Įkraunama...
Įkraunama...

Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu?

QUOTE(zuika/puika @ 2005 10 29, 10:51)
As irgi pritariu, kad iki vestuviu BUTINA pagyventi kartu. Mes pries vestuves jau 4 metus gyvenom kartu.

Nematau jokios BUTINYBES schmoll.gif isvis, kas cia per pasakymai: BUTINA
Nu netgi butina... unsure.gif jeigu tu man duosi garantija, kad TIK pagyvenus kartu as niekada su Savuoju neissiskirsiu, tai tada butu BUTINA, o dabar... g.gif
Atsakyti
sveikutes!
noreciau ir as pasipasakot blush2.gif
savo vyra pazinojau 2metus( buvom paprastais pazistamais)...pskui kazko tai pastebejom vienas kita thumbup.gif pradejom draugaut, o jau po puses metu draugystes pradejom kartu gyvent blush2.gif wub.gif o dar po 1.5metu susituokem 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tunacka @ 2005 10 29, 13:50)
Nematau jokios BUTINYBES  schmoll.gif  isvis, kas cia per pasakymai: BUTINA
Nu netgi butina... unsure.gif jeigu tu man duosi garantija, kad TIK pagyvenus kartu as niekada su Savuoju neissiskirsiu, tai tada butu BUTINA, o dabar... g.gif

as tai pvz si zodeli BUTINA pakeisciau i PATARTINA blush2.gif
Atsakyti
Mes 5 ir dabar esu isitikinus,kad po vestuviu bus viskas taip pat.Ta prasme,kad per tiek laiko zmogus parodo savo tikra as.As irgi pritariu,kad verta pagyvent.Tik nereikia uztest.Viskiek kiekviena nori kazkada isteket.
Atsakyti
QUOTE(zuika21 @ 2005 10 29, 23:48)
as tai pvz si zodeli BUTINA pakeisciau i PATARTINA blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2005 10 29, 09:51)
As irgi pritariu, kad iki vestuviu BUTINA pagyventi kartu. Mes pries vestuves jau 4 metus gyvenom kartu.

na tai kad jus gyvenat pries vestuves kartu dar nereiskia akd visiems tai butina,as ovz nepritariu,nu bent jau nesakau kad BUTINA,juk senoveje,musu tevu laikais niekas iki vestuiu negyvendavo kartu o statistika rodo kad skyrybu buvo daug maziau,o dabar gyvenk negyvenk Lietuvoje kas 3p[ora issiskyria unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplauke @ 2005 11 06, 18:11)
na tai kad jus gyvenat pries vestuves kartu dar nereiskia akd visiems tai butina,as ovz nepritariu,nu bent jau nesakau kad BUTINA,juk senoveje,musu tevu laikais niekas iki vestuiu negyvendavo kartu o statistika rodo kad skyrybu buvo daug maziau,o dabar gyvenk negyvenk Lietuvoje kas 3p[ora issiskyria unsure.gif

bet senoveje skyrybos buvo didziausia nuodeme, musu proteviai buvo dideli katalikai, labai bijodavo Dievos ir t.t. Kad jie nesiskirdavo, tai neirodo, kad jie buvo laimingi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 11 06, 19:15)
bet senoveje skyrybos buvo didziausia nuodeme, musu proteviai buvo dideli katalikai, labai bijodavo Dievos ir t.t. Kad jie nesiskirdavo, tai neirodo, kad jie buvo laimingi  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
nemanau kad geriausia lyginti su senove, nes tada ir žmonės ne iš meilės tuokėsi... ir skyrybos nebuvo toleruojamos...
mano mama kai išsiskyrė su sesers tėvu, tai oi kaip visi kalbėjo ir čia kaip kažkokia sensacija ir blogybė buvo...
Atsakyti
Na, mes kartu gyvename jau daugiau nei metus...tik nežinau ar tokį gyvenimą galima vadinti gyvenimu kartu atskleidžiant visas charakterio ypatybes, nes gyvename su tėvais. Mums buitinių rūpesčių beveik nėra, viskuo rūpinasi mama. Man dažnai laiko trūksta, o kartais net ir noro...Tai kadangi mūsų asmeninė erdvė, kurią galime tvarkyti beveik kaip norime, apsiriboja vienu kambariu, tai nžn...Šiaip aš gaminti nemoku, skalbti su skalbimo mašina niekada neteko, todėl, manau, kad gyvenant atskirai nuo tėvų tikrai teks gerokai gludinti aštrius kampus...
O šiaip Jūs tokį gyvenimą su mylimuoju laikote tikru ar kažkokiu kitokiu - daliniu (ar dar kaip)?aš nžn kaip jį įvardinti 8(
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2005 11 06, 18:04)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
nemanau kad geriausia lyginti su senove, nes tada ir žmonės ne iš meilės tuokėsi... ir skyrybos nebuvo toleruojamos...
mano mama kai išsiskyrė su sesers tėvu, tai oi kaip visi kalbėjo ir čia kaip kažkokia sensacija ir blogybė buvo...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
na kad siu laiku su senove lyginti negalima tai jau tikrai...juk viskas tada kitaip buvo...
o ar gyveni kartu ar ne, tikrai nenulems ar issikirsi ar ne..
siaip manau pagyventi kartu gal ir gerai, tada pradedi geriau suprasti vienas kita, prisitaikyti ismoksti...

bet cia kiek zmoniu tiek nuomoniu!
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2005 11 06, 23:51)
Na, mes kartu gyvename jau daugiau nei metus...tik nežinau ar tokį gyvenimą galima vadinti gyvenimu kartu atskleidžiant visas charakterio ypatybes, nes gyvename su tėvais. Mums buitinių rūpesčių beveik nėra, viskuo rūpinasi mama. Man dažnai laiko trūksta, o kartais net ir noro...Tai kadangi mūsų asmeninė erdvė, kurią galime tvarkyti beveik kaip norime, apsiriboja vienu kambariu, tai nžn...Šiaip aš gaminti nemoku, skalbti su skalbimo mašina niekada neteko, todėl, manau, kad gyvenant atskirai nuo tėvų tikrai teks gerokai gludinti aštrius kampus...
O šiaip Jūs tokį gyvenimą su mylimuoju laikote tikru ar kažkokiu kitokiu - daliniu (ar dar kaip)?aš nžn kaip jį įvardinti 8(

na kaip vadinti toki gyvenima nemanau kad turi buti svarbu!!!
bet tau kartais negeda, kad uz tave viska daro kiti? nu zinok pasakyti kad neoku valgyti daryti ar neskalbus su skalbimo masina, tai tikrai nedrysciau...na nebent tau 12metu!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 11 07, 16:00)
na kaip vadinti toki gyvenima nemanau kad turi buti svarbu!!!
bet tau kartais negeda, kad uz tave viska daro kiti? nu zinok pasakyti kad neoku valgyti daryti ar neskalbus su skalbimo masina, tai tikrai nedrysciau...na nebent tau 12metu!

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti