Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -14

oi kiek perka, patikek. vien mano uosviene kiek pripirkus turi ir visos josios podruzkes. Paskui mano sese kaip uzkereta perka, daug zmoniu jas perka. Urmu.

Jo, pas mane neuzsistovi emocijos, net nemokeciau to padaryt ir stengdamasi.
Papildyta:
QUOTE(lakmėja @ 2014 07 23, 10:36)
kaip ta is sirdies reikia daryti, gal koki pavyzduka? atrodo visa meile vaikui duoti, bet jei tokia problema, tai tik dalelyte sirdies taip iseina, o kaip savyje pajusti kad tai dalelyte, kaip tai is sirdies padaryti?
Amariliai tu pati nusiramini, issiliedama forume, tas irgi gerai. greitai uzsiziebi ir greitai emocijas rodai. saunu kad pykti paleidi greitai, o va kiti ta pykti laiko, komentaru i savo darza nemegsta . gi visokiu zmoniu buta siam gyvenime.

as nei vienos knygso nepirkau is tavo vardintu autoriu, visu yra internete nemokamai. tai nelabai ir biznis manau mirksiukas.gif

Yra tokia knyga "5 vaiku meiles kalbos". Ja verta paskaityti ir tada zinosi, ko butent vaikui reikia, bent jau orientacija kazkokia bus, kuria kryptim. mano vaikui pvz reikia fizinio kontakto, t.y. apsikabinimu ir dovanu graziai ipakuotu be progos. Man pvz reikejo , kad kazka del manes gero padarytu ir palaikymo. Nu cia variantai is tos knygos, ten gan smulkiai aprasyta, populiariosios psichologijos stiliuku, bet vertinga, atmetus patosa, taip pat tinka ir suaugusiems zmonems.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 07 23, 11:46)
oi kiek perka, patikek. vien mano uosviene kiek pripirkus turi ir visos josios podruzkes. Paskui mano sese kaip uzkereta perka, daug zmoniu jas perka. Urmu.

Jo, pas mane neuzsistovi emocijos, net nemokeciau to padaryt ir stengdamasi.
Papildyta:
Yra tokia knyga "5 vaiku meiles kalbos". Ja verta paskaityti ir tada zinosi, ko butent vaikui reikia, bent jau orientacija kazkokia bus, kuria kryptim. mano vaikui pvz reikia fizinio kontakto, t.y. apsikabinimu ir dovanu graziai ipakuotu be progos. Man pvz reikejo , kad kazka del manes gero padarytu ir palaikymo. Nu cia variantai is tos knygos, ten gan smulkiai aprasyta, populiariosios psichologijos stiliuku, bet vertinga, atmetus patosa, taip pat tinka ir suaugusiems zmonems.

aciukas, paskaitinesiu sia knygele, gal suprasiu savo problema.
Atsakyti
Nezinau ar cia kas nors gales atsakyt i man ramybes neduodanti klausima ax.gif Viskas ivyko pries 9 metus. Atvaziavau su 3 vaikais pas vyra i uzsieni gyvent. Viskas super. Visi issiilge vieni kitu. Pagaliau seima kartu! Kita ryta po keliones atsikelus nuejau i virtuve ieskot kur cia puodukai,lekstes. Ka cia pusryciams padaryt. Vyras isejo darban. Paminesiu kad name be seimininkes gyveno dar 2 vyrai. Zodziu as atsitupus ieskau spintelej leksciu. Girdziu ieina kazkas i virtuve. Pakeliu akis ir ruosiuos jam sakyt hi. Bet! Zaibo greiciu pries man istariant hi smile.gif mano mintys galvoj sako:cia tavo antrasis vyras!!!
Nesuprantu. Kaip taip gali but? Kodel???
Atsakyti
QUOTE(loremi @ 2014 07 24, 01:25)
Nezinau ar cia kas nors gales atsakyt i man ramybes neduodanti klausima ax.gif Viskas ivyko pries 9 metus. Atvaziavau su 3 vaikais pas vyra i uzsieni gyvent. Viskas super. Visi issiilge vieni kitu. Pagaliau seima kartu! Kita ryta po keliones atsikelus nuejau i virtuve ieskot kur cia puodukai,lekstes. Ka cia pusryciams padaryt. Vyras isejo darban. Paminesiu kad name be seimininkes gyveno dar 2 vyrai. Zodziu as atsitupus ieskau spintelej leksciu. Girdziu ieina kazkas i virtuve. Pakeliu akis ir ruosiuos jam sakyt hi. Bet! Zaibo greiciu pries man istariant hi  smile.gif mano mintys galvoj sako:cia tavo antrasis vyras!!!
Nesuprantu. Kaip taip gali but? Kodel???

g.gif na ir ka pati galvoji ? Pokstauja tavo smegenine nuo issiilgimo ir tiek, kraustykites greiciau gyventi atskirai ir viskas bus gerai, jokiu kvailu minciu nebegirdesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 07 24, 02:30)
g.gif  na ir ka pati galvoji ? Pokstauja tavo smegenine nuo issiilgimo ir tiek, kraustykites greiciau gyventi atskirai ir viskas bus gerai, jokiu kvailu minciu nebegirdesi  biggrin.gif

prieš 9 metus kaip supratau, kad tai įvyko g.gif

yra nepaaiškinamų dalykų ax.gif
Atsakyti
kai gyveni su vyrais, tai bet kuriuo momentu jiems gali patemti protas, apsemti akis taip sakant, ir tas vyriskumas islenda biggrin.gif nepaisant "tik draugysciu" ir taip toliau biggrin.gif O cia dar hormonus pajuto, uzuodzia gi tatai priesinga lytis, ne tik pas zmones, pas gyvunus tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 07 24, 00:30)
g.gif  na ir ka pati galvoji ? Pokstauja tavo smegenine nuo issiilgimo ir tiek, kraustykites greiciau gyventi atskirai ir viskas bus gerai, jokiu kvailu minciu nebegirdesi  biggrin.gif

