Įkraunama...
Įkraunama...

Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu?

QUOTE(Katusik @ 2005 06 27, 09:58)
busta, tai jau tikrai sad.gif

mano tevai jau kreivai ziuri, jo tevai po truputi pradeda balsa kelti, atseit "zenitis jau laikas'... o ka as galiu padaryti? nebent zyzti smile.gif

tik biski geda pries draugus ir bendradarbius... visiems tenka aiskinti ir meluoti, kad tipo jau susituoke...

vyrui tai tikrai gerai, kai su moterim gyvena. o kaip mums?

Mane tai irgi knisa, kad paskutinio balso teisę vestuvių klausimu visgi turi vyrai… Vis ta iliuzinė laisvė vilioja, atseit, jei nevedęs, tai dar laisvas ir neįsipareigojęs, bent jau teoriškai, o kad jau seniai su moterimi gyvena kaip vyras ir žmona, tai atseit nesiskaito? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2005 06 27, 11:58)
busta, tai jau tikrai sad.gif

mano tevai jau kreivai ziuri, jo tevai po truputi pradeda balsa kelti, atseit "zenitis jau laikas'... o ka as galiu padaryti? nebent zyzti smile.gif

tik biski geda pries draugus ir bendradarbius... visiems tenka aiskinti ir meluoti, kad tipo jau susituoke...

vyrui tai tikrai gerai, kai su moterim gyvena. o kaip mums?

aš pati pasipiršau, o po poros metų iškeliam vestuves, baisiai čia laukt mat vyro, jei nori su tavim būti taip jam ir pasakyk, jie visi bijo įsipareigoti, bet moteris vis tiek myli labiau u laisvę.
p.s. pas mus buvo tas pats draugaujam beveik 10 metų
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2005 06 27, 09:58)

o pas mane atvirkščiai, kai bendradarbiai sužino, kad žanyjamės, baisiai stebisi ir sako:
"galvojau, kad jaunimas šiais laikais nebesituokia..."

iš tiesų tai geriausias variantas būtų aiškiai su draugu pasišnekėti, ką jis galvoja. ir jei mano, kad reikia, tai konkrečiai datą sutarkit. bo "kadanors" dažnai pavirsta į "niekada" mirksiukas.gif
Atsakyti
labai daug tokiu atveju, kai vaikinas su mergina kartu gyvena kaip seima, taciau vaikinukas apie tai net neuzsimena schmoll.gif Manau visgi reikia abiems nuspresti kada ir kaip, nes tas vaikinu tylejimas gali tikrai baigtis "niekada".
O kas del bendradarbiu, tai nesuprantu, kaip cia reikia meluoti, juk pavarde tai mergaitine g.gif g.gif
Atsakyti
Vakar maniskis romantiskai pietaujant ant mariu kranto pareiske, kad versis per galva, kad tik kuo greiciau uzdirbti pinigu vestuvems, nes labai nori, jog kuo greiciau tapciau jo zmona ax.gif
Nustebino...smile.gif Juk ramiai gyvename kartu jau 9 menesius, vestuves paliekame ateities planams, o jis, pasirodo, visai nesidziaugia tuo, kad mes nevede! Keistas tas mano katinas, bet ypatingas... thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 07 04, 10:09)

O kas del bendradarbiu, tai nesuprantu, kaip cia reikia meluoti, juk pavarde tai mergaitine  g.gif  g.gif

O gal pavarde nelietuviska,tai ir nelabia suprasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2005 07 04, 19:51)
Vakar maniskis romantiskai pietaujant ant mariu kranto pareiske, kad versis per galva, kad tik kuo greiciau uzdirbti pinigu vestuvems, nes labai nori, jog kuo greiciau tapciau jo zmona  ax.gif
Nustebino...smile.gif Juk ramiai gyvename kartu jau 9 menesius, vestuves paliekame ateities planams, o jis, pasirodo, visai nesidziaugia tuo, kad mes nevede! Keistas tas mano katinas, bet ypatingas...  thumbup.gif

šaunu thumbup.gif
matyt, vaikinas jau tikrai subrendo santuokai ir pajuto, kad tu esi tas žmogus, su kuriuo norėtų gyventi visą gyvenimą thumbup.gif
labai džiaugiuosi dėl jūsų ir linkiu neužilgo pradėti malonius vestuvių planavimo rūpesčius 4u.gif
Atsakyti
taip, sally, pavardė nelietuviška....
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2005 07 06, 15:35)
taip, sally, pavardė nelietuviška....

bet as vistiek nesuprantu ko cia gedytis ir meluoti g.gif O ka darysi kai keisi is tiesu pavarde? O siaip tiesa kazkada isaiskeja, o tada oi kaip bus nesmagu blink.gif
Atsakyti
iki santuokos gyvenom tris metus kartu ir toliau būtumėm ramiai gyvenęsmile.gif kaip jau kažkur rašiau atsibodo vyro šeimos ūžimai, tai va susituokus visiškai niekas nepasikeitė, tik mano pavardė ir tiesa, prasidėję vyro šeimos gąsdinimai kaip viskas pasikeis, kaip bus sunku, kaip, kaip, kaip... iki šiol negaliu suprasti kas galėjo pasikeisti nuo pirmos dieno gerai sutarėm, bendrai buvo viskas kas įmanoma:) ir butas, ir mašina, ir paskolos, ir... na vienu žodžiu vedę buvom mes jau seniai tik jo tėvai niekaip suprasti negalėjo kaip tai gali būti, kaip dabar vėl iš naujo gąsdina dėl bažnytinės santuokos, nu niekaip žmogeliai nesupranta, kad neisim mes į tą bažnytėlę, kol 10 metų kartu nepragyvensim, nes abu to norim.
Atsakyti
Mielosios, nemeluokite sau ir neapsimetinekite, kad Jums gerai gyventi skudurus susimetus kaip gyvuliukams. Ismokite pagaliau gerbti save ir zinokite savo verte. Vyrai bijo vedybu kaip velnio, tai jie sugalvojo gyvenima susimetus. Normalus vyras palauks, kol jausmai bus patikrinti visais imanomais budais ir pasiulys tuoktis, o po gerbs ir myles visa gyvenima. O jeigu siulo gyventi susimetus, tuoktis niekada nepasiulys.
Atsakyti
Aciu, Helianta 4u.gif

Del subrendimo santuokai... Kai draugavome pirma karta (!), mums buvo po 14 metu, ir maniskis tada pasake, kad as esu tas zmogus, kuri jis kada nors ves wink.gif Aisku, padraugave 1 menesi issiskirsteme ir antra karta bendrauti pradejome prabegus 10 metu smile.gif Dabar jis juokauja, kad jau tada zinojo, kokia svarbi rudaake i jo klase atejo;)

Atsakyti