QUOTE(gluosnis @ 2014 07 23, 06:27)
Nesusikalbejimas

as supratau, kad vaikas gyvas, nelabai supratau gime ar dar ne.
Todel ir parasiau, jog viskas dar gali pasikeisti i geresne puse. Kad pasekmes sumazinti imanoma, daug padaryti imanoma. Vietoj saves ir vaiko gailejimo, ieskojimo kaltu ir priazasciu, reikia vaiko atsiprasyti ir paaiskinti situacija, vien tas duotu labai daug.
Na ten neaiskiai nupasakota, gyvas ar ne, bet as dariau prielaida, kad gimes, jei dar ne, tai jokio skirtumo, tas pat. Suprantu , ka norit pasakyti sitam poste. Bet jinai ne saves gailejo, kaip supratau, jin ieskojo info, kuri jai duotu vlities ir ieskodama atejo cia. Neaiskiai nupasakojo del to, kad irgi emocijos sugrojo, bet gi tai normalu, kai gresia toks dalykas. Kaip cia ramiai reaguot, as vistiek nesuvokiu. Man vaikui temperatura pakyla, jau sunku pasidaro su emocijom, o cia sitoks rimtas dalykas.
QUOTE(gluosnis @ 2014 07 23, 06:45)
Isgalvota, ispusta priezastis del kurios moteris supyko, isizeide ir stresavo. Taip suveike sukaupti ir daug laiko slopinti stresai. Kol nebuvo nescia, galejo tuos stresus slopinti ir laikyti, kai pastojo ar vaistu nebegalejo vartoti ar siaip jautresne tapo, bet i kazka labai stipriai sureagavo. Buvo kazkoks pykcio proverzis del situacijos, kuri netilpo galvoje, zmogus nebemate iseities, todel kraujagysle uzsikimso. Pyktis naturali nesamoninga reakcija i meiles nebuvima.
Nea, gresiantis kudikiui smegenu infarktas nera isgalvota ir ispusta priezastis, jau sito niekaip neirodysite man. Nebent priezastis ta isgalvota buvo kita.
Bet.
Pagal Jusu teorijas, as nezinau ka buciau pagimdziusi per sutverima, nes nestumas, visas tas laikas buvo klaikus. mano ex gere be perstojo, as jo ieskodavau, vel iseidavo gerti, nu ta prasme ne nuo nestumo jis pasidare toks, bet is pat pradziu buvo ir as kadangi buvau jauna
kvaila ir ne vieno vyro is arti nemacius dar, tai taip ir nervuodavausi iki negalejimo. Meiles nebuvimas yra tas dalykas, kuris eina per visa mano gyvenima, nuo pat pradziu. Netgi esu is tevo isgirdusi, kad nei jis, nei motina manes nenorejo, bet kadangi jo atsakomybes jausmas buvo stipresnis, tai jis manimi rupindavosi, o jinai iseidavo kur nors, jai virve po kaklu as buvau. Tai as nezinau kiek cia tiesos, bet turejau gimti su defektais stipriais, o defektu tera emociju skale nenormali. Mano dukra nezinau kas irgi turejo gimt, nes butent per nestuma as jauciau pykti, baime, siauba, tai buvo kosmarinis buvis plius visa liaika intoksikoze. Netgi venas pjoviausi is nevilties. O jai kas, o jai nieko. jin gyva, sveika, daug valgo, daug sprortuoja, bernai sniurais uz duru rikiuojasi, jokiu defektu, "suserga" tik tais rytais, kai nenori eiti i mokykla, kur as ja pilnai i suprantu. O siaip sveika. Nors teoriskai turejo but devyngalvis slibinas palei Viilma ir Gluosni. Kame dalykas?
QUOTE(lakmėja @ 2014 07 23, 07:33)
Amariliai daugiau pirma pradekite literaturos dometis
nenervuok, ok? nei tu zinai ka as skaitau ir kuo domiuosi nei ka, isvis pati turbut dar vis kazkam ant kaklo sedi siltai ir minkstai isitaisius, gyvenime nieko nemacius nei gero nei blogo,m nei isbandymu turejus, jausmas lyg ir vidurines dar nebaigei, bent jau pastrigus paauglystej. Pataikauji Gluosniui ir lendi siknon. Gluosnis mano charakteri seniai zino, todel ir nesiunta, mes kalbames tokiu budu kartais, kai negaliu surasyt taip, kad aplinkinem subinlaizem patiktu. Dar zodis apie mane ir pasiusiu ka nors, diareja pvz. Nes sakau, zinau kada mnirsiu ir todel sakau ka noriu. O ne ka nori, kad sakyciau, kiti. Lakmuso popierelis mat atsirado.
****, prisiveisia visokiu kur kisasi i svetimus pokalbius neprasytos. man reikejo issiaiskint, as ir aiskinuosi.
Tarp kitko, alergija zuvytei.
Mano tetos trecias vaikas, velyvas vaikas, turi alergijas viskam kam imanoma ir kam ne. Ji dvasinemis priezastimis nesidomi, nes ne jos naturai tas, zemiska moteris, mergeles zenklas, taciau mes apie tai kalbejomes, as jai nieko tokio nesakiau, bet salia pasakojimo apie mediku aiskinimus, jin man pasake: "taip yra todel, kad as negaliu su juo buti, iseinu i darba, o jam reikia manes kaip oro, jei buciau su juo, nebutu jokiu alergiju". Taip pasake moteris, niekada nesivelusi i jokius dvasingumus, tikrus ir isgalvotus. Tiesiog jin turi eit i darba, nes reik islaikyt 4 zmones, t.y. du vaikus, mama alzhaimeryje ir vyra, kuris nenori dirbti, plius skolos vel gi uz tas pacias komunalkes, tik ne tokios kaip mano, pas ja ten pora nuliu reik pridet prie kiekvienos sumos ir antstoliai daug sau pasiima. Taigi, dirbti reikia, kad butu ka valgyt paduot. Ir vistiek, be jokiu Viilmu, jin zino, ko reikia josios vaikui. Kai mociute numirs, nu cia atsiprasau uz tokius zodzius, bet kalbu apie realybe, tai bus paveldas ir ta susitvarkius gales atsimusti su skolom ir susimazint darbo kruvi, t,.y. dirbt puse dienos, taip planuoja. Kol kas yra taip kaip yra. Alergiju priezastis labai aiski.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys