Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų dovana sau - gražus kūnas

Labas rytas!

QUOTE(trysduvienas @ 2015 09 04, 16:37)
Man po gimdymo didzioji dalis kilogramu gan lengvai ir greitai nukrito. Bet va liko tie keli "tikrieji" ir ne is vietos schmoll.gif tai nuo savaites pradzios kazkaip susiemiau, pradejau rasytis ka valgau kiekviena diena - ir pamaciau kodel tas svoris taip nekrenta, atrodo nieko daug nevalgau bet tai sausainukas, tai sumustinukas ir prisikaupia per diena blink.gif uzsibreziau bent 2 kartus per diena (su mazu lelium ne visada daugiau iseina) ramiai pavalgyt normalaus, silto, sveiko maisto, sausainius/saldainius pakeiciau riesutais ir vaisiais, na ir atsisakiau padazu bei baltos duonos. Svoris krenta labai letai, bet tikiuosi, kad letai nukrites ir nesugrys biggrin.gif

Labai teisingai. Letai, sveikai, bet tikekimes uztikrintai. thumbup.gif

QUOTE(*AS* @ 2015 09 07, 08:25)
Sveiki:) ir as jungiuosi prie Jusu, noriu iki Kaledu pamesti mazdaug 20 kg, gal man pavvyks

Sveika prisijungusi. Daug, bet tikrai imanoma 4u.gif

QUOTE(trysduvienas @ 2015 09 07, 10:41)
Sveikos, kaip savaitgalis praejo? 4u.gif

As irgi padauginau. Sese grizo is Anglijos. Tai vienas vakaras kavineje, kita vakara gimtadieni sventeme ir t.t.

As asmeniskai labai daug vaikstau. TIkrai nuolat judu, ir namuose nenusedu vietoje. Bet va valgau, tai tikrai per daug. Keista. Anksciau nei tiek saldumunu nenorejau ir valios daugiau turejau... O dabar atrodo nu noriu negaliu ir nusileidziu...

Kita savaitgali grizta kita sese is Anglijos, norisi graziau atrodyti, tai gal kita savaite delcios pasilaikysiu. Nes jauciuosi labai labai issiputusi. O ir vyras kelioms savaitems isvaziuos, tai tiek daug gaminti nereikes. Tikiuosi per ta laika susitvarkyti mityba ir grizti i daros kelia. Sutraukti skranduka. Grizti prie sporto.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Jeigu galima,tai ir as noreciau I Jusu saunia kompanija ax.gif NoreCIau gerus 10-12 kg nukratyti iki Kaledu.
Bet as esu ta nevykele,kuri apkeliavo jau kelias dietas doh.gif Pasilaiaku savaite-kita,numetu kelis kg ir paleidziu vadeles ir priauginu viska ka numetus ir dar pliuso atsinesu verysad.gif Nu ir ner cia ko dejuot ir skustis,o jau reik kazka su savim daryti,nes veidrodis baisunas labia jau nebegerai rodyt pradejo gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif

Po pirmo gimdymo( pries 6 metus labai sekmingai su temute damos nevalgo po 6 numeciau 15 kg) viskas sekes geriau , o vat po antro ir pastrigau su savo lasiniais baisuoklais ir bevaliu kunu doh.gif

Taigi,su sia diena 84 kg ir 175 ugis. Reikia butinai iki Kaledu nurident bent jau 10 kg. Tada jau bent I zmogu darysiuos panasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tai tiek ''trumpai''apie save 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
Mergaites,o prisidavimo yra diena? ar reik prisiduoti?

Ir ar reikia rasyti meniukus?

Jeigu nieko blogo,tai as bandsiu rasyti. Man taip geriau,lengviau matyti savo klaidas 4u.gif
Atsakyti
siandien meniu:

sausi pusryciu dribsniai su liesu pienu
dvi neperdideles kriauses
sauja mazu pomidoriuku
virtu darzoviu lekste

ir daug vandens
Atsakyti
Labas, na va ir dauges cia musu po truputi 4u.gif

Pasidalinkit kas ka megstat valgyt tokio lengvo... ar kokiu sveikesniu uzkandziu. Nebeturiu fantazijos, valgau ta pati per ta pati biggrin.gif

O siaip galetumem prisiduot svori kazkuriom dienom. Pagirtumem ir pabartumem viena kita biggrin.gif
Atsakyti
Laba visoms. Man baisus pms, visko noriu, visa laika alkana ir be proto daug noriu blink.gif

Tikiuosi viskas tuoj nurims.

