Kol negyvenom kartu - atrode, kad kai pradesim gyvent, tai ir toliau viskas bus taip pat grazu kaip ir susitikinejant savaitgaliais.. Deja... Ir mes gludinam kampus
Musu gyvenimas kartu prasidejo ne Lietuvoj... Ten ir viskas atrode kitaip.. Kai grizom namo i Lietuva, daug kas pasikeite... Pasakysiu tik, kad buna visko, bet imanoma susitvarkyt.Kalbam apie vestuves kita vasara... Todel manau, kad dar pakankamai daug laiko apsislifuoti, tuo labiau, kad jau nuo sausio gyvenam kartu.. Laikausi tos nuomones, kad pries vestuves pagyvent kartu netgi privaloma..

QUOTE (ramintagirl @ 2004 08 10, 17:16) |
Kol negyvenom kartu - atrode, kad kai pradesim gyvent, tai ir toliau viskas bus taip pat grazu kaip ir susitikinejant savaitgaliais.. Deja... Ir mes gludinam kampus ![]() |
Sutinku, kad kartu pagyvenus iki vestuviu geriau pazysti zmogu (sunku juk apsimetineti kiekviena diena 24 val.

mes irgi gyvename kartu, ir vestuves dar tik bus
tikiuos:)
is pradziu gal buvo ir sudetinga, taciau dabr viskas gerai:) aisku, visko buna, tenka kampais apsibaxnot
na ir siaip apsibadzius vienas kito spygliukus nulauzyt
bet taip taip, manau jog jeigu yra noras buti kartu, tai atsiranda ir budai kaip iveikti ar isvengti nemalonumu ar barniu
ar gyventi kartu pries vestuves ar , cia kiekvieno apsisprendimo reikalas.

is pradziu gal buvo ir sudetinga, taciau dabr viskas gerai:) aisku, visko buna, tenka kampais apsibaxnot

ar gyventi kartu pries vestuves ar , cia kiekvieno apsisprendimo reikalas.

mes gyvenom kartu iki vestuviu gal 10 men. daugiausiai konfliktavom gal koki 3-4 men.
bliaudavau virtuvej pasislepus, kaip pas mama noriu
ir atrodo, kad zmogu su visais jo iprociais jau gerai pazisti, nes daznai budavom viens pas kita namuose, keliaudavom kartu, bet bendra nuolatine tvarka ivesti yra atskiras dalykas. vis tiek kampus slifuot reikejo.
siaip galvoju,kad man geriau butu pradeti gyventi kartu po vestuviu
kitaip vestuves patampa netokiu reiksmingu ivykiu, po kurio viskas totaliai keiciasi. tiesiog - svente. galbut kai kuriais atvejais vestuves reiskia ir isipareigojima, bet musu atveju ir taip buvo aisku, kad tuoksimes ir busim kartu ilgai ilgai. gyvenom kartu ne pabandymui, o todel, kad ... nenorejom laukti tu 10 men iki vestuviu ir buti kiek imanoma daugiau kartu.
o del itakos skyryboms, tai manau, kad individualu.. siaip teigiama, kad kaip tik didesne skyrybu tikimybe poroms, gyvenusioms kartu, bet mano supratimu, cia daug veiksniu itakoja

siaip galvoju,kad man geriau butu pradeti gyventi kartu po vestuviu

o del itakos skyryboms, tai manau, kad individualu.. siaip teigiama, kad kaip tik didesne skyrybu tikimybe poroms, gyvenusioms kartu, bet mano supratimu, cia daug veiksniu itakoja

O mes kartu gyvenom 6 metus.
Kadangi sugyvenom labai draugiškai, tai po 6 metų ir susituokėm.
Dabar gyvenam sau puikiai ir vargo nematom. Puikus tas mano vyrukas, jei pakelčiau ant rankų nešiočiau
Kadangi sugyvenom labai draugiškai, tai po 6 metų ir susituokėm.
Dabar gyvenam sau puikiai ir vargo nematom. Puikus tas mano vyrukas, jei pakelčiau ant rankų nešiočiau

As irgi labai pritariu pagyvenimui kartu. Mane tai isgelbejo nuo vienos nevykusios santuokos, nors buvo kartu pragyvene daugiau nei 2 metus, o pries tai dar gal metus draugave. Uztat dabar turiu pakankamai patirties ir su dabartiniu vyru beveik jokiu "slifavimu" nera
Jam tai irgi "antras kartas", todel jau sugebam kita zmogu priimti su visais jo "noriu" ir "tingiu"
Gyvenimas kartu ismoko tolerancijos...
Ir siaip, cigaretes ir alkoholis draudziami iki 18 metu, o as dar ir "zenytis" (ir vaikus gimdyt) uzdrausciau jaunesniems nei 25 metu
Gyvent kartu - prasom, bet seimai kurti reikalingas brandumas ir gebejimas pasirupinti (taip pat ir materialiai) savimi ir palikuonimis...

