QUOTE (Šypsena @ 2004 08 11, 09:53) |
Tai viskas OK ![]() ![]() |
As ta inerneta arba uzmusiu arba uzmusiu

IKI mergaites ju mano mielosios! Davai daom kada ziema, kai jau uzsibaigs vestuviu maratonas dideli dideli mergvakari!

Na mes negyvenome iki vestuviu kartu (ir manau kad atskirai ir paskutini menesi iskesim
). Beto ir nenoreciau
Kam romantiskus pasimatymus, jaukius pasisedejimus, trumpas atostogas kartu iskeisti i buitinius dalykus?
Aisku yra gerai visapusiskai pazinti savo antra puse, taciau mano manymu bendraujant iki vestuviu butina puoseleti ir stiprinti jausmus vienas kitam, o ne bandyti iveikti buitinio gyvenimo uzgriutus sunkumus, jausmams paliekant lakti lovoje.
Mes visus seimininius sunkumus spresime jau tikroje musu SEIMOJE, o ne isivaizduojamoje

Mes visus seimininius sunkumus spresime jau tikroje musu SEIMOJE, o ne isivaizduojamoje

QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 11, 10:06) |
Davai daom kada ziema, kai jau uzsibaigs vestuviu maratonas dideli dideli mergvakari!![]() |
AS apie ta pati galvoju. Kad butu smagu susitikti. Tik as galvojau apie susitikima su antromis pusemis. Butu labai smagu

Manes niekaip is darbo nepaleidzia, nors zadejo iki pietu busiu laisva

QUOTE (Šypsena @ 2004 08 11, 15:14) |
AS apie ta pati galvoju. Kad butu smagu susitikti. Tik as galvojau apie susitikima su antromis pusemis. Butu labai smagu ![]() ![]() Manes niekaip is darbo nepaleidzia, nors zadejo iki pietu busiu laisva ![]() |
O kam tos antros pusės?

QUOTE (kava @ 2004 08 11, 15:18) |
O kam tos antros pusės? ![]() ![]() |
Teisingai

QUOTE (Vilmux @ 2004 08 11, 13:09) |
Na mes negyvenome iki vestuviu kartu (ir manau kad atskirai ir paskutini menesi iskesim ![]() ![]() ![]() |
O manai, kad po vestuviu romantiskas pasimatymas jau nebeimanomas? Be to, jausmus stiprinti kaip tik ir reiketu buities apsptyje, nes butent cia jie dazniausiai ir nublanksta

QUOTE (Vilmux @ 2004 08 11, 15:22) | ||
Teisingai ![]() ![]() ![]() |
as irgi sakau, kad pirmaji musu pasimatyma, bet natru pusiu reikia padaryti! Jeigu tiksim tai antraji su antromis, gal ir treciomis (turiu omeny vaikus

QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 11, 15:30) |
as irgi sakau, kad pirmaji musu pasimatyma, bet natru pusiu reikia padaryti! Jeigu tiksim tai antraji su antromis, gal ir treciomis (turiu omeny vaikus ![]() |
Davai! Mane galite įtraukti į sąrašus

