Jo, pas mane neuzsistovi emocijos, net nemokeciau to padaryt ir stengdamasi.
Papildyta:
QUOTE(lakmėja @ 2014 07 23, 10:36)
kaip ta is sirdies reikia daryti, gal koki pavyzduka? atrodo visa meile vaikui duoti, bet jei tokia problema, tai tik dalelyte sirdies taip iseina, o kaip savyje pajusti kad tai dalelyte, kaip tai is sirdies padaryti?
Amariliai tu pati nusiramini, issiliedama forume, tas irgi gerai. greitai uzsiziebi ir greitai emocijas rodai. saunu kad pykti paleidi greitai, o va kiti ta pykti laiko, komentaru i savo darza nemegsta . gi visokiu zmoniu buta siam gyvenime.
as nei vienos knygso nepirkau is tavo vardintu autoriu, visu yra internete nemokamai. tai nelabai ir biznis manau
Amariliai tu pati nusiramini, issiliedama forume, tas irgi gerai. greitai uzsiziebi ir greitai emocijas rodai. saunu kad pykti paleidi greitai, o va kiti ta pykti laiko, komentaru i savo darza nemegsta . gi visokiu zmoniu buta siam gyvenime.
as nei vienos knygso nepirkau is tavo vardintu autoriu, visu yra internete nemokamai. tai nelabai ir biznis manau

Yra tokia knyga "5 vaiku meiles kalbos". Ja verta paskaityti ir tada zinosi, ko butent vaikui reikia, bent jau orientacija kazkokia bus, kuria kryptim. mano vaikui pvz reikia fizinio kontakto, t.y. apsikabinimu ir dovanu graziai ipakuotu be progos. Man pvz reikejo , kad kazka del manes gero padarytu ir palaikymo. Nu cia variantai is tos knygos, ten gan smulkiai aprasyta, populiariosios psichologijos stiliuku, bet vertinga, atmetus patosa, taip pat tinka ir suaugusiems zmonems.