QUOTE(nefifi @ 2013 11 29, 13:48)
Žinau, kad per mažai, bet jau stengiuos daugiau, ar ryte kokoso al. arb, šaukštelį pakabinu, kepu mėsą ant šaukšto ghi, salotos su al. aliejum. Neišsigalvoju, kad man gerai nesuvirškina riebalo, o nuo lašinių tiesiogine to žodžio prasme tampo.Ir kiaulienos kepsny lašinuką nupjoviau ir nevalgiau, nes supykino. Nieko negaliu padaryt, o patikėkit, norėtųs sekti šia mityba. Bet sukuos, kaip išmanau.
Pagal viską mmm jau už kelių dienų , o pagal išskyras, galvočiau, kad dabar vaisingos dienos, nu dar taip nėr buvę
Jūs gal ne 4 šlauneles, o 4 blauzdeles suvalgot?
Aš irgi riebios mėssos negaliu valgyti, nuo vaikystės tampo...Bet pvz. maltą mėsa kotletukams dabar perku riebesnę.
O riebalo pvz. kepant tą pačią vištą seniau niekad nedėdavau, o dabar baigiant kepti, uždedu ghi.ir šiaip jei jau kepu, tai dabar daugiau riebalo dedu. Nors aš irgi nesuvartoju reikiamo riebalų kiekio.

Nors paskutiniu metu gal ir suvartodavau, nes valgiau šokoladą (kakavos milteliai, kavos sviestas, kokosų sviestas, kokosų drožlės), tai jame riebalo užtektinai.