Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

nezinau ar cia naujiena kam bus, bet pernai nemaciau as seklu ju kur prikti. radau,kad internete prekiauja originaliom Kumato H seklom. Raso,kad naujiena. Aisku ir kaina uz 5 seklas 25 litai g.gif
Atsakyti
ale nu tai...reiks kiba ir man tų marfuškų,eisiu ieskot kiba ir aš g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 04, 11:20)
: ar bandet graikisku riesutu kevalus naudot [drenazui,mulciui ir t.t]ar geriau juos ismest?

Dar dega jie gerai smile.gif Šiluma gerai žiemą smile.gif . O, jei malkom kūrenat, ir riešutų kevalų pelenai puikiai tiks tręšimui 4u.gif
Man į kompostą jie nelabai patiko, nes pūna ilgokai, o ir sliekai jų neįkanda ax.gif
Bet, jei nebūtų pečiaus, daryčiau taip, kaip Gaudvilė patarė 4u.gif
Atsakyti
Merginos, jei organizuosites, prie Marfu ir as prisijungciau ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 01 04, 20:38)
Merginos, jei organizuosites, prie Marfu ir as  prisijungciau  ploja.gif

jei būtų galimybė, ir aš norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 01 04, 21:38)
Merginos, jei organizuosites, prie Marfu ir as  prisijungciau  ploja.gif

na ir as stverciau,jei seklyciu 4 nebus,tai pakeli visa ax.gif 28veisle butu doh.gif bet irgi reik cool.gif uzkretet doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2014 01 04, 19:31)
Dar dega jie gerai  smile.gif  Šiluma gerai žiemą  smile.gif . O, jei malkom kūrenat, ir riešutų kevalų pelenai puikiai tiks tręšimui  4u.gif
Man į kompostą jie nelabai patiko, nes pūna ilgokai, o ir sliekai jų neįkanda  ax.gif
Bet, jei nebūtų pečiaus, daryčiau taip, kaip Gaudvilė patarė  4u.gif

malku pechiui turiu-savas miskas ax.gif slikai,kad ir kalifornijos pasman turbut 'bedanciai',neparveikia ju schmoll.gif pernai bandziau.tai galvoju,kad teks kalio permanganato tirpale pamirkyt,susmulkint ir bandyt vietoj kokoso i darzo zeme ar durpes imaisyt.bandysiu siemet pomikus augint minimaliai islaidaudama bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 04, 16:05)
radau,kad internete prekiauja originaliom Kumato H seklom. Raso,kad naujiena. Aisku ir kaina uz 5 seklas 25 litai  g.gif

bandžiau pažaisti ir praeitais metais pasodinau kelis daigus prisikrapščiusi sėklų iš parduotuvinio kumatuko smile.gif
skonis nuo parduotuvinio skyrėsi, tačiau odelė buvo daug kietesnė
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 01 04, 22:15)
bandžiau pažaisti ir praeitais metais pasodinau kelis daigus prisikrapščiusi sėklų iš parduotuvinio kumatuko smile.gif
skonis nuo parduotuvinio skyrėsi, tačiau odelė buvo daug kietesnė

o derlius kaip?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 04, 21:19)
o derlius kaip?

kekėje po 5-6 vaisius buvo, aukštis apie 1.80
nenusivyliau bandymu, bet ir stebuklų nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
g.gif žiūriu, čia Marfų prireikė ne man vienai. Visa bėda, kad randu Marfų sėklas tik Rumunijoj. Jaučiu, būtų problemos iš jų siųstis (gal reik parašyt ir paklaust, sakau g.gif
Belieka tikėtis, kad Schetelig atsiveš. Jei kuri užmatysit, šaukit garsiai per visą palatą, nu gi reikia vaistų kuo skubiau.
Auginau ir aš Kumato, gavau daigą. Buvo labai aukštas, pakankamai derlingas, bet skonis tai nelabai man patiko, kieta skūra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 04 sausio 2014 - 22:22
QUOTE(daimura @ 2014 01 04, 22:15)
Auginau ir aš Kumato, gavau daigą. Buvo labai aukštas, pakankamai derlingas, bet skonis tai nelabai man patiko, kieta skūra

Dar vienas privalumas, kad daigas gana kompaktiškas, nedaug užima vietos ir pažastukų mažai auginosi. Skonis 6 balai iš 10, nors kitiems jis buvo skanus smile.gif
Atsakyti
Ten raso, kad Kumato yra hibridas. Tai greiciausiai savybes is krapstytiniu seklu skirsis
Atsakyti