P.S. Sėja šiltnamy nesiskaito, bo ten dygsta ir auga be didesnio įsikišimo ir kasdienio tampymo už ausų.
Maniškis kiemas kaip ir ne Alytuj, bet jokių tulpių, krokų, narcizų - nieko. Ne Velykomis kvepia, o lietuvišku rudeniu. Na, gal lietaus tik trūksta, bet tai vėjas tą kompensuoja. KOdangi dar žiema neprasidėjo, tai ir minčių sėti nėėėėr
P.S. Sėja šiltnamy nesiskaito, bo ten dygsta ir auga be didesnio įsikišimo ir kasdienio tampymo už ausų.
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 03, 14:22)
Nors pilna seklu pas pacia nebandytu ir i siltnami jau nebelysianciu, bet vat tempia velnias i kita puse
Žinok, neskubėk,gal išpirks kitos ir mažiau galvą skaudės renkantis paskui ką sėt,ką kitam penkmečiui palikt
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 03, 16:28)
Adija,kiba Alytuj,ne kaip visoj LT,ziaurus saltis ir pugos langus uzpuste
Pūgos nėra,bet aš kalendorių turiu užtat,vat
QUOTE(AusraR @ 2014 01 03, 16:58)
ai nu gerai, ikalbejot. Sukisiu geriau i tuos vazonus kiausu lukstus, tegu organinasi 
Nu bet jei labai norisi,tai aš pabandyčiau kokius vazoninius.Pernai Tulpių Violeta ar ne apie Naujus sėjo ir užderėjo
mamces,o estai atsiuncia koki patvirtinima,kad apmokejima gavo arne? nezinau ,laukt siuntinuko ar ne?tikrinu e-deze ,bet nieko

[/quote]
jie tikri estai, aš pernai jau irgi panikoj buvau kad neatsius, bet gavau
[/quote]
jie tikri estai, aš pernai jau irgi panikoj buvau kad neatsius, bet gavau
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 03, 18:37)
Maniškis kiemas kaip ir ne Alytuj, bet jokių tulpių, krokų, narcizų - nieko. Ne Velykomis kvepia, o lietuvišku rudeniu. Na, gal lietaus tik trūksta, bet tai vėjas tą kompensuoja. KOdangi dar žiema neprasidėjo, tai ir minčių sėti nėėėėr
mano siltnamiui senam stoga nuplese vetra,tai neturiu zaidimu dezes kol kas eksperimentams P.S. Sėja šiltnamy nesiskaito, bo ten dygsta ir auga be didesnio įsikišimo ir kasdienio tampymo už ausų.
nu's, pomidorų princiesos- tai jau kalbos nerimsta, sėti norisi? o aš tai kažkaip ramiai- pasidėjus penklitrį maišiuką durpių, sėkliukes spintukėj nukišus laukiu kovo. Rami kaip belgas. cibulį įkišau į vazoniką ir viskas, visa žaluma namuose
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 04, 10:20)
mano siltnamiui senam stoga nuplese vetra,tai neturiu zaidimu dezes kol kas eksperimentams
cia biski ne i tema,bet kreipiuos ,nes vertinu tamstos zinias
ar bandet graikisku riesutu kevalus naudot [drenazui,mulciui ir t.t]ar geriau juos ismest?
Tinka ir drenažui, ir mulčui
Mergaitės,jei jau kuri kur nors užmatysit Marfos sėklų -šūktelkit
QUOTE(zebrina @ 2014 01 04, 13:33)
Šaukit garsiai, nes ir aš jų NORIUUUUU !!!!!!!!!
QUOTE(audine68 @ 2014 01 04, 12:40)
Šaukit garsiai, nes ir aš jų NORIUUUUU !!!!!!!!!
http://www.semintepl...f1-5-grame.html čia šitcie? kuom ypatingi?gal ir man norėt dar
QUOTE(zebrina @ 2014 01 04, 12:33)
Čia Ex paleido tų Marfų virusą su tokiom įspūdingom fotkėm
Sėti kažkodėl nieko nesinori, bais jau tamsu per dienas
Aš juos treti metai auginsiu,superinė veislė,jokios ligos jiems nebaisios,labai derlingi,graži vaisių forma,tokie vienodi,nors to tikrojo-gerojo skonio reikia išlaukt,stipriau panokint
Bet dera oi kaip ilgai
Aišku vasarą kai yra kitų skanumynų tai jie nėra labai paklausūs,bet rudeniop pats tas
Aišku vasarą kai yra kitų skanumynų tai jie nėra labai paklausūs,bet rudeniop pats tas
Jo, čia man rodos Ex bacilą paleido su savo vaizdais, bet ale kaip užkrečiama