Įkraunama...
Įkraunama...

Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu?

Siaip man keista, kai kiti susimete gyvena, ima paskolas, tarkim ant vieno asmens, abu moka......o veliau neduok dieve, issiskiria, ir vienas pasilieka plikas blink.gif nNesu materialiste, bet seimoje yra saugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
apsirinki paskola yra imama ant abiejų žmonių, abu būna įsipareigoja.
Atsakyti
Deja neapsimetinėjam:) man visai gerai taip gyvenosi, todėl taip ramiai apie tai kalbu, bet gal čia man vienai taip pasisekė, kad abu į tai žiūrėjom ne į kaip skudurų sumetimą, o kaip į gyvenimą kartu, su visomis to pasekmėmis, todėl ir rašiau, kad niekas nepasikeitė tik pavardėsmile.gif
Atsakyti
ir dar Ieva
mūsų atveju tos santuokos kaip velnio bent jau pirmus metus turbūt bijojau aš, norėjau, kad tai būtų vyras visiems laikams, o ne toks su kuriomis daugelis gyvena, kad ištekėjusios butų, atleiskit, bet tokia jau aš man reikia VYRO, o ne šiukšlės dėl statuso. Tai va nereikia gyvuliukais vadinti nepagalvojus:)
Atsakyti
QUOTE(lad @ 2005 07 14, 12:07)
apsirinki paskola yra imama ant abiejų žmonių, abu būna įsipareigoja.

nu aisku mirksiukas.gif dziaugiuosi uz tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau ne taip suprasta, todel noriu praplėsti savo minti. Nieko blogo, kada du mylintys vienas kitą žmonės apsigyvena kartu turėdami rimtų ir konkrečių planų visada būti kartu. Bet juk dažniausiai taip elgiasi 18-19 metų ar neduokdie dar jaunesni mažvaikiai, kurie ka tik susipažino. Po kiek laiko dažniausiai išsiskiria ir vėl ką nors susiranda ir vėl taip pat lengvabūdiškai kartu apsigybena. Man gaila tokių žmonių vaikų, nes jie niekada neturės autoritetingų ir socialiai brandžių tėvų. O šiaip neretai moterys sutinka kartu gyventi iš nevilties, kad mylimieji nesiryžta jų vesti net ir esant stipriems jausmams. Esu šventai įsitikinusi, kad 99,99 procentai taip gyvenančių moterų apgaudinėja save ir aplinkinius, neva joms taip gerai, o iš tiesų tyliai kankinasi ir svajoja apie vestuves. Pati nesutikau gyventi iki vestuvių kartu, todėl dabar matau, kad Jis mane gerbia. O draugės, gyvenančios susimetus, dejuoja, kad norėtų ištekėti, bet brangieji apie tai net negalvoja. Poros, kurios kartu apsigyveno tik po vestuvių, statistiškai skiriasi rečiau (!!!!!), nes atsakingiau žiūri į šeimą.
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 07 13, 18:36)
Mielosios, nemeluokite sau ir neapsimetinekite, kad Jums gerai gyventi skudurus susimetus kaip gyvuliukams. Ismokite pagaliau gerbti save ir zinokite savo verte. Vyrai bijo vedybu kaip velnio, tai jie sugalvojo gyvenima susimetus. Normalus vyras palauks, kol jausmai bus patikrinti visais imanomais budais ir pasiulys tuoktis, o po gerbs ir myles visa gyvenima. O jeigu siulo gyventi susimetus, tuoktis niekada nepasiulys.

Ne uz ka nesutikciau. Gyvenam kartu jau 1.5 metu, ir nesijauciu nei blogai, nei ka. Ir beje gerbiu save ir mane gerbia vyras. Butent vyras... Istekesiu rugpjuti, bet ta zmogu, su kuriuo gyvenu laikau savo vyru. Beje mes negyvenam susimete, mes sukurem savo seima (galbut ir neoficialiai pripazinta valstybe). Tuo metu negalejom susituokti, ir mes del to nesukome galvos....

