Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Maniškis kiemas kaip ir ne Alytuj, bet jokių tulpių, krokų, narcizų - nieko. Ne Velykomis kvepia, o lietuvišku rudeniu. Na, gal lietaus tik trūksta, bet tai vėjas tą kompensuoja. KOdangi dar žiema neprasidėjo, tai ir minčių sėti nėėėėr bigsmile.gif

P.S. Sėja šiltnamy nesiskaito, bo ten dygsta ir auga be didesnio įsikišimo ir kasdienio tampymo už ausų.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 03, 14:22)
Nors pilna seklu pas pacia nebandytu ir i siltnami jau nebelysianciu, bet vat tempia velnias i kita puse  doh.gif

Žinok, neskubėk,gal išpirks kitos ir mažiau galvą skaudės renkantis paskui ką sėt,ką kitam penkmečiui palikt biggrin.gif
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 03, 16:28)
Adija,kiba Alytuj,ne kaip visoj LT,ziaurus saltis ir pugos langus uzpuste g.gif 

Pūgos nėra,bet aš kalendorių turiu užtat,vat beee.gif Bus dar to sniego,nespėsim šiūpeliuot biggrin.gif
QUOTE(AusraR @ 2014 01 03, 16:58)
ai nu gerai, ikalbejot. Sukisiu geriau i tuos vazonus kiausu lukstus, tegu organinasi smile.gif

Nu bet jei labai norisi,tai aš pabandyčiau kokius vazoninius.Pernai Tulpių Violeta ar ne apie Naujus sėjo ir užderėjo g.gif Aišku,šviesos jiems reikia,pas mani be papildomo apšvietimo anikaip net ir sausio pabaigoj neišeina,bet jei koks šviesus langas atsirastų...
Atsakyti
mamces,o estai atsiuncia koki patvirtinima,kad apmokejima gavo arne? nezinau ,laukt siuntinuko ar ne?tikrinu e-deze ,bet nieko g.gif schmoll.gif
[/quote]

jie tikri estai, aš pernai jau irgi panikoj buvau kad neatsius, bet gavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura64: 03 sausio 2014 - 20:33
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 03, 18:37)
Maniškis kiemas kaip ir ne Alytuj, bet jokių tulpių, krokų, narcizų - nieko. Ne Velykomis kvepia, o lietuvišku rudeniu. Na, gal lietaus tik trūksta, bet tai vėjas tą kompensuoja. KOdangi dar žiema neprasidėjo, tai ir minčių sėti nėėėėr  bigsmile.gif

P.S. Sėja šiltnamy nesiskaito, bo ten dygsta ir auga be didesnio įsikišimo ir kasdienio tampymo už ausų.
mano siltnamiui senam stoga nuplese vetra,tai neturiu zaidimu dezes kol kas eksperimentams verysad.gif cia biski ne i tema,bet kreipiuos ,nes vertinu tamstos zinias umn.gif ax.gif ar bandet graikisku riesutu kevalus naudot [drenazui,mulciui ir t.t]ar geriau juos ismest?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 04 sausio 2014 - 10:27
4u.gif
nu's, pomidorų princiesos- tai jau kalbos nerimsta, sėti norisi? o aš tai kažkaip ramiai- pasidėjus penklitrį maišiuką durpių, sėkliukes spintukėj nukišus laukiu kovo. Rami kaip belgas. cibulį įkišau į vazoniką ir viskas, visa žaluma namuose biggrin.gif palergonijos galus atidavinėja,tai ir loviukai du , arba vienas, tušti liks iki to laiko cool.gif Dar vis pasidairau į sėkliukes, ale stabdau save- juk jau surinkus rinkinuką šiems metams, na gal dar vieną kitą naują įsprausiu, bet jau stabdis užtrauktas smile.gif aišku, nežinia ką kalbėsiu, kai visuotinis sėjos vajus užeis, ale kolkas rami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 04, 10:20)
mano siltnamiui senam stoga nuplese vetra,tai neturiu zaidimu dezes kol kas  eksperimentams verysad.gif    cia biski ne i tema,bet kreipiuos ,nes vertinu  tamstos zinias  umn.gif  ax.gif ar bandet graikisku riesutu kevalus naudot [drenazui,mulciui ir t.t]ar geriau juos ismest?

Tinka ir drenažui, ir mulčui mirksiukas.gif Jei mest, tai į komposto dėžę dar labai gerai, o jei stipriai susmulkint, tai dar galima kaip kūno šveitiklį naudot. Gėrių gėris 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės,jei jau kuri kur nors užmatysit Marfos sėklų -šūktelkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2014 01 04, 13:33)

Šaukit garsiai, nes ir aš jų NORIUUUUU !!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2014 01 04, 12:40)
Šaukit garsiai, nes ir aš jų NORIUUUUU  !!!!!!!!!

http://www.semintepl...f1-5-grame.html čia šitcie? kuom ypatingi?gal ir man norėt dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2014 01 04, 12:33)

Čia Ex paleido tų Marfų virusą su tokiom įspūdingom fotkėm doh.gif Reik jų ir man šalia Toro hibridų. Jau kaip ir susidėliojau visas norimas veisles, todėl stengiuosi nosies nekaišioti į sėklų puslapius.
Sėti kažkodėl nieko nesinori, bais jau tamsu per dienas
Atsakyti
Aš juos treti metai auginsiu,superinė veislė,jokios ligos jiems nebaisios,labai derlingi,graži vaisių forma,tokie vienodi,nors to tikrojo-gerojo skonio reikia išlaukt,stipriau panokint biggrin.gif Bet dera oi kaip ilgai thumbup.gif
Aišku vasarą kai yra kitų skanumynų tai jie nėra labai paklausūs,bet rudeniop pats tas wub.gif
Atsakyti
Jo, čia man rodos Ex bacilą paleido su savo vaizdais, bet ale kaip užkrečiama blush2.gif
Atsakyti