Įkraunama...
Įkraunama...

Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu?

Na o mums wisiems per paskaitėlę šeimos centre pasakė tokią statistiką, kad poros, kurios gywena kartu iki santuokos išsiskiria greičiau blink.gif Kadangi aš pati wisom keturiom už tai kad naudinga pagywenti kartu preiš tai tai kaškaip keista buwo tai girdėti
Atsakyti
QUOTE(Bagyriuke @ 2005 06 18, 01:49)
Na o mums wisiems per paskaitėlę šeimos centre pasakė tokią statistiką, kad poros, kurios gywena kartu iki santuokos išsiskiria greičiau  blink.gif  Kadangi aš pati wisom keturiom už tai kad naudinga pagywenti kartu preiš tai tai kaškaip keista buwo tai girdėti

dzin man ta jų statistika drinks_cheers.gif
Atsakyti
...Kai tekejau jauna ir durna budama, nemasciau apie tai, kad galima gyventi kartu ir nesusituokus - isvis nemasciau, kad po vestuviu reikes gyventi kartu:oh Ir to pasekme - skyrybos po 0.5 metu biggrin.gif {Iki siol neatsidziaugiu thumbup.gif }

...Nuo skyrybu praejo jau 3 metai. Dabar jau 8 menesius gyvenu su savo vyriskiu. Geras reikalas tas gyvenimas nesusituokus!!! thumbup.gif Kartu apsigyvenome, nes nebegalejome gyventi atskirai, o ir mano tevams jau atsibodome kasdieniniais susitikimais wink.gif

...Negaleciau musu bendro gyvenimo vadinti "pabandymu". Mes nebandome - mes isties gyvename, slifuojame kampus, mokomes tolerancijos ir atlaidumo. Jau keleta menesiu esame susizadeje ir nesiojame ziedus, vienas kita suvokdami kaip seima. To jokiais statusais nesukursi!!!

...Ar butu kas nors kitaip, jeigu butume vede? - Be abejo! Negaletume megautis vestuviu artejimo procesu smile.gif {nors vestuviu data vadinasi "kada nors, kai bus spalvoti klevai ax.gif " }
Atsakyti
nelabai buvo salygų, ir nenorejome.. dabar labai dziaugiames, kad pries vestuves negyvenom kartu:)
Atsakyti
QUOTE(Bagyriuke @ 2005 06 18, 00:49)
Na o mums wisiems per paskaitėlę šeimos centre pasakė tokią statistiką, kad poros, kurios gywena kartu iki santuokos išsiskiria greičiau  blink.gif  Kadangi aš pati wisom keturiom už tai kad naudinga pagywenti kartu preiš tai tai kaškaip keista buwo tai girdėti

Kažin iš kur jau tokią statistiką ištraukė blink.gif Kažkokia nesamonė g.gif
Atsakyti
Tai wat aš ir sakau, kad nesamonė. juk gywenant kartu ir "apsirtina" charakteriai kaškiek, galiausiai pamatai ar iš wis gali gywent su tuo žmogumi. g.gif
Atsakyti
JO..kazkokia nesamone...Pvz mes pasirinkom kartu gyventi..po to susituokt. Susirasyt galim ir daba, ale po to jau niekada vesuviu nebus tokiu kokiu norim...
Atsakyti
O mes tai 3 metukus padraugavom, 3 pagyvenom kartu ir susituokėm, nes reikėjo dokumentų, kad aš esu jo žmona, kadangi būčiau negalėjusi vykti gyventi į kitą šalį kartu su juo. Tiksliau gal ir būčiau galėjus, bet taip buvo lengviau.
Na, o pagyventi prieš vestuves, manau, verta, nes kai buityje nusiimi rožinius akinius, kartais viskas gali pasirodyti juoda spalva cool.gif
Smagu, kad kartu mes gyvenimą pradėjome matyti spalvotai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man tai absurdiskai skamba, kad reikia, butina pagyventi iki vestuviu kartu. Atseit kampai apsislifuos, o tada jau bus galima tuoktis. Tai kuom tada skyriasi ar kampai slifuosis susimetus gyvenant, ar po vestuviu? Juk dauguma sakot, kad visvien tekesit...
As manau, kad reikia teket nepagyvenus kartu. Gal daugiau turiu omeny, neisbandzius lovos smagumu smile.gif Sunku kentet ir islaukt? Tai susituokit greiciau. O kaip musu seneliai kurdavo seimas nepagyvene kartu? Ir skyrybu daug maziau buvo, ir tie kampai nusislifuodavo. Turiu as pavyzdziu ne viena. Pvz., kad ir savo mociuciu. Aisq, galima sakyti, prie ko tos mociutes, juk tai seniai buvo, o dabar viskas kitaip. Bet vis delto... Viena istekejo jau su pilvu, o kita tekejo budama skaisti. Ir ka gi...Pirmoji issiskyre, kai mano mamai buvo 7 metai, o kita dar ir dabar gyvena su mano seneliu.
Gal atrodo, kad mano mastymas senamadiskas, pasenes. Bet as pati tekejau nepabandzius, kaip smagu toj lovoj. ir esu be galo laiminga.
Atsakyti
Na aš wisai kitos nuomonės. manau kad jokio skirtumo kaip tekėjo tos močiutės su pilwu ar be, santuoka priklauso nuo pačių žmonių o ne nuo to ar prieš tai kartu permiegos.
Atsakyti
Na jau 5 metai eina kai mes kartu gyvename ir aš tik už tai, kad reikia pagyventi kartu, bent puse metų. Na pas mus tas laikas taip užsitesė, nes norėjau pabaigti studijas, o dabar laukiam kada įsirengsim namą. Kažkaip kai pradedi gyventi kartu ir pragyveni bent pora metų, vestuvės nebevaidina tokio svarbaus vaidmens, jei sakykim gyventume atskirai visą tą laiką.
Na jei jau butų lialius, tai aišku, tada jau būtų kitaip....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliela: 20 birželio 2005 - 11:32
As irgi uz tai, kad reikia pagyvent kartu thumbup.gif Mes tai dareme ir esame labai laimingi thumbup.gif Kampai tikrai apsislifuoja kasdienybeje. Koks gyvenimas, kai susitinkate tik pasimatymuose, o visai kitoks vienas kito pazinimas, kai tvarkotes kartu, plaunat indus, darot valgyt, skalbiat, planuojat pirkinius, biudzeta ir t.t.
Atsakyti