Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų dovana sau - gražus kūnas

As tai netureciau valios tokiai grieztai dietai... blush2.gif geriau jau viska (beveik) valgysiu tik mazesniais kiekiais...
Atsakyti
QUOTE(viva 37 @ 2015 09 15, 13:52)
Labas 4u.gif
tejau pasidziaugt,kad po vakar baltymu dienos turiu -1.3 kg bigsmile.gif  bigsmile.gif
O ir tikrai alkane nebuvau,o tiek nukrito bigsmile.gif
Vakarykstis meniu:
kiausiniene su krabais+ krapais
orkaiteje kepta lasisa( be nieko)
nu kazka dar valgiau,ale pamirsau  doh.gif

Siand ien dar irgi bandysiu baltymus,ziuresiu kaip cia kas eisis g.gif  Nes vis paskaitineju,kad mergaites labia gerai meta svori su Dukano dieta. O ten vat vyrauja daugiausia baltymai ir veliasnia etape dar plius darzoves g.gif
Taigi,antra baltymu diena 4u.gif

Labai labai gerai krenta svoris su baltymu dieta. Ir as bandziusi ne karta. Tik man gal geriau baltymu vitaminu ir manau sveikiau.
Kl kas dar nieko nesiimu, vyro kelione nusikele vienai savaitei, o tada isvaziuos ilgesniam laikui nei galvojau. Tai galesiu laikytis dietos, nes nelabai bus kam gaminti. O ir vyra noretusi nustebinti po 6 savaiciu pasikeitusia figura rolleyes.gif
Atsakyti
Na, viva 37, kaip antroji baltymu diena praejo? 4u.gif
Atsakyti
Vel pas mus tuscia...
As turbut penktadieni pliusa turesiu. Kazkoks nenumalsinamas alkis kamuoja blush2.gif
Atsakyti
Pas mane irgi nezmoniskas apetitas. Ir dar norisi saldziai. Labai....
Bet su sportu reikalai tvarkosi, ketvirtas vakaras is eiles pasportuoju thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas. Svarstykles visai nedziugina, sportuoju, daug vaikstau... bet kol mitybos nesusitvarkysiu, tol rezultatu nebus. Juk 70% svorio metimo sekmes priklauso nuo mitybos.

Sestadieni ir sekmadieni vel susiejimai, kavines, tai pliusas bus. Bet nuo pirmadieno visiska ramuma ilgai ilgai. Isivaziuosiu i ritma.

Kaip baltymines dieneles, Viva?
Atsakyti
Labas 4u.gif man va toks ramus rytas, geriu arbata ir ieskau receptuku, ka skanaus ir sveiko pasidaryt thumbup.gif

Man su judejimu tai daugiau noretusi, va su mazyliu i lauka iseinam pasivaiksciot bet tik tiek.... galvoju padarysiu kokiu pratimuku, bet ir lieka tik galvoj tos mintys blush2.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Antra baltymu diena turejau 0. Jokio pliuso,bet jokio ir minuso g.gif O vat vakar visa diena laikiausi graziai,o vat vakare kepiau pyraga ir sugriesijau doh.gif Ai nu vienu zodziu... su valia ne kas pas mane lotuliukas.gif
Siandien laikausi toliau 4u.gif Nu noriu ryt nors maziuka maziuka minusiuka priduot 4u.gif
Nu reik kazkaip numest ta svori,nes vat pirkausi dzinsus ir tiekjaus I mazesnius ilist. Ale niekaip,vos isibraskinau I 31 dydi verysad.gif Ir dar tokie aptempti is tikruju unsure.gif
Atsakyti
Na as turiu vilties, kad svarstykles ryt rodys minusa, o ne pliusa biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. Pas mane 0 verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif as po pasisverimo nustebusi ir laiminga bigsmile.gif

Pradinis svoris: 74 kg
Praejusia savaite: -1,5 kg
Is viso numesta: 2,3 kg
Dabartinis svoris: 71,7 kg

Tai nebuvo ta savaite tokia baisi maisto atzvilgiu kaip man atrode, o dar pora dienu stipriai pajudejau tai isvis be reikalo nervinaus biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Aurosoma tau uz nuliuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Trysduvienas tu musu saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O as einu ant gedos stulpo su +0.2 kg verysad.gif O taip tikejaus nors kokio minsiuko su tas baltymais unsure.gif
Atsakyti