nu ka zinau, dabar is pacio labo ryto sitaip...

prie kavos...

as tiesiog megstu padiskutuot, nu arba pasisneket, arba paanalizuot, jei randu tema, kuri yra bendrazmogiska. nu pvz apie ana moteri su kudikiu susinervinus buvau, nes atjauta man yra bendrazmogiskas dalykas. nu iveikem per dvi dienas su Gluosniu ir Ponia Lylia. Dabar vel bendrazmogiski klausimai, o cia dar as pajuokauju, nes cia tas klausimas toks nu...

mielas ir vaikiskas is tikruju

Suprantat, panele Dive, as suauges zmogus ir kalbuosi su kitais suaugusiais, o vaikam ne visada reik tas kalbas girdeti. Dabar suputosit, kad pasakiau zodi "vaikam"? Putokit. O paskui pasakykit kuo sergat, nu vistiek kazkas negaluoja, be Viilmos bus aisku. Kodel negaliu kalbeti, jei kazkas nenori kad kalbeciau kaip kalbu? Viesas forumas, visi turim teises visas, sakyti ka norim, nu as apie zmonijos nukvailejima turejau ne Jus konkreciai minty, tai buvo abstrakti fraze, i ka ieina labai daug dalyku, tame tarpe ir nebeskaitymas ir nebegalvoijimas, visko norima kaip zurnale - max 10 sakiniu, ir ilgiau demesio islaikyt nebepavyksta (cia ne as sugalvojau, as tik kasdien istitikinu. Buvo pries pora metu rimtas toks straipsnis isejes, bet ne delfiuose ir ne lrytuose, tai mazai kas skaite, man ji dave paskaityt pazistamas biochemikas ), dar ten pat telikas, prekybcentriai, sociumo primetamos nuomones ir t.t. Jus sau psrisitaiket, nu tai vadinasi apie save kazkiek taip galvojat tikriausiai, cia tik teoriskai sita zinau, ne mano nuomone, cia visuokie nusvite dvasiniai mokytojai ir dvasiniai gydytojai taip sako.
Visada as ryski jei einu i pokalbius su zmonem, ypac tokiais klausimais.
Ne vienas zmogus nesielgs taip, kaip Tu nori, o jis ne, niekada. Cia yra desnis. Kuri galima sulauzyt nebent juoda magija.
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2014 07 25, 05:38)
man tai bereikalingas energijos atidavimas, sėdėt ir analizuot svetimas problemas --o ypač dar dėl ne savo rūpesčių pyktis, ne tikrai man to nereikia:ax:
tai neanalizuokit svetimu problemu ir nesipykit ten pati sau su savimi, nes niekas su jumis nesipyko, ir neeikvokit tos energijos.
man patinka svetimu zmoniu rupescius analizuot, kortas delioju svetimiems, pastoviai svetimuose rupesciuose. Ir zinot kuo tai gerai? Nebesi pasaulio centras.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys