutrūkinėjo. Net kai vieną kartą vanduo dėl termoreguliatoriaus gedimo sistemoje praktiškai vos ne užvirė..
Atsakyti
pas mus isvis su grindimis sss gaunasi.... plyteles desime kolidoriuose, wc, virtuveje, valgomajame, ir vyras nori dar palei langa pora juostu pravesti svetaineje, kad neissiraizytu nuo zvyro is terasos medis, bet man tai nesamoningai jauciu atrodys.... turejo buti plyteles tik tambure ir virtuveje, bet dabar beveik visur, tik kaip rasti tokias, kad tiktu visoms zonoms ... zodziu nesusipratimas grynai tik is prakstiskos puses...

QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 14, 10:32)
Grindų tema kalbant - aš pasirinkau kiek netradicinį variantą, bet taip noriu  ax.gif pirmam aukšte bus medis (svetainė su valgomuoju) ir plyletės (tambūras, virtuvė, wc), o antram kiliminė danga trijuose miegamuosiuose ir laiptų aikštelėje, tik vonios kambarys plytelėmis. Kadangi LT daugiau šalto periodo, nei šilto (gyvenčiau Italijoj - visur tik plyteles kločiau), man kiliminė danga labai jauku, perkam ne pigią, atsparią, ne ilgo plauko, bet tokią minkštą kaip viešbučiuose būna  wub.gif

as irgi norejau antrame aukste kilimines dangos, nu man taip silta, bet vyras nei pro kur doh.gif

QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 10:39)
Grindim noriu tokiu plyteliu  wub.gif
user posted image

plytos tai man baltos wub.gif
o plyteles kokios idomios bigsmile.gif idomu kaip patalpoje atrodo bigsmile.gif

QUOTE(akvilyte @ 2013 11 14, 11:00)
o del atliekamu medziagu tai va musu tamburas senajam name....

thumbup.gif

QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 11:08)
Dar kas susiduret gal patarsit - sako kad reik pirma lubas sienas daryt grindis paskutinej vietoj, ar tiesa? kazkaip galvojau nuo grindu pradet  g.gif

grindys paskutinje vietoje pagal visus reikalavimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 12:47)
gal yra kokiu nuotrauku.

user posted image

vienintele ka radau... man tai ziauriai gerai atrodo... bet... cia tik nuotrauka.... na reiks neplanuotai vaziuot tevu aplankyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 14 lapkričio 2013 - 13:11
QUOTE(Grikute @ 2013 11 13, 19:18)

idomu kokios cia grindys, spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 14, 10:00)
o del atliekamu medziagu tai va musu tamburas senajam name.... visos plyteles pirktos senukuose duzenu skyriuj  cool.gif  tos mazytes tai net laukui skirtos  rolleyes.gif  kanavo viskas ne daugiau 50lt.... na nemanau kad labai jau blogas vaizdelis  tongue.gif vis idomiau nei standartas  biggrin.gif  na bet kiekvienam savo  biggrin.gif

respectas Jums 4u.gif man ziauriai patinka tokie dalykai su cinkeliu - kitaip nei pas visus- ir pas save taip meginu daryti (buna,aisku,ir nusigrybavymu blush2.gif -bet cia,kaip as sakau, kurybines kancios biggrin.gif ) o dar jei ir pinigeliu susitaupo tai is vis thumbup.gif
o tai ieini i namus ir gali pasakyti- aha- plyteles is aparici, linejos, ar iriso, kolekcija tokia ir tokia... tapetai sanderson, harlequin ir t.t. baldeliai irgi dubingiai, tch., priweehome, ikea..grazu, nu bet nuobodu blush2.gif
todel sutinku su visomis,kad geriau 2 metus iljiciaus lempute, nei bet kas,kad tik kabetu ax.gif
o man nelabai sekasi rasti,kas pigiai pagamintu komoda tam apklijuojamam reikalalui... atrodo tokie nedideli reikalavimai- supjauti is pigiausios plokstes detales (net ypatingas prasymas- kad tik butu nesurinkta biggrin.gif ) ir apacioj kojelems biski mandresni apvada, tai arba neapsiima,arba kaina toookia gaunasi doh.gif
Atsakyti
Akvilyte aisku geriausia kai pats paciupineji mirksiukas.gif

QUOTE(mot99 @ 2013 11 14, 12:53)
Aišku geriausia pasitarti, bet iš mano praktikos - vonioje nebuvo aukščio, tai užbetuonuota vos keli cm ir plyteles keraminės, didelės, plotas ~ 20 m2, bet jau virš 15 metų ir niekas nesutrūkinėjo. Net kai vieną kartą vanduo dėl termoreguliatoriaus gedimo sistemoje praktiškai vos ne užvirė..

Na cia aisku ir plyteles pasirinktos prastos ir visa kita neteisingai padaryta buvo. Hrrr, pikta esu, taip nenorejau atideliot, viska darom tai ir grindis tuo paciu o dabar paliksim iki pavasario doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 11 14, 13:34)
idomu kokios cia grindys, spalva  g.gif

man ne kiek spalva grozio priduoda medinem grindim,kiek pats pjovimas- kad graziai matytusi rieves ir nebutu saku .. o tokiu kaina jau dviguba verysad.gif
vat cia graziu yra...
http://www.parketas....t/fotogalerija/

ir net su kainom:
http://www.parketas....es_lentos_2.pdf

Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 11 14, 13:40)
supjauti is pigiausios plokstes detales (net ypatingas prasymas- kad tik butu nesurinkta  biggrin.gif ) ir apacioj kojelems biski mandresni apvada, tai arba neapsiima,arba kaina toookia gaunasi  doh.gif

o tai k opati negalit uzsisakyt ploksciu firmoj??? man senam name reikejo elementarios spinteles i vonia.... pamenu tada visi kaip susitare giedojo: apie 500lt.... susiskaiciavau ko kiek reikia, uzsisakiau ir parsiveziau detaliu kruva... su diedu per pora valandu sugreziojom susukiojom tai net su kazkokiu ten spec graztuko pirkimu mum ta spintele gavos lygiai 200lt rolleyes.gif kiti iskart puola sakyt kad o kodel neskaiciuojat savo darbo.... neskaiciuoju darbo tada kai zinau kad vietoj to buciau prie teliko sedejus blush2.gif o man ir smagu ziauriai biggrin.gif o jusu vietoj tai spintelei pirkciau storesne faniera... g.gif
Papildyta:
QUOTE(neinzy @ 2013 11 14, 13:51)
man ne kiek spalva grozio priduoda medinem grindim,kiek pats pjovimas- kad graziai matytusi rieves ir nebutu saku .. o tokiu kaina jau dviguba  verysad.gif

sitoj vietoj tai as nenormali... na pusy tai taip... per daug ten tu saky.. bet pvz koks azuolas be vienos kitos sakos tai man kaip isprievartautas unsure.gif nu turi but su saku kazkiek.... bet velgi... skonio reikalas...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 14, 13:52)
o tai k opati negalit uzsisakyt ploksciu firmoj??? man senam name reikejo elementarios spinteles i vonia.... pamenu tada visi kaip susitare giedojo: apie 500lt....  susiskaiciavau ko kiek reikia, uzsisakiau ir parsiveziau detaliu kruva... su diedu per pora valandu sugreziojom susukiojom tai net su kazkokiu ten spec graztuko pirkimu mum ta spintele gavos lygiai 200lt rolleyes.gif  kiti iskart puola sakyt kad o kodel neskaiciuojat savo darbo.... neskaiciuoju darbo tada kai zinau kad vietoj to buciau prie teliko sedejus  blush2.gif  o man ir smagu ziauriai  biggrin.gif  o jusu vietoj tai spintelei pirkciau storesne faniera...  g.gif

nu matai, Jums ne tik fantazijos, kruopstumo ir darbstumo Dievulis nepagailejo,bet ir nagingo diedo lotuliukas.gif maniskiui tik uz bausme tokie mano menu uzbaiginejimai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 14, 13:56)
sitoj vietoj tai as nenormali... na pusy tai taip... per daug ten tu saky.. bet pvz koks azuolas be vienos kitos sakos tai man kaip isprievartautas  unsure.gif  nu turi but su saku kazkiek....  bet velgi... skonio reikalas...

country stiliuj tai taip, nepamaisys tos sakos, tik pagyvins stiliu thumbup.gif , bet vat klasikiniame tai paprastina...nu irgi mano nuomone biggrin.gif jei noreciau labai labai graziu klasikiniu grindu deciau medi be saku eglute,o dar graziau rastais wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 14 lapkričio 2013 - 13:58
o man va asmeniskai labai ne prie sirdies tos eglutes ir ornamentai unsure.gif
cia zinoma ir vel skonio reikalas biggrin.gif
man kaip grazu placios lentos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 11 14, 13:51)

Iš jų užsisakiau grindis, dar nepaklotos, bet užsakinėjant buvo galima paderinti, kad būtų daugiau arba mažiau šakų, pavyzdžiuose buvo mano norima spalva tik plačios lentos, man per brangu buvo, tai padarė tą spalvą siauresnes su daugiau šakų rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites, gal kur matet/pirkot ar zinot kur galima įsigyti/paziureti klasikiniu anglisku montuojamu i grindis gyvatuku??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akbr: 14 lapkričio 2013 - 14:56