Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -14

QUOTE(Amariliai @ 2014 07 24, 22:06)

ai, nu gal...tingiu gilintis ištikrųjų irnesakyk.gif
Atsakyti
uztat zmonija ir kvaileja laikui einant, o ne protingeja. tingi galvot, labai sunku matyt.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 07 25, 00:11)
uztat zmonija ir kvaileja laikui einant, o ne protingeja. tingi galvot, labai sunku matyt.

su Jumis į diskusijas gali leistis tik protingi, o visi kiti kvaili turbūt g.gif man tai bereikalingas energijos atidavimas, sėdėt ir analizuot svetimas problemas --o ypač dar dėl ne savo rūpesčių pyktis, ne tikrai man to nereikia:ax:
Atsakyti
Amariliai patinka tokios diskusijos kaip dabar verda. Manau ne šią temą pasirinkusi esi , nes tik vien pyktis su emocijomis per žodžius liejasi...
Atsakyti
nu ka zinau, dabar is pacio labo ryto sitaip... rolleyes.gif prie kavos... rolleyes.gif as tiesiog megstu padiskutuot, nu arba pasisneket, arba paanalizuot, jei randu tema, kuri yra bendrazmogiska. nu pvz apie ana moteri su kudikiu susinervinus buvau, nes atjauta man yra bendrazmogiskas dalykas. nu iveikem per dvi dienas su Gluosniu ir Ponia Lylia. Dabar vel bendrazmogiski klausimai, o cia dar as pajuokauju, nes cia tas klausimas toks nu... smile.gif mielas ir vaikiskas is tikruju smile.gif Suprantat, panele Dive, as suauges zmogus ir kalbuosi su kitais suaugusiais, o vaikam ne visada reik tas kalbas girdeti. Dabar suputosit, kad pasakiau zodi "vaikam"? Putokit. O paskui pasakykit kuo sergat, nu vistiek kazkas negaluoja, be Viilmos bus aisku. Kodel negaliu kalbeti, jei kazkas nenori kad kalbeciau kaip kalbu? Viesas forumas, visi turim teises visas, sakyti ka norim, nu as apie zmonijos nukvailejima turejau ne Jus konkreciai minty, tai buvo abstrakti fraze, i ka ieina labai daug dalyku, tame tarpe ir nebeskaitymas ir nebegalvoijimas, visko norima kaip zurnale - max 10 sakiniu, ir ilgiau demesio islaikyt nebepavyksta (cia ne as sugalvojau, as tik kasdien istitikinu. Buvo pries pora metu rimtas toks straipsnis isejes, bet ne delfiuose ir ne lrytuose, tai mazai kas skaite, man ji dave paskaityt pazistamas biochemikas ), dar ten pat telikas, prekybcentriai, sociumo primetamos nuomones ir t.t. Jus sau psrisitaiket, nu tai vadinasi apie save kazkiek taip galvojat tikriausiai, cia tik teoriskai sita zinau, ne mano nuomone, cia visuokie nusvite dvasiniai mokytojai ir dvasiniai gydytojai taip sako.
Visada as ryski jei einu i pokalbius su zmonem, ypac tokiais klausimais.

Ne vienas zmogus nesielgs taip, kaip Tu nori, o jis ne, niekada. Cia yra desnis. Kuri galima sulauzyt nebent juoda magija.
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2014 07 25, 05:38)
  man tai bereikalingas energijos atidavimas, sėdėt ir analizuot svetimas problemas --o ypač dar dėl ne savo rūpesčių pyktis, ne tikrai man to nereikia:ax:

tai neanalizuokit svetimu problemu ir nesipykit ten pati sau su savimi, nes niekas su jumis nesipyko, ir neeikvokit tos energijos.

man patinka svetimu zmoniu rupescius analizuot, kortas delioju svetimiems, pastoviai svetimuose rupesciuose. Ir zinot kuo tai gerai? Nebesi pasaulio centras.
Atsakyti
amariliai, na pralinksminot nuo pačio ryto, ačiū už gerą nuotaiką smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 07 25, 08:41)
amariliai, na pralinksminot nuo pačio ryto, ačiū už gerą nuotaiką smile.gif  mirksiukas.gif

nu ir fain. net jeigu is manes juokiates, svarbu pozityvas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 07 25, 09:51)
nu ir fain. net jeigu is manes juokiates, svarbu pozityvas.  smile.gif

tikrai ne iš Jūsų mir do druzba pagarba Jusu humoro jausmui hi.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 07 25, 08:56)
tikrai ne iš Jūsų  mir do druzba    pagarba Jusu humoro jausmui hi.gif

tai kad cia rimtai isstojau gi biggrin.gif biggrin.gif

pakalbam apie ligas ir dvasines priezastis. pvz kodel as ziauriai megstu gerti kava, nu neiveikiama man tai, bet realiai negalima man jos gert, nes sukelia tachikardija. Neminetinas reiskinys tai nuo nerimu visokiu, bet kodel tai eina kartu su kava, t.y. megstamiausiu gerimu? Kitus tonizuojancius produktus galiu vartot laisvai sau. Kas tachikardija ir kodel tai darosi? Atmetus nerimus ir karscius.
Atsakyti
Vis bandau kazka uzciuopti kaip aiskinama ezoterikos srityje autizmo priezastys> Gal galite kas pakomentuoti? ( Vaikui prasidejo apie 2 m. amziuje)
Atsakyti
Sveiki, nesupykit, jei jau buvo apie tai kalbėta. Domina, kodėl po gimdymo daugumai užkietėja viduriai? Tai kažkaip su požiūriu į vaiką susiję?
Atsakyti
QUOTE(avesta @ 2014 07 28, 09:37)
Vis bandau kazka uzciuopti kaip aiskinama ezoterikos srityje autizmo priezastys> Gal galite kas pakomentuoti? ( Vaikui prasidejo apie 2 m. amziuje)

Abstarktus klausimas- abstarktus atsakymas:
Priezasciu gali buti 1000 ir 1 doh.gif
Atsakyti