neblogai būtų
įrašykit ir mane, man tiks ir Kaunas ir Vilnius

Na, jus cia jau masinius mergvakarius organizuoti pradejot (beje, mano tikrasis mergvakaris laukia rytoj....
), o as vis dar noreciau isiterpti apie ta gyvenima kartu. Paskaicius jusu patirti, tai turbut galiu jaustis jau gana didele eksperte siuo klausimu
Isteku uz savaites, o gyvenimo kartu istorija butu tokia:
Draugaujam virs septyniu metu.. Buvo pusantru metu kartu daug daug laiko Kaune, bet gyvenant atskirai; tada trys metai kancios Kaunas-Vilnius savaitgaliais susimatant (ir zinot, per tuos 4,5 metu mes nebuvom nei karto susipyke, bet koki neaiskuma, ginca issiaiskindavom, issinekedavom, be jokiu pykciu); po to ir jis atvaziavo i Vilniu, pradejom gyvent kartu ir prasidejo.. Desnis. Pasirodo, visom taip buvo, bet man atrode, na, kaip ir tragedija: tokie idealus santykiai staiga virsta apsikandziojimais vos ne kiekviena vakara arba del buities, arba elementariai del to, kad grizti namo pavarges, o dar jeigu parsinesi is darbo rupescius, ant ko issilieji? aisku, ant to zmogaus, kuris yra salia.. Ir jam taip pat turbut gaunas. Ir nors protu suvoki, kad visi dideli pykciai del maziausiu smulkmenu, kad to neverta imt i sirdi, - kai ta smulkmena vel istinka, nieko negali padaryt.. susinervini, jis susinervina del to, kad tu be reikalo susinervinai, tada tu susinervini del to, kad jis taves neguodzia, o pats pyksta ir t.t. ir t.t.. Pasaka be galo.
Krize kaip tokia prasidejo kokius metelius pagyvenus, o savo pika buvo pasiekus praeita rudeni.. Cia gal jau kita tema ir dar vienas sutapimas, bet taip buvo. Ir nors niekad netikejau ir visada sakiau, kad ta "7 metu krize, kai arba skirtis, arba zenytis" yra visiska nesamone, paciai taip buvo..
Ir mano draugei buvo (issiskyre netiketai su darugu likus keliom dienom iki 7 metu jubiliejaus), ir turbut ne vienai is jusu.. Pasirodo, racijos yra, nors ir kaip butu keista ar liudna
Bet geriausia yra tai, kad krizes baigiasi. Ypac jei jos baigias laimingai
Tai va. Gruodzio 17 jis man pasipirso
, pradejom planuot viska.., toks geras jausmas, toks suartejimas santykiuose ir visos problemos atrodo nebaisios, ir toj buity jau apsislifavom - juk 3 metai per ilgas laiko tarpas, kad vis dar daznai atrastum ka nors naujo
Labai tikiuos, kad sunkiausia jau praeity ir kad viskas bus tik gerai.
turiu begt, gal dar velaiu parasysiu...

Draugaujam virs septyniu metu.. Buvo pusantru metu kartu daug daug laiko Kaune, bet gyvenant atskirai; tada trys metai kancios Kaunas-Vilnius savaitgaliais susimatant (ir zinot, per tuos 4,5 metu mes nebuvom nei karto susipyke, bet koki neaiskuma, ginca issiaiskindavom, issinekedavom, be jokiu pykciu); po to ir jis atvaziavo i Vilniu, pradejom gyvent kartu ir prasidejo.. Desnis. Pasirodo, visom taip buvo, bet man atrode, na, kaip ir tragedija: tokie idealus santykiai staiga virsta apsikandziojimais vos ne kiekviena vakara arba del buities, arba elementariai del to, kad grizti namo pavarges, o dar jeigu parsinesi is darbo rupescius, ant ko issilieji? aisku, ant to zmogaus, kuris yra salia.. Ir jam taip pat turbut gaunas. Ir nors protu suvoki, kad visi dideli pykciai del maziausiu smulkmenu, kad to neverta imt i sirdi, - kai ta smulkmena vel istinka, nieko negali padaryt.. susinervini, jis susinervina del to, kad tu be reikalo susinervinai, tada tu susinervini del to, kad jis taves neguodzia, o pats pyksta ir t.t. ir t.t.. Pasaka be galo.
Krize kaip tokia prasidejo kokius metelius pagyvenus, o savo pika buvo pasiekus praeita rudeni.. Cia gal jau kita tema ir dar vienas sutapimas, bet taip buvo. Ir nors niekad netikejau ir visada sakiau, kad ta "7 metu krize, kai arba skirtis, arba zenytis" yra visiska nesamone, paciai taip buvo..

Tai va. Gruodzio 17 jis man pasipirso

turiu begt, gal dar velaiu parasysiu...
Labas,pries tris savaites sumainem aukso ziedus,iki santuokos draugavom 10 metu,o kartu gyvenom 3.5 metu.Patarimas galvojanciom.kad tikrai reiketu iki santuokos pagyvent kartu,nes kiekvienas is musu turim visokiu nukrypimu...