Del meniuku, tikrai neprivaloma manau, bet kas nori gali rasyti. Del prisidavimu galima visoms kurios nors dienos ryta. Pvz penktadieni raudonomis raidemis cia parasyti, kiek per savaite ir skliausteliuose kiek is viso numete. Bet tikrai nebus ismetinejama uz neprisidavimus ir t.t.

Zodziu jokios prievartos, nejaukumo, laisvai, graziai, lengvai lieknejam.

Del maisto, man labiausiai patinka valgyti, tai ka duodu seimai, bet nedaug. O geriausiai svoris krenta, kai pusrycius valgau normaliai, pietus irgi saikingai karsto patiekalo, o vakarienei liesa varske.
Atsakyti
Labas 4u.gif

Vat kaip fainai bigsmile.gif vakar prisilaikiau biski su maistu,tai siandien turiu grazu minusiuka bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Viva 37 82.9 ( - 1.1 kg )

Gal kas prisides I kompanija su prisidavimu? ax.gif

Tiesa, o jus nedarot iskrovos dienu? Nuo kitos savaites darysiu viena diena iskrovos 4u.gif
Atsakyti
Saunuole viva 37 thumbup.gif

Na as irgi prisiduosiu 4u.gif

Pradinis svoris: 74 kg
Praejusia savaite: -800g
Dabartinis svoris: 73,2 kg

As iskrovos dienu nedarau, per daug valgyt noriu blush2.gif biggrin.gif
O siaip dar pasidalinsiu, pusryciams megstu susiplakt kokteili is vieno nedidelio banano ir stiklines kefyro. Labai ilgai po to lieka sotumo jausmas 4u.gif
Atsakyti
Trysduvienas ach jei tureciau toki svori kaip Jusu,tai buciau pati laimingiausia bigsmile.gif

Tiesa,o koks Jusu ugis?

As tai pusryciams dazniausiai koki angliavandeni nugriebiu doh.gif ir zinau,kad cia mano pats baisumas tie visokie kepiniai ir saldumynai doh.gif Ale jis vis man koja kisa ir kisa biggrin.gif
Atsakyti
174 cm 4u.gif siaip is sono paziurejus nelabai matosi kad esu priaugusi svorio, nors siaip visada svoris budavo apie 65 kg. Ir aplinkiai tu atsiradusiu kilogramu nemato. Bet va as matau ir nepatinka man, ir kai kurie rubai jau nebe taip graziai atrodo blush2.gif

Va man irgi visokios bandeles koja kisa. Ir balta duona labai megstu. Tai keiciu juos visokiais duoniukais, grudu trapuciais arba juoda duona. Aisku cia irgi angliavandeniai, bet vis geriau nei batonas biggrin.gif
Atsakyti
Tai mes panasaus ugio. mano 175.
kadangi niekad labai kuda ir nebuvau,tai su tais 75 labai normaliai atrodziau. Ir tikrai nieks nepavadino stora schmoll.gif Ir pati jauciausi normaliai. O dabar vat tie 10 kg taip siaubingai man maiso unsure.gif Visas baisumas nusedo ant klubu ir slaunu. Ir taip man si vieta yra problemine,o dabar vat isvis viskas susedo tik I ta vieta.

Atsakyti
Ale kaip tylu unsure.gif
Kiba visos valgot lens.gif lens.gif lens.gif listen.gif
Atsakyti
Aha, valgiau picos... blush2.gif bet saikingai! biggrin.gif bet kad ir saikingai, jauciuos lyg seimynine suvalgius doh.gif ir troskina baisiai, na bent vandens daug isgersiu biggrin.gif
Atsakyti