Ir siaip, cigaretes ir alkoholis draudziami iki 18 metu, o as dar ir "zenytis" (ir vaikus gimdyt) uzdrausciau jaunesniems nei 25 metu

Reikia, oij kaip reikia pagyventi kartu. Ir taip oat reikia daug myletis, labai daug.
Kai as buvau jauna ir kvaila per visa savo pilva, sakydavau, kad reikia teketi skaisciai. Buvo toks vienas vaikinukas, ruosemes tuoktis, kita diena turejom nesti pareiskimus, ir "netyc", ivyko tai kas ivyko. Kita diena as pasakiau kad skauda galva ir nenunesem. Po keliu savaiciu as nuo jo pabegau, taip ir nenunesus pareiskimu, nes lovoje buvo man tragedijaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
.
dabar su busimu vyru pragyvenom 1,9 m., tam kad isitikinciau ne tik ar jis man tinka buityje, bet ir lovoje
Kai as buvau jauna ir kvaila per visa savo pilva, sakydavau, kad reikia teketi skaisciai. Buvo toks vienas vaikinukas, ruosemes tuoktis, kita diena turejom nesti pareiskimus, ir "netyc", ivyko tai kas ivyko. Kita diena as pasakiau kad skauda galva ir nenunesem. Po keliu savaiciu as nuo jo pabegau, taip ir nenunesus pareiskimu, nes lovoje buvo man tragedijaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dabar su busimu vyru pragyvenom 1,9 m., tam kad isitikinciau ne tik ar jis man tinka buityje, bet ir lovoje

QUOTE (Šypsena @ 2004 08 11, 09:27) |
Reikia, oij kaip reikia pagyventi kartu. Ir taip oat reikia daug myletis, labai daug. Kai as buvau jauna ir kvaila per visa savo pilva, sakydavau, kad reikia teketi skaisciai. Buvo toks vienas vaikinukas, ruosemes tuoktis, kita diena turejom nesti pareiskimus, ir "netyc", ivyko tai kas ivyko. Kita diena as pasakiau kad skauda galva ir nenunesem. Po keliu savaiciu as nuo jo pabegau, taip ir nenunesus pareiskimu, nes lovoje buvo man tragedijaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() dabar su busimu vyru pragyvenom 1,9 m., tam kad isitikinciau ne tik ar jis man tinka buityje, bet ir lovoje ![]() |

As galvoju, kad paguleti nebutinai gyventi kartu reikia...Na mes negyvename kartu , bet matomes savaitgaliais, na tai tikrai ja uzinau jo gerybes ir nesu jau skaisti

QUOTE (Šypsena @ 2004 08 11, 07:27) |
dabar su busimu vyru pragyvenom 1,9 m., tam kad isitikinciau ne tik ar jis man tinka buityje, bet ir lovoje ![]() |
O as tuo isitikinau vos savaite su tada dar busimu vyru pagyvenus (va ka reiskia patirtis

Matai, kai gyveni kartu, tai matai kaip daznai reikia, kokios ivairoves trokstama, kada reikia. O kai susitinki savaigaliais, ar atostogauji kartu, tai zinoma, kad norisi, nes buti issiiges ir zinai, kad kuri tai laika vel nebus sex.

QUOTE (Šypsena @ 2004 08 11, 09:34) |
Matai, kai gyveni kartu, tai matai kaip daznai reikia, kokios ivairoves trokstama, kada reikia. O kai susitinki savaigaliais, ar atostogauji kartu, tai zinoma, kad norisi, nes buti issiiges ir zinai, kad kuri tai laika vel nebus sex. ![]() |
Tai mes tris menesiu pagyvenom kartu ir man tiek pilnai uzteko....kad suprasciau koki lytini gyvenima jis isivaizduoja

Tai viskas OK
. Jus tik nepagalvokis kad 1,9 m. as gyvenau tam, kad isitikinciau ar tinka ar ne. Taip gavosi todel, kad pernai vasara-rudeni mes emem paskola butui pirkti, o po to nuratem laukti vasaros. O triju menesiu pilnai ir man butu uzteke. As tik sakau, kad butinai reikia pagyventi, paeksperimentuoti nors kuri laika, o ne aklai pulti ir bandyti laime, kaip kad as vos nepadariau