Įkraunama...
Įkraunama...

Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu?

QUOTE(kikutis @ 2005 09 08, 23:18)
Bet santuoka mums padejo atnaujinti musu bendra gyvenima ir dabar gyvenam kaip du besiburkuojantys balandeliai.

linkiu, kad taip butu ir ateityje, bet ... kartais, atrodo pardedi isnaujo, gerai buna, o po kiek laiko vel viskas griuva. tada ieskai kaip vel atnaujinti santykiu, ir vel viskas isnaujo. Tik geras periodas trumpeja. Nu bet jums bus viskas ciki drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes gyevnti kartu pradėjome labai greitai, gal po šešių mėnesių...Jis išvažiavo į Italija vasarai padirbėti, buvom pradraugavę tris mėnesius, kai gryžo po dviejų mėnesių vakarais iš mano kamabario jam išeiti vis buvo sunkiau, pasilikdavo nakvoti vis dažniau, kol galiausiai pamatėm kad tik jo daiktai liko jo kambarį, o jis gyvena jau pas mane... biggrin.gif Jau rimtai su visais daiktais jis persikraustė po kelionės į ameriką dar kitą vasarą, tiesiog grįžo pas mane, o ne į savo kambarį...Aš čia apie kambarisu šneku todėl, kad mes pradžioj gyvenom bendrabutį...O po dviejų draugystės metų nusipirkom bendrą butą, o po trijų su puse draugystės metų susituokėm....Džiaugiuosi su juo pagyvenusi prieš tai, nes buvo oi kokių krizių, galvojom viskas, eisim skirtingais keliais, bet išbridom iš jų, dabar rečiau pykstamės, praėjom tą nerealių barnių etapą.... thumbup.gif
Atsakyti
Mes padraugave 6men.isvykome i Anglija.Nuo tada ir pradejome gyventi kartu.Pamenu,kai pirma karta gryzome i Lietuva pailseti,iskilo klausimas,o kaip dabar bus su miegojimu? biggrin.gif Bet nesusidurem su sunkumais.Tiesiog viena vakara pas mane,kita pas ji.Mano tevai juokaudavo,sakydavo,kaip cia jus vadinti...sugulovais ,nes vestuviu dar kolkas nematom,bet kartu jau susimete apatini trikotaza biggrin.gif biggrin.gif Na o veliau buvo suzadetuviu ziedas,ir galiausiai vestuves wub.gif
Atsakyti
mes pradejome gyventi po2.5m ir iki vestuviu pragyvenome 6m. wub.gif
Atsakyti
Matyt mudu senamadiski... iki vestuviu kartu negyvenom, bet susitikdavom kiekviena diena...Taip draugavom 2,5 metu...
Atsakyti
Kartu apsigyvenom po 10 dienų, praleistų kartu ax.gif T.y. po atostogų, per kurias susitikom gyvai..
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2005 10 01, 00:53)
Kartu apsigyvenom po 10 dienų, praleistų kartu  ax.gif T.y. po  atostogų, per kurias susitikom gyvai..

nunieko sauir drasa blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 10 01, 20:00)
nunieko sauir drasa blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

biggrin.gif Tai todėl kad jis kitam pasaulio krašte gyvena, neišeitų kas savaitgalį į pasimatymus lakstyti blush2.gif

Tuoj metai, kaip laimingai vedę wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virdzinija: 02 spalio 2005 - 15:33
manyciau pagyventi kartu iki vestuviu butina, nes viena kai tu draugauji ir tik susitikineji, o kita kai gyveni(uzpuola buitis ir kt. niekai blink.gif ) mudu ii vestuviu padraugauvom 7 metus is kuriu vienerius pragyvenom kartu.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2005 10 07, 08:49)
manyciau pagyventi kartu iki vestuviu butina, nes viena kai tu draugauji ir tik susitikineji, o kita kai gyveni(uzpuola buitis ir kt. niekai blink.gif ) mudu ii vestuviu padraugauvom 7 metus is kuriu vienerius pragyvenom kartu.

pritariu! drinks_cheers.gif gyvenant kartu buitis parodo savo biggrin.gif man, bent jau, daug dalyku pradzioj erzino, jei buciau tai po vestuviu pamacius, labai nusivylus buciau... cry.gif
Atsakyti
Mes iki vestuvių išdraugavom 4,5 metų ir tiek metų kartu ir pragyvenom. Buvom abu studentai ir gyvenom bendrabuty. Tai kažkaip netyčia labai greitai nuo mūsų draugystės pradžios persikrausčiau pas jį blush2.gif Tik daiktai manąjam kambary buvo likę smile.gif Nežinau kodėl, bet nuo pat pradžių jis man kėlė didelį pasitikėjimą ir tikrumo jausmą, jog tai mano žmogus ax.gif Aš irgi pritariu, kad pagyventi kartu būtina, nes žmonės turi apsigludinti. O iš karto po vestuvių apsigyvenus kartu, gali būti didelis nusivylimas, iškilus nesutarimams dėl buities. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2005 10 07, 08:49)

QUOTE(purlina @ 2005 10 28, 08:30)
Mes iki vestuvių išdraugavom 4,5 metų ir tiek metų kartu ir pragyvenom. Buvom abu studentai ir gyvenom bendrabuty. Tai kažkaip netyčia labai greitai nuo mūsų draugystės pradžios persikrausčiau pas jį  blush2.gif Tik daiktai manąjam kambary buvo likę  smile.gif Nežinau kodėl, bet nuo pat pradžių jis man kėlė didelį pasitikėjimą ir tikrumo jausmą, jog tai mano žmogus  ax.gif Aš irgi pritariu, kad pagyventi kartu būtina, nes žmonės turi apsigludinti. O iš karto po vestuvių apsigyvenus kartu, gali būti didelis nusivylimas, iškilus nesutarimams dėl buities. verysad.gif

As irgi pritariu, kad iki vestuviu BUTINA pagyventi kartu. Mes pries vestuves jau 4 metus gyvenom kartu.
Atsakyti