QUOTE(lad @ 2005 07 14, 13:12)
Deja neapsimetinėjam:) man visai gerai taip gyvenosi, todėl taip ramiai apie tai kalbu, bet gal čia man vienai taip pasisekė, kad abu į tai žiūrėjom ne į kaip skudurų sumetimą, o kaip į gyvenimą kartu, su visomis to pasekmėmis, todėl ir rašiau, kad niekas nepasikeitė tik pavardėsmile.gif

Pilnai sutinku. Kaip tu ziuri i si situacija. Mes irgi tai vertinome ne kaip "skuduru sumetima", o kaip seimos kurima. Taip vertino ir visi draugai ar seimos...
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 07 14, 15:22)
... Esu šventai įsitikinusi, kad 99,99 procentai taip gyvenančių moterų apgaudinėja save ir aplinkinius, neva joms taip gerai, o iš tiesų tyliai kankinasi ir svajoja apie vestuves.

Na nesutiksiu. Tikrai nesijauciu blogai, pazeminta, neapgaudineju nei saves nei kitu kad man gerai, nes man ir yra gerai, tikrai nesvajojau kuo greiciau isteketi..oi ne pavadinciau ne "isteketi", o gauti zmonos statusa.

Mes iskarto kurem seima, viska darem kaip seima. pas mus visda MES o ne tu ir as... O iforminam santykius tada, kai tikrai galim sau tai leisti patys - pasidaryti grazia svente. Taip pat planuojam ateityje tureti vaikuciu...

Taip galvoju ir apie savo pazistamas ar drauges. Nei vienai nebuvo bloga, nei viena nesvajojo, kad kuo greiciau isteketi.

Atsakyti
NESUTINKU SU Ieva S!!! schmoll.gif

Kai praejus pusmeciui po vedybu jau buvo tvarkomi skyrybu popieriai, advokate "paguode", kad pagal statistika issiskiria daugiau nei puse visu susituokusiu poru. Dabar, kiek man zinoma, si statistika yra dar ziauresne wink.gif Taigi, skyrybos tampa naturaliu dalyku.

Dazniausiai zmones, kurie iki vestuviu gyvena kartu, dar susilaiko nuo vaiku. Ir jeigu gyvenimas nenusiseka, issiskirsto ir toliau kuria gyvenimus su labiau tinkanciais zmogeliukais. Po santuokos vaikai yra naturalus dalykas, kuris labiausiai ir nukencia del tevu neteisingo pasirinkimo. Taip, kad gal geriau iki vestuviu issiaiskinti, ar tinkate vienas kitam, kol dar nera ko iskaudinti?

Geresnis vienas kito iprociu pazinojimas (kas imanoma tik gyvenant kartu) vestuves padaro tik asmenine svente, po kurios tesiasi iprastas gyvenimas. Taip isvengiama traumos, kuri buna po medaus menesio, kai pamatai, kad tavo isrinktasis - visai ne tobulas, o galbut net ir visiskai netinkantis tau...

As uz gyvenima kartu iki vestuviu! O vyrai, kurie vengia vestuviu... O jie vyrai? wink.gif

Atsakyti
iš statistikos: ilgai draugavusios, bet negyvenusios kartu poros išsiskiria kas antra;
deja, bet faktas graži draugystė retai būna gražios šeimos pagrindas, jei du žmonės gyvena kartu, visur viską daro kartu, visur būna ne aš ir tu, o MES, tai ir susituokus lieka Mes, o padraugavę - susituokę ir... lieka aš ir tu ir kartais MEs, bet jau taip retai..., o jei gyveni su žmogum ir matai, kad jis mato tik save ir tave, o ne jus, tai niekas nepasikeis ar jūs susituoksit, ar jūs būtumėt susituokę nepagyvendami kartu paprasčiausiai tai ne jūsų antroji pusė tik ne visi tą nori suvokti. Ai prirašiau daug gal kas ką ir supras:)
Atsakyti
ir dar dėl 99,99 procentų, jau matau tris moteris tai neigiančias, taigi niekaip neįmanoma teigti apie 99,99 procentus tylinčių ir kenčiančių moterų.
nekuklus klausimas Ievai, nenori gali neatsakyti, bet ar nebūsi nukentėjus nuo ne tau skirto vyro?
Atsakyti
ir dar dėl 99,99 procentų, jau matau tris moteris tai neigiančias, taigi niekaip neįmanoma teigti apie 99,99 procentus tylinčių ir kenčiančių moterų.
nekuklus klausimas Ievai, nenori gali neatsakyti, bet ar nebūsi nukentėjus nuo ne tau skirto vyro?
Atsakyti