QUOTE(ingulex10 @ 2014 06 07, 12:15)
sveikos,merginos,niekas bent jau man negereja,tik dar labiau nervas ima:(ar girdejot ka nors apie kosmoenergetika?radau narsydama po interna,tipo nuima visas bedas,ir tame tarpe musu:)kaina seanso keturiasdesimties min,penkiasdesimt litu,ar kuri bandet,tipo nereikia su juo susitikt tik paskambini ir pasakai beda,jis per atstuma tai daro,vytautas milius lyg...jau manau kad reik bandyt,nes kitaip bus liudna:) 

Tik pinigu neleiskit

QUOTE(maja23 @ 2014 06 08, 13:55)
Man irgi visai blogai, su virskinimu nebesusitvarkau,galva pradejo suktis, silpna, pastoviai pykina,nuotaikos nera, liudna, nors ir bandau apie bloga savijauta negalvoti, ji vistiek bloga. atsibodo taip gyventi uzeina blogumai atrodo nusibaigt butu geriausia,kaip pavargau kovoti,kai aplinkiniai nesuvokia to.. bet sunkiausia kovoti su savim, viska jausti ir nesuvokti kas darosi. Daktarai apeiti rezultato nera, kur detis tokiom kaip mum? kaip gyventi??? Visiskai paluzau, ka as papasakosiu savo vaikam jei tokiu turesiu apie jaunyste.. o jei mano vaikai taip kankinsis..
Ar statet lasaline? Praplaukit krauja su ja nors pirvaciai-kitaip galit ir nesusitvarkyti su virskinimu.