Viskas vyko pries 9m mirksiukas.gif
Niekur mes nesikraustem kuri laika. Jis turejo mergina tada. Visi gyvenom savo gyvenimus. Po keliu sav. jis isvyko i savo sali. Dabar yra vedes ir turi vaiku.
As issigandau savo pacios minciu tada. Niekad gyvenime man nera taip buve. Gal cia mano pasamonej uzfiksuota jau. Nes kai buvau jauna ejau pas bureja. Ji man isbure,kad pirmas vyras bus sviesus. Antras-tamsus.
Gyvenime buna nepaaiskinamu dalyku ax.gif

Atsakyti
Jeezau, taigi paaiskinamas cia dalykas. trinas vienoj patalpoj lyg ir nesusije tarpusavy vyrai ir moterys, nu hormonai daro savo, fluidus nevalingai paskleidziat, pati toli nuo vyro, kuris ta sutgvarkytu, ir gaunat paskui demesio tsakant biggrin.gif
Psichoanalize is dalies, o didziaja dalimi tiesiog fiziologija biggrin.gif ir nieko nepaaiskinamo. smile.gif

ot zmones megsta sumistifikuot net sekso poreiki. cia kaip alkimistifikuot, nepaaiskinama traukia maistui po keliu dienu badavimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loremi @ 2014 07 24, 17:48)
Viskas vyko pries 9m  mirksiukas.gif
Niekur mes nesikraustem kuri laika. Jis turejo mergina tada. Visi gyvenom savo gyvenimus. Po keliu sav. jis isvyko i savo sali. Dabar yra vedes ir turi vaiku.
As issigandau savo pacios minciu tada. Niekad gyvenime man nera taip buve. Gal cia mano pasamonej uzfiksuota jau. Nes kai buvau jauna ejau pas bureja. Ji man isbure,kad pirmas vyras bus sviesus. Antras-tamsus.
Gyvenime buna nepaaiskinamu dalyku ax.gif

9metai ir dar apie tai galvoji mirksiukas.gif
As netikiu burejomis, ka jos ten beburtu 4u.gif Kortos, numerologijos, horoskopai, ne man , o cia dar ir mintys, vyk tokias lauk ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
tai tik sarlatane ir gali pasakyti, kad pirmas vyras bus tokios plauku spalvos, o antras kitokios. cia ne burimas, o muilinimas patikliu zmoniu. galvoja paskui apie tai 9 metus. gal dar savo daikta koki davus tai "burejai". kad neatsisegtu per sitiek metu.

isvis darsyk matau , jog Lietuva yra net ne viduramziai, o tie laikai, kai sup pagaliu mediziojo ir mokesi lauza uzkurt. bendras issilavinimas pas kai kuiras buten tokio lygmens. kodel vyras nori sekso, nors turi mergina, o as turiu vyra, bet va trinuosi su tuo norinciu vienoj virtuvej. Arvba mergaite buvo 14 metu, tada aisku neina suprast, kur hormonai, o kur meile.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 07 24, 18:56)
ot zmones megsta sumistifikuot net sekso poreiki. cia kaip alkimistifikuot, nepaaiskinama traukia maistui po keliu dienu badavimo biggrin.gif

amariliai prie bajerio lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bet aš nedrįsčiau taip kategoriškai neigti ar teigti, mes juk nieko nežinome, kaip ten kas vyksta...nebent Jus zinot ax.gif ?

atėjo žmogus, pasisakė, o Jūs čia suvarinėjat...man negražu taip:ax:
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 07 24, 20:58)
...nebent Jus zinot ax.gif ?

atėjo žmogus, pasisakė, o Jūs čia suvarinėjat...man negražu taip:ax:

as nesuvarineju, as tik sakau, kad vyrai ir moterys vistiek siuncia tuos nematomus fluidus, kai truksta sekso abiem pusem arba vienai is ju, cia moraliniai dalykai nieko nereiskia, jie gali padeti tik isvengti to sekso, kad paskui nereiktu gailetis ir viskas. ot mistiniai reiskiniai - vyras panoro moters, ot tai stebuklas pasaulio kazkelioliktas mastau.gif daug jau ju priskaiciuota, sita skaitau reik itraukt i sarasa. cool.gif

ja, zinau. pazistu vyru daugiau nei reiketu. ir nemastau apie ta, kuris man mirktelejo, 9 metus.

pas mane irgi buna nepaaiskinamu reiskiniu. pvz perdega eletros lempute. arba pajuntu nezmoniska, neatsispiriama nora nueiti ir nusipirkti iklotu mmm dienoms. kartais uzklumpa ziauriai keistas nepaaiskinamas reiskinys - nepaprasta trauka maistui, kai bunu nepavagius kokias dvi dienas. tokiu mistiniu reiskiniu nepaaiskinamu pas kiekviena zmogu vyksta. bet jeigu reik rasti dvasines to priezastis tai jo, tada rimta ir svarbu. 9 metai... neatsiminciau nei vardo, nei kaip atrode, nei isvis kad buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 24 liepos 2014 - 21:14